• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden daha çok trip atan kocam

aydilge

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
13
Kızlar selam aslında aşırı komiğime giden ama bi o kadarda beni üzen bi durum bu ben 4 aylık hamileyim ve hamilelik hormonlarından dolayı en ufak bişeyi bazen abartabiliyorum ama ben kocama kızıp trip atıp konuşmadığımda o hiç konuşmuyor ben trip atıp sakşnleştikten sonra hemen konuşan biriyim ama o 2,3 gün konuşmayıp 2,3 gün sonunda bebek gibi beni seviyor anlamadım beni mi sınıyor akıllanim diye mi yapıyor anlamış değilim o benimle 2 gün konuşmadığında istemsizce üzülüyorum canım yanıyor streste bebeğimi etkiler diye korkuyorum ama bunu ona anlatmak ne mümkün sizce napmalıyım boşanmalıl bi sorunum yok tek sorun benden daha çok trip atması ama sonra barışıncada bebeği gibi davranması

Bence karı koca trip atmayı bırakmalısınız. Bi sorun varsa konuşarak çözün, 2 gün soğuk davranmak hamile olmasanız bile üzücü
Maalesef ama işte ben ona yaklaşımda bulunuyorum o geri çekiliyor aslında kavga sebepleride benim abartmalarım fakat hormonlardan dolayı mı artık ne ufacık şeyleri abartıyorum

Esin sanırım balık burcu eğer öyleyse ömür boyu böyle olacak…

Sende o iki gün küsüyorsa ona bebek gibi davran, olgunlaşana kadar bebek gibi davranılması gerekiyor demek ki

Kız ufalsında cebime girsin o 29 ben 26 yaşındayım
E hareketler öyle demiyor, hak etmiş, bebek gibi davran sen, anlar belki davranisinin çocukça olduğunu🙄

Kadın sessizlik içinde durur adam neyin var diye sorar bu işin raconu budur 😂

Kadının da erkeğin de trip atmasını saçma buluyorum. Hele erkeğin trip atmasını x2 daha saçma buluyorum :D
Aynı evin içinde 2-3 gün konuşmamak çok gereksiz yani. Açık açık konuşun valla yetişkin insanlarız konuşarak çözebiliriz falan deyin sinir bozucu gerçekten.

Kadının da erkeğin de trip atmasını saçma buluyorum. Hele erkeğin trip atmasını x2 daha saçma buluyorum :D
Aynı evin içinde 2-3 gün konuşmamak çok gereksiz yani. Açık açık konuşun valla yetişkin insanlarız konuşarak çözebiliriz falan deyin sinir bozucu gerçekten.
Ben değil o hamile sanki Gelde söz geçir 🤣

yandım desene….
Hemde ne yandın… bir balık esi var karşında Allah sabır versin benim gibi biraz takan biriysen yanıyorsun. Allah sabır versin diyorum ben balık burcundan öyle bezdim ki. Trip o atar o senden çok hasta olur senin güzel günün olsun rol çalar iyi bisey olsun rol çalar malesef …

Hemde ne yandın… bir balık esi var karşında Allah sabır versin benim gibi biraz takan biriysen yanıyorsun. Allah sabır versin diyorum ben balık burcundan öyle bezdim ki. Trip o atar o senden çok hasta olur senin güzel günün olsun rol çalar iyi bisey olsun rol çalar malesef …
Ahahah vallahi benim kocamı tanıttın bana bende koç burcuyum takıntılı inatcı ve öfkeli maalesef

2/3 gün konuşmamak nedir ya bu tür adamların karısını zerre sevdiğini düşünmüyorum. Resmen küsme bahanesiyle kafa dinliyorlar değer vermiyor yani. Tartışma olur, tamam hayatım tamam gibi tripler belki olur ama hiç iletişim kurmamak asla normal değil bu karakter vs. değil bildiğin değer vermemektir.

Kızlar selam aslında aşırı komiğime giden ama bi o kadarda beni üzen bi durum bu ben 4 aylık hamileyim ve hamilelik hormonlarından dolayı en ufak bişeyi bazen abartabiliyorum ama ben kocama kızıp trip atıp konuşmadığımda o hiç konuşmuyor ben trip atıp sakşnleştikten sonra hemen konuşan biriyim ama o 2,3 gün konuşmayıp 2,3 gün sonunda bebek gibi beni seviyor anlamadım beni mi sınıyor akıllanim diye mi yapıyor anlamış değilim o benimle 2 gün konuşmadığında istemsizce üzülüyorum canım yanıyor streste bebeğimi etkiler diye korkuyorum ama bunu ona anlatmak ne mümkün sizce napmalıyım boşanmalıl bi sorunum yok tek sorun benden daha çok trip atması ama sonra barışıncada bebeği gibi davranması
Merhaba, hamilelikten dolayı hormonlarınız değişkenlik gösterebilir, bunu eşinize güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz bence 🙏🏻

Ahahah vallahi benim kocamı tanıttın bana bende koç burcuyum takıntılı inatcı ve öfkeli maalesef
İşte gel de burçlara inanma. Tam bir koç kadını balık erkeği ilişkisi. İş hayatında bile o kadar zorlar ki evde düşünemiyorum. Şu anki ofisimde iki tane balık burcu erkek var. En küçük kriz anında önce bunlar krize giriyor.Küçücük bir tartışma olsun nerdeyse ağlayacaklar. Ben de siz gibi onlar karşısında sürekli gülmemek için kendimi çok zor tutuyorum. Ve en anlaştığım sevdiğim burçlar koçlardır çünkü bu balıkların tam tersidir :)

Back
X