- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
Hiç adetim olmamasına, böyle işlere hiç girişmeme rağmen cumartesi günü nerden estiyse mutfak temizleme hevesim geldi. Aldım yağ çözücüyü elime, duvardan dolaba, fırından davlumbaza ordan tost makinasına falan derken her köşeyi yağlardan arındırdım. Biraz fazla arındırmışım ellerimdeki yağları da çözdürdüm sanırım. Ellerim 20 yaş yaşlı görünüyor şu an. Kurumadı, çatlamadı ama bildiğiniz buruş buruş oldu, kırıştı resmen. Sürmediğim krem, losyon kalmadı. Düzelmiyor iki gündür. Başına gelen biri bana düzeliyor desin, yoksa kalkıp el estetiği falan yaptırmaya gidicem. Düzelir mi, ne kadar zamanda düzelir ve uygulayacak yöntem var mı? Bilenler bir el atsın bana.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
Edit: Arkadaşlar konu iki yıl önceden kalma. Ellerimle ilgili bi problem yok şu an. Sadece saldırıya uğruyorum.
Bir de araya bir soru daha sıkıştırayım. Şu lastikli çarşafları düzgün katlamanın bir yolu var mı gençler? Ben neden beceremiyorum bunu?
Edit: Arkadaşlar konu iki yıl önceden kalma. Ellerimle ilgili bi problem yok şu an. Sadece saldırıya uğruyorum.
Son düzenleme: