• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benden başka budurumda olan var mi su hayatta merka ediyorum.

ileriyegidelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
26
22
3
41
kizlar 2009 da evlendim.2010 da bosandim.aldatildim cunku.sonra hayatima biri girdi.sevdigini sandim ben sevmiyordum acikcasi.benimki yalnizlik korkusuydu.olmadi onunla bir yil surdu.sonraa bir daha kimse olamadi.2011 den beri yalnizim...
denedim olsun diye ama hayir olmuyor.internetten denedim bir tane bile normal insanla karsilasmadim.cok reklami olan bir siteye uye oldum.ama sanki butun sorunlu,ruh hastasi tipleri cektim ustume oradayken de.hatta bi tane suçlu bile buldum:)adam yakalandi neyse internetten aramaktan da vazgectim.yaş oldu 32.yalnizim ve benim gibi olan var mi ne yapar eder ogrenmek istiyorum degerli hanimlar.

Olanda da olmayandada vardir bir hayir.
Sucluyu yakalatma konysu daha cok dikattimi cekti sucu neydi nasil yakalattin;)

Mutlaka karsınıza birileri çıkacaktır. İnternet ortamına takılmayın orada gerçekten sorunlu tipler çok güven olmaz. Kurslara falan yazılsanız :)

Mutlaka karsınıza birileri çıkacaktır. İnternet ortamına takılmayın orada gerçekten sorunlu tipler çok güven olmaz. Kurslara falan yazılsanız :)
ya o da bana direk koca aramaya geldim demek gibi geliyor:))bir yetenegim de yok ki neye yazilsam acaba

ya o da bana direk koca aramaya geldim demek gibi geliyor:))bir yetenegim de yok ki neye yazilsam acaba
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Hiç kimse size aa kursa gelmiş koca aramaya muamelesi yapmaz.Hem hobi edinir hem insanlarla tanırsınız. Yemek, resim, yabancı dil kursları olabilir.

Sizin durumda olan var ben :) üniversiteden hemen sonra tanıdığımı sandığım bir kalasla evlendim, evlenince öküzlüğü ortaya çıktı 2 ay birlikte oturduk ve boşandım. Daha sonra da adam sandığım biri çıktı karşıma. 2 çocuğumuz oldu biri 4 biri 1,5 yaşında şu an, mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda da boşandım. Evlilikten de erkeklerden de nefret ediyorum sanki şu aralar. Ama inadına da yaşamadıklarımı yaşatacak birini bulup evlenmek istiyorum. Hayırlısıysa inşallah. Şu an tatildeyim sahilde gezen çiftlere kah özenerek kah kötü kötü bakıyorum :) çok zor insan kendisini çok değersiz hissediyor. Ama yapacak da birşey yok kader herşey Allahtan. İnşallah Allah herkese hayırlısıyla mutluluğu bulacağı birilerini nasip eder. Dua edip hayırlısını istemek lazım.

Hayatinizda biri olmadan yasayamiyor musunuz? Ne bu acele ne bu zorlama? Biraz kendinize odaklanin, kendinizle vakit gecirin. Surekli biri olsun diye denemek nedir?

Sizin durumda olan var ben :) üniversiteden hemen sonra tanıdığımı sandığım bir kalasla evlendim, evlenince öküzlüğü ortaya çıktı 2 ay birlikte oturduk ve boşandım. Daha sonra da adam sandığım biri çıktı karşıma. 2 çocuğumuz oldu biri 4 biri 1,5 yaşında şu an, mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda da boşandım. Evlilikten de erkeklerden de nefret ediyorum sanki şu aralar. Ama inadına da yaşamadıklarımı yaşatacak birini bulup evlenmek istiyorum. Hayırlısıysa inşallah. Şu an tatildeyim sahilde gezen çiftlere kah özenerek kah kötü kötü bakıyorum :) çok zor insan kendisini çok değersiz hissediyor. Ama yapacak da birşey yok kader herşey Allahtan. İnşallah Allah herkese hayırlısıyla mutluluğu bulacağı birilerini nasip eder. Dua edip hayırlısını istemek lazım.
tek basiniza mi ciktiniz tatile

Ya illa bir erkek olmalı mı hayatınızda? Ha illa istiyorsanız niyetinizi eşe dosta belli edin, bu konularda en güvenilir kaynak onlardır çünki. Evlilik programları bana çok saçma ve komik geliyor ama bu şekilde evlenen bir uzaktan tanıdık var, kaç sene oldu hala evliler bildiğim kadarıyla. Esra Erolda evlenmişler.

Düşünmeyi bıraktığın anda bulurlar seni hiç merak etme
Hem geç olsun güç olmasın her şeyin hayırlısı...

Back
X