• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden adam olmaz

İnsan kiloluyken daha cok yeme ihtiyaci hisseder, durduramaz kendini. Ben de bikac ay oncesine bes alti kilo fazlam vardi, diyet yapmam lazim spor yapmam lazim derdim ama hic yapamazdim. Sanki batti balik yan gider hesabi yiyordum.
Sonra ne olduysa gunde iki ogun yemeye basladim, verdim fazlaliklarimi. Su an kahvaltiyla aksami ediyorum.

100 kilo oldum hala yiyorum. Bu nasil bir iradesizliktir. Sadece hayvani içgüdü gibi bisey yiyorum yedikce mutlu oluyorum. 100 ü gördüm tartida ama yok hala devam yemeye, metebolizmam da zayif zaten zor veriyorum kiloyu. Benim kendimle derdim ne!!!!! Gerizekalilik baska bisey degil bu yaptiğim.
Canm bende ayniyim 70 kiloyla evlendim 90 a yakınım insülin direncim fazla çıktı doktor ilaç verdi hem şekerini kontrol edio hemde hamile kalmama yardım edio doktora görün mutlaka bak tok tutuo zayıflattı beni

Kendine ne kastin var , sagligindan olacaksin ..

Piskologa git hayatindaki problmlere cozum bul ..
Sonrada bir diyetisyene bas vur ..

canim totandan su gibi ter bosalana kadar spor yap bak bakim bidaha yiyecekmisin 3 gundur yapiyorum daha oncede tecrube edindim kesinlikle yemiyorsun cunku vucut yorulmuyor ondan yiyorsun ama sip sip ter damladimi ben bunca eziyeti su sekerli hamurlu 5 dk zevk icinmi yiyorum deyip beynini kodluyorsun ve canin istemiyor emin ol yada bitki cayi ic bol bol o tadi igrenc caylar sende ne istah birakir ne baska birsey:KK66:

100 kilo oldum hala yiyorum. Bu nasil bir iradesizliktir. Sadece hayvani içgüdü gibi bisey yiyorum yedikce mutlu oluyorum. 100 ü gördüm tartida ama yok hala devam yemeye, metebolizmam da zayif zaten zor veriyorum kiloyu. Benim kendimle derdim ne!!!!! Gerizekalilik baska bisey degil bu yaptiğim.

Ben de yemeye başladım evlendikten sonra kilo almaya başladım ama uzun zamandır da tartılmıyorum görmek istemiyorum çünkü... diyetisyene gitmeyi düşündün mü?

valla ben de ne zaman bilgisayarın başına otursam birşeyler atıştırmadan duramam
sürekli evde misiniz acaba

Evet malesef hep evdeyim :KK43:

hayatımda problemler var demişsiniz, stres yaptıkça yemek yiyesiniz mi geliyor acaba? normalde iştah kesilmesi olur ama. kendinizi zorlayarak mı yiyorsunuz yoksa stres yaptığınız halde yeme isteği mi oluyor?

bu arada kilo vermek sizin elinizde.. böyle umutsuzluğa kapılıp evde oturmak çare değil. dışarı çıkmak hem rahatlatır hem de kilolarınızı yavaştan yakmış olursunuz. tabi önce bi diyetisyenle görüşmelisiniz

ınsnaın beynınde bıtırmesı onemlı.mısal bıraz once dıyet gunluklerını okurken forumda nutellalı kurabıyemı ne tarıfı gördum aldım ıçerıo_O yok anacım kafada bıtıremıyoruz galıba bız
benım bebiş var yuruyus yapamıyorum sende yoksa muhakkak yuru.ben dugunume yakın yuryus yapıp sadece yedıklerımden az keserek kılo vermıştım...sonra bebek doğum derken aldık malesef

...ve bu konuyu elinde pasta yerken okuyan ofiş :27:

verirsin verirsin, inan bana.. ben geçen kış başında 10 kilo verdim, 1-1.5 beden zayıfladım (buçuğunu sormayın kalıp farkı zaar :27: ) şimdi o verdiğim kiloda kaldım, kendimi sıksam yine bir 10 kilo gider de bu aralar depresyondayım, herkesten iğrendiğim bir dönemde kilo- milo veremem didim yiyorum :27:

yani sen de verebilirsin, sadece her şeyden ne kadar yiyorsan yarısını yiyerek başla.. günde 3-4 km yürümeye çalış olmadı ona karşılık gelen hareketleri yap, mekik çek, dumbell al eve 2'şer ve 3'er kiloluklardan 2 tane kolların sarkmasın diye.. netten egzersizleri bul ve çalış..

İyi bir diyetisyene git. Yoksa önünü alamazsin kilolarin hepten cigirindan cikar. Ayni zamanda spora yazil, fitness ve pilates yap. Kisa surede zayiflarsin.

Beni tarif ettin sandım. Binbir emekle 1.5senede verdiğim kiloları bir bir alıyorum. Aslında ne yemem ne yenemem gerektiğini çok iyi biliyorum fakat sürekli stresli olduğum için sürekli bir açlık hissediyorum. Depresyon sürekli açlık hissi yaratıyor bende.

bir diyetisyene ve bir psikologa gitmen bütün sorunlarına çözüm olacaktır. bi yandan depresif halinden kurtulacaksın, bi yandan da kilolarından... zayıfladıkça mutlu olacaksın mutlu oldukça depresyondan eser kalmayacak :)

Back
X