Benden haber bekliyor.Yarin için karar veremedim

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kizlar slm

Bilen bilir eşim ekmek elden su gölden yaşıyorsun demişti.
Bir iki kerede çalışmadığım için saçma sapan şakalar yapmış tı bu konuda çok üzmüştü beni bende.
Kolları sıvayıp kpss çalışmaya başladım.beş altı aydır.
Ama bugün iş teklifi aldım çalışma saati 8 -16 maaş asgariye çok yakın.

Bir yanım git çalış diyor bir yanimda emeklerin çöp olmasın otur kpss çalış diyor.
Ve 1.sinifa giden kızım var.
Öğlenci sabah benle gelmesi gerekecek servis onu oradan alacak.

Bir türlü çıkamadım işin içinden özel sektör mü
Kpss çalışmaya dewam mi

Elimden geleni yapıyorum.
Memur luk.
3 mezuniyetim var ikisi çok yüksek puan istiyor ama biri 73 ile kapattı geçen sene
Bazı seneler puanlar baya bir düşüyor ama sonraki senelerde yine yükseliyor.
Kpssye az kaldı, gerçekten hakkıyla çalıştığınızı ve çalışacağınızı düşünüyorsanız ben kpss çalışın derim.

Bazı seneler puanlar baya bir düşüyor ama sonraki senelerde yine yükseliyor.
Kpssye az kaldı, gerçekten hakkıyla çalıştığınızı ve çalışacağınızı düşünüyorsanız ben kpss çalışın derim.
Yani hakkı nedir bilmiyorum.
Ama elimden geleni yapıyorum ve ilk defa hazırlanmaya niyet ettim ve bu sene ilk defa hazırlanıyorum

Bir daha özeldeki iş gibi iş bulamaz mısınız? Zor mu bulunuyor? Zorsa çalışın, değilse kpssden sonra işe girin derim.
Aslında bulunur da denk gelmek lazım ben mesela geçen sene çok cv birajtim dönen olmadi bunda bir arkadaş önerisyle gel basla diyorlar.

Yani hakkı nedir bilmiyorum.
Ama elimden geleni yapıyorum ve ilk defa hazırlanmaya niyet ettim ve bu sene ilk defa hazırlanıyorum
Şu an ben de hazırlanıyorum. Geçen sene konuları yetiştirememiştim ama hakkıyla çalışmıştım. Dikkatim dağılmıyordu, odaklanmıştım. Bu sene konular yetişecek ama hakkıyla çok çalışmadığımı düşünüyorum. Hoca önümde konuşuyor aklım başka yere gidiyor 🤣 hoş günde 5 6 bazen 8 sata çalışıyorum. Soru çözüyorum orası ayrı ama kendimin farkındayım. Konuları bitirip bitirip tekrar yapacağım mesela çünkü tam olarak odaklanamadığımın bilincindeyim, başka bir yol arıyorum, başka çalışma plan çizdim. Bunun gibi şeyler

Şu an ben de hazırlanıyorum. Geçen sene konuları yetiştirememiştim ama hakkıyla çalışmıştım. Dikkatim dağılmıyordu, odaklanmıştım. Bu sene konular yetişecek ama hakkıyla çok çalışmadığımı düşünüyorum. Hoca önümde konuşuyor aklım başka yere gidiyor 🤣 hoş günde 5 6 bazen 8 sata çalışıyorum. Soru çözüyorum orası ayrı ama kendimin farkındayım. Konuları bitirip bitirip tekrar yapacağım mesela çünkü tam olarak odaklanamadığımın bilincindeyim, başka bir yol arıyorum, başka çalışma plan çizdim. Bunun gibi şeyler
Zaman zaman çok iyi Zaman zaman aklımın uçtugu oluyor tabi.
Ama denemk de istiyorum vazgeçmek istemiyorum

Kizlar slm

Bir iki kerede çalışmadığım için saçma sapan şakalar yapmış tı bu konuda çok üzmüştü beni bende.

Bir yanım git çalış diyor bir yanimda emeklerin çöp olmasın otur kpss çalış diyor.

Kpss çalışmaya dewam mi
Asgari ücrete her yerde iş bulursunuz zaten. Kpss çaşışın bence

Kizlar slm

Kpss çalışmaya dewam mi
Çalışma saatleri çok kötü değil .Ben olsam işe girerim .Düzenli bir plan yaparak kpss de çalışılır . Kocanizın afra tafrasını çekmez biraz kendinize gelir motive olursunuz

.
Asgari ücrete her yerde iş bulursunuz zaten. Kpss çaşışın bence
Bulunmuyor malesef.
Küçük ve doğuda bir şehirdeyim.
7 bin 8 bin en fazla 10 bin teklif ettiler ve 10 bin için çok fazla demişti biri

Zaman zaman çok iyi Zaman zaman aklımın uçtugu oluyor tabi.
Ama denemk de istiyorum vazgeçmek istemiyorum
İşte bunun farkına varıp eksik kalınan yerler kapatırsanız zaten hakkıyla çalışmak gereklidir.
Kpss aynı zamanda vazgeçmeyenlerin kazandığı bir sınavdır. Yarım puanla kaçıranlar var atamayı. Çok çalışırsın o gün hasta olursun istediğin verimi alamzsın. Hiçbir şey kesin ve net değil.

Ben yerinde olsam, hazır çalışmaya başlamışım. Bırakmayıp kpss den devam ederdim.

Back
X