• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden daha çok trip atan kocam

Kızlar selam aslında aşırı komiğime giden ama bi o kadarda beni üzen bi durum bu ben 4 aylık hamileyim ve hamilelik hormonlarından dolayı en ufak bişeyi bazen abartabiliyorum ama ben kocama kızıp trip atıp konuşmadığımda o hiç konuşmuyor ben trip atıp sakşnleştikten sonra hemen konuşan biriyim ama o 2,3 gün konuşmayıp 2,3 gün sonunda bebek gibi beni seviyor anlamadım beni mi sınıyor akıllanim diye mi yapıyor anlamış değilim o benimle 2 gün konuşmadığında istemsizce üzülüyorum canım yanıyor streste bebeğimi etkiler diye korkuyorum ama bunu ona anlatmak ne mümkün sizce napmalıyım boşanmalıl bi sorunum yok tek sorun benden daha çok trip atması ama sonra barışıncada bebeği gibi davranması
konuş, trip atma yaşını geçtiniz hamile karısıyla 2-3 gün " burnun sürtsün" adı altında cezalandırmak ne demek ? bebek gibi sevmesin siz bebeği değil karısısınız.

Kızlar selam aslında aşırı komiğime giden ama bi o kadarda beni üzen bi durum bu ben 4 aylık hamileyim ve hamilelik hormonlarından dolayı en ufak bişeyi bazen abartabiliyorum ama ben kocama kızıp trip atıp konuşmadığımda o hiç konuşmuyor ben trip atıp sakşnleştikten sonra hemen konuşan biriyim ama o 2,3 gün konuşmayıp 2,3 gün sonunda bebek gibi beni seviyor anlamadım beni mi sınıyor akıllanim diye mi yapıyor anlamış değilim o benimle 2 gün konuşmadığında istemsizce üzülüyorum canım yanıyor streste bebeğimi etkiler diye korkuyorum ama bunu ona anlatmak ne mümkün sizce napmalıyım boşanmalıl bi sorunum yok tek sorun benden daha çok trip atması ama sonra barışıncada bebeği gibi davranması
Büyüyünce geçer belki

Hemde ne yandın… bir balık esi var karşında Allah sabır versin benim gibi biraz takan biriysen yanıyorsun. Allah sabır versin diyorum ben balık burcundan öyle bezdim ki. Trip o atar o senden çok hasta olur senin güzel günün olsun rol çalar iyi bisey olsun rol çalar malesef …
Ayy benım sevgılımde öyle yengeç o ben balıkım hıc trip atamadım trıp kotasını o dolduruyor aynı sızın gıbı hep mağdur ve ben hep üzgünüm

Silent treatment ve psikolojik şiddet bu

Nasıl komiğine gider anlamadım

Aynı evin içinde 3 gün konuşmamak boşanma sebebi

Silent treatment ve psikolojik şiddet bu

Nasıl komiğine gider anlamadım

Aynı evin içinde 3 gün konuşmamak boşanma sebebi
Arada çocuk olunca bazen imkansız bu dediğin ve komiğime giden şey küsmesi değil trip atması

Ayy benım sevgılımde öyle yengeç o ben balıkım hıc trip atamadım trıp kotasını o dolduruyor aynı sızın gıbı hep mağdur ve ben hep üzgünüm
Yanliz bana laf atmissiniz ama yengeç erkeği =balık erkeği… yani kadını ve erkeği arasında çok fark var. Benim yakın arkadaşlarım hep balık kadını hiç öyle sorum yaşamıyorum… kaldı ki burada mağdur edebiyatı yapmıyorum :)))

hamilelik hormonlarından dolayı en ufak bişeyi bazen abartabiliyorum ama ben kocama kızıp trip atıp konuşmadığımda
e siz de abartiyorsunuz esiniz de abartiyor bu sacma sapan isleri
tencere kapaksiniz neden yakiniyorsunuz ki?
kadin olmaniz ya da hamile olmaniz en ufak seyi abartip adama küsmenizi sevimlj kilmaz
iyi yapmis iste sana yaptigin gibi cevap veriyor. Üstüne düşse triplerini daha da abartir devamli ilgi cekmek icin yaparsin. o da boyle davraniyor ki senin cirkin davranisin pekişmesin diye. scannerin fare deneyi gibi.
bence hakli. benim de hamile esim kucucuk seyleri hamilelik bahanesine siginip benimle küsse ben de ona boyle davranirdim, suyuna gidip bu cirkin hareketin ona iyice yerlesmesini beklemezdim
bir de "trip atip sakinlestikten sonra konusuyorum" demissiniz, şaka gibisiniz. kimse sizin ruh halinize gore yasamak zorunda degil. benim de tripcan bir annem var babam her tribini ceker, annemin ruh haline göre yasardik evde. gercekten koca icin hadi neyse de cocuk icin igrenc bir durum. yarjn cocugunuz buyuyunce ona da trip atarsınız mutsuz olunca. lutfen simdiden kendinize cekiduzen verin- tribin bir iletisim sekli olmadığını farkedin

Arada çocuk olunca bazen imkansız bu dediğin ve komiğime giden şey küsmesi değil trip atması
İmkansız değil insanın kendisine olan saygısıyla alakalı.

Her kavgada 3 gün küsüp konuşmaması komik değil psikolojik bir şiddet.

Ben böyle bir tavrı kabullenmem ama sen çaresizsindir kabullenirsin orasını bilemeyiz.

Yanliz bana laf atmissiniz ama yengeç erkeği =balık erkeği… yani kadını ve erkeği arasında çok fark var. Benim yakın arkadaşlarım hep balık kadını hiç öyle sorum yaşamıyorum… kaldı ki burada mağdur edebiyatı yapmıyorum :)))
Hayır yanlış anladınız yengeç erkeği için dedim ben zaten hep mağdur diyeee😂

Bu konu benim hiç komigime gitmedi

Back
X