- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi veronika_nika
Dizilerde filmlerde felanda öyledir ya hani kız sevgilisinden ayrılır kaşık kaşık nutella yer heheNutellaa olsa da yesek ):

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizilerde filmlerde felanda öyledir ya hani kız sevgilisinden ayrılır kaşık kaşık nutella yer heheNutellaa olsa da yesek ):
Canm bende ayniyim 70 kiloyla evlendim 90 a yakınım insülin direncim fazla çıktı doktor ilaç verdi hem şekerini kontrol edio hemde hamile kalmama yardım edio doktora görün mutlaka bak tok tutuo zayıflattı beni100 kilo oldum hala yiyorum. Bu nasil bir iradesizliktir. Sadece hayvani içgüdü gibi bisey yiyorum yedikce mutlu oluyorum. 100 ü gördüm tartida ama yok hala devam yemeye, metebolizmam da zayif zaten zor veriyorum kiloyu. Benim kendimle derdim ne!!!!! Gerizekalilik baska bisey degil bu yaptiğim.
100 kilo oldum hala yiyorum. Bu nasil bir iradesizliktir. Sadece hayvani içgüdü gibi bisey yiyorum yedikce mutlu oluyorum. 100 ü gördüm tartida ama yok hala devam yemeye, metebolizmam da zayif zaten zor veriyorum kiloyu. Benim kendimle derdim ne!!!!! Gerizekalilik baska bisey degil bu yaptiğim.
valla ben de ne zaman bilgisayarın başına otursam birşeyler atıştırmadan duramam
sürekli evde misiniz acaba
Evet malesef hep evdeyim![]()