- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
Gece gece gülmekten bayılcam yahu![]()
Aynen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece gülmekten bayılcam yahu![]()
Aynenbiliyorum ki en az beş gün mapus yatıcam ama bu gece her şeye değer
![]()
Beş gün olsa üzülmicem valla. Gittim mi en az bi hafta 10 gün. Ama benim ne suçum var şimdi?
Köle zihniyetlisin sen![]()
O da doğru. Neyse banlanırsam evimin işini yaparım burda cozutacağıma.
O birrr fenomennnnnn;-)Limoncu ütopik bir karakter. Starbucks evreninde yaşıyor, çeyrek altına tapıyor. Biz köleler gibi ev işi ve yemek yapmıyor çünkü o özel. Ha bir de asla ona layık olmayan bir davarla evli ( kendi deyimiyle )![]()
valla senin sucun sana göre olmayan ama benim zevk duydugum seylerele alt seviyede dalga gecmen bel altı vurman bence sen 10 gun degil 10 yıl yok olmalısınBeş gün olsa üzülmicem valla. Gittim mi en az bi hafta 10 gün. Ama benim ne suçum var şimdi?
Benim yarın temizlik günüm zaten. İçimdeki köleyi susturamıyorum. Tanrılar çamaşır suyu istiyor![]()
Ya kizzz yeterrr karnima ağrılar girdiiBenim yarın temizlik günüm zaten. İçimdeki köleyi susturamıyorum. Tanrılar çamaşır suyu istiyor![]()
valla senin sucun sana göre olmayan ama benim zevk duydugum seylerele alt seviyede dalga gecmen bel altı vurman bence sen 10 gun degil 10 yıl yok olmalısın
Ya kizzz yeterrr karnima ağrılar girdii![]()