• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden ayrılmayı düşünmüş ama bana söylememiş

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
arkadaşlar
dün erkek arkadaşımla ne kadar uzun zamandır beraberiz falan diye konuşurken ben ona senden birgün olsun soğumadım dedim.O da bana ben de gün geçtikçe tüm olumsuzlukları kafamdan attım iyice bağlandım dedi.Böyle deyince merak ettim kafanda benim bilmediğim benimle ilgili ne olumsuzluk vardı dedim doğal olarak.Dediki ben bir aralar seninle biterse bitsin noktasına geldim yanlış anlamalarının yüzünden sanırım benim yanlış anlamalarım önceki açtığım topiklerden de hatırlayacağınız gibi beni aramamasıydı.Oysa onlar yanlış anlama değil burda birçok arkadaşla görüş birliğine vardığımız şeylerdi ama o benim yanlış anladığımı düşündü.Neyse gel gelelim dedim ki peki ayrılmak istediğini bana söyledin mi dedim hayır dedi ama tabi ben çok üzüldüm benim haberim olmadan böyle şeyler düşünüyorsa ben ona nasıl güvenebilirim sizce. Ona da bunu söyledim yok bir anlık birşeydi sonra seni bırakamayacağımı anladım falan dediyse de beni çok üzdü ve aklıma şunlarda geldi belki de beni o yüzden aramıyordu haksızmıyım artık herşeyinden şüphe duyarım ben onun .Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Bu erkekler böle kafa karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar hiç üstüne düşme canım olucağı varsa zaten olur akışına burak boşver

bende 5 senelik zorlu bir ilişkinin gelgitlerin ardından evlenen biri olarak fazlaca erkeklerin bu ilişki içerisindeki dengesizliklerine kafa yormama taraftaıyım açıkcası. erkekler kadınlardan bıraz farklılar sanırım yanı uzun zamnlı ılışkiler onları yoruyor bı nefes alma ve dınlenme molası istıyolar çogu zaman fakat bu molayı isterken emin olunki sızdende vazgecmek istemezler. dolayısıyla ayrılsammıki ayrılmasammık dıye düşünüp oylece düşüncede kalan bi planla kendılerını avutırlar. evet aramamaları ve ılgılenmeyişi bu gelgitler esnasında olabılır. ama sakın korkma sen kendıne guvenırssen ve onun hayatının tam ortasında olmadığını onsuzda yaşayabileceğin gercegını gız lı mesajlarla bı gulusle veya ufak bı sakayla ona hep hatırlatırsan senden vazgecmesı mumkun olmaz. fakat dünyanın merkezi oymuscasına hareket edersen bu gelgıtler daha cok yaşanır.unutmamak lazımkı erkekler tümüyle elde ettıklerı kadınların onlarsız yasayamayacaklarını düşünüp yeni limanlara yelken acmak isterler. nasılsa elde var 1 derler.. cok sıkmayın canınızı rahat olun bıraz sız rahat oldukca o sızle ılgılenmeye baslayacaktır

Ufak çaplı tehdit kokuyo.. gözdağı vermiş sana... birdaha yaparsan böyle olur diye...

kendini haklı çıkarma çabaları tipik erkek bencilliklerinden biri:)
hiç kafaya takma bence üstünde durulacak bişey deil aksine
ayrılamayacagını anlaması bu durumu ufakta olsa kurtarma babında bence..

sevgili shygirl, üşenmeyip diğer konularını okudum... söyleyeceklerim hoşuna gitmeyebilir...
konularında ortak yan oldukça takıntılı şekilde olayları yorumlaman... ilişki dediğin olay iki kişliktir.. etki-tepki meselesi... erkek arkadaşının davranışlarından yakınmaya başlamadan önce kendini sorgulamalısın "ben nasıl davranıyorum" acaba diye... çünkü kıskançmıyım adlı konunda anlattığın davranışın oldukça sağlıksız... şimdi bu durumda erkek arkadaşın senin davranışların yüzünden neler yaşıyor acaba diye sorgulanmalı.. bu durumda belki gerçekten senden ayrılmayı düşünmüş olabilir... ama ayrılmadıysa demek ki duyguları ağır bastı... şimdi ise ben nasıl güvenicem diye soruyorsun... ondan önce kendine güvenmeyi öğrenmek zorundasın... hayatta mutlu olmanın en önemli şartıdır bu...

sevgilerimle...;)))

bence de bunda güvensizlik duyacak bir şey yok ,
erkekler bşterse bitsin durumuna çok zorlanmadıkça gelmezer bence ki sevmese zaten biterdi ,
o anki ruh haliyle öe bişeyi düşünmüş olabilir, bunu size yansıtmamış zaten yanıstısaydı biterdi ,
bunda yalnış anlıycak , güvensizlik duyulacak , üzülecek , sorun haline getirilicek ki siz biraz büyütüp abartıyorsunuz sanırım , bir şey yok..
canınızı durduk yere sıkıp sorun aramayın bence ,
siz onu seviyorsunuz o da sizi seviyor , devam eden güzel bir ilişkiniz var , bunun tadını çıkarın , kendinizi ve sevdiğinizi de böle şeler için üzmeyin kırmayın :97:

Benim yorumum çok farklı olacak.Moralinizi bozmam istemem ayrıca benim anlattığım gibi olacak diye de bir şey yok ama en azından ben başıma geleni anlatayım.
3 yıllık ilişki sonrası terkedildim, yaklaşık bir ay oluyor.Bana gösterdiği neden ise ''Sıkıldım.'' Ayrılmadan bir hafta önce ayrılık mevzusu olmuştu ve baya ciddi ciddi konuştuk daha doğrusu ben ağladım o konuştu.Zaman zaman aklından ayrılık konusu geçiyormuş ama sonra vazgeçiyormuş, çok büyütmüyormuş sadece öylesine bir fikir olacak bazen oluyormuş işte, hiçbir zaman ciddi boyuta ulaşmamış.Ki biz bu 3 yıl içinde ayrılığın lafını bile ağzımıza almamamıştık, hatta küs bile kalmadık hiç birbirimize.
Ve sonuç olarak demekki içindeki düşünce ciddi boyuta ulaştı ki ayrıldı benden.En küçük ayrılık fikri bile bence tehlikeli, ileride ne olcağını kimse bilemez.Tabiki benimkisi en kötü senaryo ama bunu da dikkate almakta fayda var.
Umarım sizin aranız hiç bozulmaz mutlu olursunuz=)

sevgili shygirl, üşenmeyip diğer konularını okudum... söyleyeceklerim hoşuna gitmeyebilir...
konularında ortak yan oldukça takıntılı şekilde olayları yorumlaman... ilişki dediğin olay iki kişliktir.. etki-tepki meselesi... erkek arkadaşının davranışlarından yakınmaya başlamadan önce kendini sorgulamalısın "ben nasıl davranıyorum" acaba diye... çünkü kıskançmıyım adlı konunda anlattığın davranışın oldukça sağlıksız... şimdi bu durumda erkek arkadaşın senin davranışların yüzünden neler yaşıyor acaba diye sorgulanmalı.. bu durumda belki gerçekten senden ayrılmayı düşünmüş olabilir... ama ayrılmadıysa demek ki duyguları ağır bastı... şimdi ise ben nasıl güvenicem diye soruyorsun... ondan önce kendine güvenmeyi öğrenmek zorundasın... hayatta mutlu olmanın en önemli şartıdır bu...

sevgilerimle...;)))

konularımın hepsini okuduysanız çok haklı olduğum konularda olduğunu göreceksiniz yoksa sizin yorumlarınız beni rahatsız etmez çünkü burda başlık açmamzın nedenlerinden biri de belki göremediğimiz bazı şeyleri sizler vasıtasıyla görmemizdir.Ayrıca 100 kıskançlık yaşıyorsam 10 ununu bile yansıtmıyorum

konularımın hepsini okuduysanız çok haklı olduğum konularda olduğunu göreceksiniz yoksa sizin yorumlarınız beni rahatsız etmez çünkü burda başlık açmamzın nedenlerinden biri de belki göremediğimiz bazı şeyleri sizler vasıtasıyla görmemizdir.Ayrıca 100 kıskançlık yaşıyorsam 10 ununu bile yansıtmıyorum

sevgili arkadaşım, ben sana haklı ya da haksızsın diye bir yorumda bulunmadım ki... empati kurman gerektiğini, hatta öncelikle kendi davranışlarımızı sorgulayıp sonrasında yorum yapmanın sağlıklı olacağını belirttim...

ayrıca, 100 kıskançlığın 10 unu bile yansıtmıyorum demişsin ancak şu nokta var; biz eğer kıskançlığı iliklerimize kadar hissedersek, bunu yansıtmadığımızı düşünsek bile, bu duygu bizim ses tonumuza, mimiklerimize, enerjimize yansır... ve karşımızda ki insanında bilinçaltı bu sinyalleri yakalar... biraz farklı bir yönden anlattım ama sen anladın değil mi ne anlatmak istediğimi:34:

sevgili arkadaşım, ben sana haklı ya da haksızsın diye bir yorumda bulunmadım ki... empati kurman gerektiğini, hatta öncelikle kendi davranışlarımızı sorgulayıp sonrasında yorum yapmanın sağlıklı olacağını belirttim...

ayrıca, 100 kıskançlığın 10 unu bile yansıtmıyorum demişsin ancak şu nokta var; biz eğer kıskançlığı iliklerimize kadar hissedersek, bunu yansıtmadığımızı düşünsek bile, bu duygu bizim ses tonumuza, mimiklerimize, enerjimize yansır... ve karşımızda ki insanında bilinçaltı bu sinyalleri yakalar... biraz farklı bir yönden anlattım ama sen anladın değil mi ne anlatmak istediğimi:34:
anladım arkadaşım çok şükür anlayacak kapasitem var :nazar:

arkadaşım inşallah yanlış anlıyorumdur amma velakin hafiften bir ima sezdim son cümlende... bilmem anlatabildim mi??? kaldı ki anlayacak kapasite sen de var amma neyse...

arkadaşım konu açmışsın bende sana abla gibi açıklama yapmaya çalışıyorum... yoksa bana ne değil mi???
sana mutluluklar...:)))

Back
X