• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden habersiz evime insanlari davet eden elti

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
merhaba arkadaslar
Yinemi elti demeyin valla boyle konuyuda acmasam catlardim.

Dün esimle aile ziyaretine gittik 1 saat uzaklikta. Esimin halalari hepsi bi aradaydi, kizlar torunlar fln yani baya kalabalikti.

Sonra halanin birisi dedi ay kizim az kaldi dogum gununede diye. Kizimin dogum gununu kastediyo 1 yasina girdi ve kutlama yapicaktim. Ama cok sasirdim hani ben onlari cagirmayi dusunmuyodum aile arasinda yani ablalar abiler kardesler bide en yakin olan kuzenler. Toplasan 20 kisi.

Sonra aradaki laflardan duydumki eltimde bi hafta once onlardaymis ve kendisi demis iste kutliycaklar gelin fln diye. Bildigin davet etmis ve insanlar gercekten hazirlanmis baya anlattilar.

Artik ayip olucak napicam dedim kafadan bisey uydurdum. Hala vazgectik oyle kutlama yapmiycaz, normal tasinma isimiz vardi o evde olsaydi buyuk kutlama vericektik ama bu evde olunca vazgectik. Iki tane koltuk yani sonucta.

Neyse allahtan anlayisli insanlar konuyu uzatmadilar. Gelseler nolucak demeyin arkadaslar pasta siparisi fln verildi hersey hazir ve o tarafi davet etmeye kalkarsam 60-70 kisi olucak.

Simdi eltimi gormeyi sabirsizlikla bekliyorum sen nasil benim evime benden habersiz insanlari davet ettin ayip oldu hani benim kimi cagiricami bile bilmiyodunki diye.

Neden boyle insanlar var ya nefret ediyorum.

Bence de söyle niye davet ediyorsun ki aynısını ben sana yapsam hoşuna gider mi diye.
Ne mana yani eltiniz ona mı kalmış davet etmek. Hey Allah’ım..

eltinizi ilk gördüğünüzde bu durumu söyleyin ve haddini bildirin, insanlar nerde duracaklarını bilmeli bence

tam dayaklık elti.hem cinslerime şiddete karşıyım ama buna müstehak.:sinirli::sinirli:

Bence de görüşmeyi beklemeden arayıp söyle. Hem belki o da gelmez yüzünü görmek zorunda kalmazsın.
Patavatsız insanlar...

Eltinle bir sorunun var mı yoksa sadece boş Boğaz mı

Halalar ne zamandı doğum günü vs deyince şu zamandı ama şu Zaman doğum günü yapacak siz de gelirsiniz görürsünüz vs mı demiş acaba

Yani onları da çağıracağını düşünüp laf olsun diye konuşmuş olabilir

İyi de yarın kutlama olduktan sonra demiyecekler mi bize vazgectik yapmıyoz diye söyledi:)keşke daha karar vermedik ne yapcagımıza deseydınız sonradan toparlaması kolay olurdu unuttum felan derdiniz.eltinin davet etmesinden daha kötü bişey gibi geldi.yada acıkca kalabalık düşünmüyoz bi karar verelim haber veririm derdiniz

Eltiye gereken cevabi verirsin elbet ama halalara uzuldum daha sonra agirlasaniz cok sevinirler.
Aynen o yuzden daha sinir oldum zaten. Esim ellerinde buyumus sayilir ve ilk cocugu diye baya hevesliydiler. Ama suan oturdugum yer gercekten musait degil insanlar gelicek ve tiklim tiklim olucak.

Eltinle bir sorunun var mı yoksa sadece boş Boğaz mı

Halalar ne zamandı doğum günü vs deyince şu zamandı ama şu Zaman doğum günü yapacak siz de gelirsiniz görürsünüz vs mı demiş acaba

Yani onları da çağıracağını düşünüp laf olsun diye konuşmuş olabilir
Bilmiyorum gercekten bazen kafasinda ne kurdugunu cok merak ediyorum. Direk bildigin cagirmis insanlar ne bilsinki benim kutlama fln yapicami. Uc hafta sora gorusuruz .... nin evde demis onlarda hayirdir deyin cocugun dogum gununu kutluycakmis sizide cagircak demis ve benden kesinlikle o tarafla ilgili tek bi kelime bile cikmadi, biliyo yerimin olmadigini.

İyi de yarın kutlama olduktan sonra demiyecekler mi bize vazgectik yapmıyoz diye söyledi:)keşke daha karar vermedik ne yapcagımıza deseydınız sonradan toparlaması kolay olurdu unuttum felan derdiniz.eltinin davet etmesinden daha kötü bişey gibi geldi.yada acıkca kalabalık düşünmüyoz bi karar verelim haber veririm derdiniz
Soyledim zaten buyuk kutlama yapicaktim eve tasinsaydik ama araya bazi seyler girdigi icin simdi oturdugum yerde kendi aramizda dedim. Konuda eksik yazmisim, buyuk kutlamadan vazgectik ufak aramizda bisey yapicaz dedim.

Soyledim zaten buyuk kutlama yapicaktim eve tasinsaydik ama araya bazi seyler girdigi icin simdi oturdugum yerde kendi aramizda dedim. Konuda eksik yazmisim, buyuk kutlamadan vazgectik ufak aramizda bisey yapicaz dedim.

Böyle de dışlamış gibi olmuş . Siz yabancısınız :)
Pasta siparişi dert değil ki yanına bi pasta daha alırdınız tamamdı ama evdeyse 60-70 kişi nereye sığacak
Eltiniz çağırmış değilde bahsetmiş olmasın ?
Bazen ondan ona ondan ona aktarım farklı olabiliyo
Eltiniz kendi kafasına göre çağırdıysada alın bi pasta halaları çağırın eltiye gidin bi de orda kutlayın çağıran sensin sende kurluyoruz gibi

Off boşboğaz salak elti..

