benden daha az maaşı olmasını sorun ediyormuş

mrcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
115
2
26
İstanbul
ben geçenlerde konu açmıştım..biriyle görüşüyorum biraz mülayim bir tip ..ben ise hep sert bir erkekler evlenmek isterdim demiştim..belki hatırlayanlar vardır aranızda..konu silindiği için belki hatırlamazsınız..
ben bu kişiyle dün görüştüm..ben öğretmenim öğretmen maaşı ek derslerle birlikte 2.200 e yakın..o ise 1.500 alıyormuş..bunu kendi içinde dert ettiğini, erkeğin daha fazla alması gerektiğini, bu yüzden kendini kötü hisettiğini söyledi..ben ise maaşının az olması yüzünden seni istememezlik yapamam dedim..benim için önce anlaşabilmek önemli dedimm....
dedim ama bir yandan ben de aceba bu ileride sorun olur mu diye de düşündüm..ben maaşı alır sana veririm kasanın anahtarı sende ne yaparsan yap derim diyor..samimiyetine inanıyorum..iyi bir insan..ama daha önceden de dediğim gibi biraz saf biraz mülayim..bir de şimdi bu maaş konusu çıktı..bana bir akıl verin lütfen

bence sorun degıl
ama bazıları boyle dusunuyor
ha senınkı 1500 onunkı 800 olurdu toplam maas az olurdu gecım zor olur derdık ama Allah hayırlı es nasıp etsın ne dıyım
sat mualıyım derken onu onemsıyormusunuz? yoksa bu duygular onunemı gecıyor

ben geçenlerde konu açmıştım..biriyle görüşüyorum biraz mülayim bir tip ..ben ise hep sert bir erkekler evlenmek isterdim demiştim..belki hatırlayanlar vardır aranızda..konu silindiği için belki hatırlamazsınız..
ben bu kişiyle dün görüştüm..ben öğretmenim öğretmen maaşı ek derslerle birlikte 2.200 e yakın..o ise 1.500 alıyormuş..bunu kendi içinde dert ettiğini, erkeğin daha fazla alması gerektiğini, bu yüzden kendini kötü hisettiğini söyledi..ben ise maaşının az olması yüzünden seni istememezlik yapamam dedim..benim için önce anlaşabilmek önemli dedimm....
dedim ama bir yandan ben de aceba bu ileride sorun olur mu diye de düşündüm..ben maaşı alır sana veririm kasanın anahtarı sende ne yaparsan yap derim diyor..samimiyetine inanıyorum..iyi bir insan..ama daha önceden de dediğim gibi biraz saf biraz mülayim..bir de şimdi bu maaş konusu çıktı..bana bir akıl verin lütfen

şimdiden sorun etmiş ,ilerisi berisi mi var bunun:9:

öğretmenlikteki branşın ne merak ettim ?

Bazı erkekler için eni konu büyük bir sorun bu...
Dile getirmeyen bile başka türlü dışa vurabiliyor sıkıntısını.

Ama maaşı hep aynı kalmayacak ya.
Belki ileride başka bir işe girebilir veya terfi edebilir,ek iş vs...
Yani sırf maaş için caymak bana saçma geliyor.

Yine de sanki çok erken bu konulara girmişsiniz.
Evlenme niyetiyle tanışınca,şartlar bu kadar erken mi konuşuluyor bilemiyorum.
Veya adam cidden fazla önemsediği için sordu.

Bazı erkekler için eni konu büyük bir sorun bu...
Dile getirmeyen bile başka türlü dışa vurabiliyor sıkıntısını.

Ama maaşı hep aynı kalmayacak ya.
Belki ileride başka bir işe girebilir veya terfi edebilir,ek iş vs...
Yani sırf maaş için caymak bana saçma geliyor.

Yine de sanki çok erken bu konulara girmişsiniz.
Evlenme niyetiyle tanışınca,şartlar bu kadar erken mi konuşuluyor bilemiyorum.
Veya adam cidden fazla önemsediği için sordu.

8-9 gündür konuşuyoruz..o hep benim gibi birini hayal etmiş dış görünüş olarak huy olarak..bu konularda aklında herhangi bir soru işareti yokmuş..ama içim içimi kemiriyor kaç gündür bu maaş konusu diyor

Erkek ya kadının maaşı çok olmamalı klasik erkek mantığı şimdiden sorun etmiş zaten.

İleride terfi gibi şansı yok mu ?

bence de erkek fazla kazanmalı.ben de öğretmenim hem de full ekdersim var. o kadar etmiyor maaşım. branşınız ne acaba?

erkeğin sorun etmesi çok normal onun için bu elbette problem olabilir çünkü erkekler yaradılış özelliklerine göre bile kadını sahiplanme ona bakma özelliğiyle yaradılmış. şimdi sanki sen ona bakıyosun o sana yetemiyo gibi bi durum oluyor. ve ilerde en ufak lafından dolayı bile kırılabilir biraz zorluk çekebilirsiniz ama tabiki güvendikten beğendikten sonra bunları aşabilirsiniz

erkeğin sorun etmesi çok normal onun için bu elbette problem olabilir çünkü erkekler yaradılış özelliklerine göre bile kadını sahiplanme ona bakma özelliğiyle yaradılmış. şimdi sanki sen ona bakıyosun o sana yetemiyo gibi bi durum oluyor. ve ilerde en ufak lafından dolayı bile kırılabilir biraz zorluk çekebilirsiniz ama tabiki güvendikten beğendikten sonra bunları aşabilirsiniz

inşallah aşarız..daha iyi yerlerde çalışma imkanı var daha yüksek maaş alma imkanı da var..belki ilerde kendi işini kurup benim aldığımın kaç katını alacak..ben sorun yapmam da inşallah o da yapmaz..teşkrlr

Back
X