İyi bilirim o telaşı geçen sene yaşadım. Bana kalsa iki tarafın ailesiyle evde yapacaktım. Ki biz zaten ailecek kalabalığız. Ben de sırf eşimin ısrarı ile halası amcaları kuzenleri gelecek diye cafe tutmuştum. Evim 75m2 nereye sığdırırım diye çok düşündüm. Çareyi mekan tutmakta bulduk.
Eşimin amcasının karısı da sormuştu bana hatta plan bile yaptı kendine göre. İnsan sormaya çekinir bir kere belki beni çağırmaz diye. Kendi kendilerini davet ediyorlar...

Böyle de dışlamış gibi olmuş . Siz yabancısınız :)
Pasta siparişi dert değil ki yanına bi pasta daha alırdınız tamamdı ama evdeyse 60-70 kişi nereye sığacak
Eltiniz çağırmış değilde bahsetmiş olmasın ?
Bazen ondan ona ondan ona aktarım farklı olabiliyo
Eltiniz kendi kafasına göre çağırdıysada alın bi pasta halaları çağırın eltiye gidin bi de orda kutlayın çağıran sensin sende kurluyoruz gibi
Zaten her durumda kotu oldu bence. Ama mecburdum yani hepsi gelince kucak kucaga oturur o daha kotu. Alinmadilar allahtan.
Bahsetmeye benzemiyo daha gunu bile belli degildi sizde geliceksiniz zatn fln diye baya konusulmus bilemiyorum.

Off boşboğaz salak elti..

İyi bilirim o telaşı geçen sene yaşadım. Bana kalsa iki tarafın ailesiyle evde yapacaktım. Ki biz zaten ailecek kalabalığız. Ben de sırf eşimin ısrarı ile halası amcaları kuzenleri gelecek diye cafe tutmuştum. Evim 75m2 nereye sığdırırım diye çok düşündüm. Çareyi mekan tutmakta bulduk.
Eşimin amcasının karısı da sormuştu bana hatta plan bile yaptı kendine göre. İnsan sormaya çekinir bir kere belki beni çağırmaz diye. Kendi kendilerini davet ediyorlar...
Aynen ya, zaten alti yedi tane hala var bide dayilari fln. Bunlarin cocuklarida geliyo dogal olarak. Yer tutmaya gec kaldik artik normalde yeni eve gececektik oda gecikti burda yapalim ciksin dedik bizde.

merhaba arkadaslar
Yinemi elti demeyin valla boyle konuyuda acmasam catlardim.

Dün esimle aile ziyaretine gittik 1 saat uzaklikta. Esimin halalari hepsi bi aradaydi, kizlar torunlar fln yani baya kalabalikti.

Sonra halanin birisi dedi ay kizim az kaldi dogum gununede diye. Kizimin dogum gununu kastediyo 1 yasina girdi ve kutlama yapicaktim. Ama cok sasirdim hani ben onlari cagirmayi dusunmuyodum aile arasinda yani ablalar abiler kardesler bide en yakin olan kuzenler. Toplasan 20 kisi.

Sonra aradaki laflardan duydumki eltimde bi hafta once onlardaymis ve kendisi demis iste kutliycaklar gelin fln diye. Bildigin davet etmis ve insanlar gercekten hazirlanmis baya anlattilar.

Artik ayip olucak napicam dedim kafadan bisey uydurdum. Hala vazgectik oyle kutlama yapmiycaz, normal tasinma isimiz vardi o evde olsaydi buyuk kutlama vericektik ama bu evde olunca vazgectik. Iki tane koltuk yani sonucta.

Neyse allahtan anlayisli insanlar konuyu uzatmadilar. Gelseler nolucak demeyin arkadaslar pasta siparisi fln verildi hersey hazir ve o tarafi davet etmeye kalkarsam 60-70 kisi olucak.

Simdi eltimi gormeyi sabirsizlikla bekliyorum sen nasil benim evime benden habersiz insanlari davet ettin ayip oldu hani benim kimi cagiricami bile bilmiyodunki diye.

Neden boyle insanlar var ya nefret ediyorum.

Valla elti de olsa kardeste ana da baba da hiç fark etmez. Benim haneme mahremime ozelime biri benden habersiz davet etme hadsizliginde bulunacak onu laflarimla yerden yere vururdum.

Ben derim arkadaş dıdısının dıdısı benim ozelimde ne işi var ya.

Hem yanlış anlamayın da maddi olarak zor dönemden gecen bizler için bunun külfeti çok ağır olur. Çünkü doğum günü için yapılacak hazırlık la Belkide çocuğunuza yeni bir ayakkabı alabilirsiniz.

Elti ye bak ya. Hadsizzz.

Çok meraklıysa o kadar insana benim evde yada bizim evde sürpriz parti hazırlayım onada haber vermeden sürpriz doğum gününü biz yapalım desin bakalım. Yiyomu.

En güzelini yapmışsın canim. Aile içinde kutlanir ona lafım yok ama 70 kişi ile nişan yada kına yapılır yani. Doğum günü kutlanmaz.

Eltine de muhakkak ev hassasiyetinden konu aç. Kitabın sonu çünkü burası. O ev senin ve kimse senin adına yapamaz bunu. Hani kırılır cart curt deme. Bırak kırılsın haddini bilsin bundan sonra. Çok sinir oldum ya.

Hiç sevmem boylesini

Back
X