• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden habersiz evime insanlari davet eden elti

Ya ben o an dumur olup sadece gelin hala bekleriz diyebilirdim. Nasıl anında bişey uydurabiliyorsunuz anlamadım bu da bir yetenek mi? Yanlış anlamayın kötü niyetle demiyorum takdir ettim hatta..dediğim gibi ben bir orduyla parti yapmak zorunda kalırdım:)) ama eltiyi de arar gelme derdim tabii hazırlık konuşmamı yapıp:) gerçekten hadsizmiş.

Valla elti de olsa kardeste ana da baba da hiç fark etmez. Benim haneme mahremime ozelime biri benden habersiz davet etme hadsizliginde bulunacak onu laflarimla yerden yere vururdum.

Ben derim arkadaş dıdısının dıdısı benim ozelimde ne işi var ya.

Hem yanlış anlamayın da maddi olarak zor dönemden gecen bizler için bunun külfeti çok ağır olur. Çünkü doğum günü için yapılacak hazırlık la Belkide çocuğunuza yeni bir ayakkabı alabilirsiniz.

Elti ye bak ya. Hadsizzz.

Çok meraklıysa o kadar insana benim evde yada bizim evde sürpriz parti hazırlayım onada haber vermeden sürpriz doğum gününü biz yapalım desin bakalım. Yiyomu.

En güzelini yapmışsın canim. Aile içinde kutlanir ona lafım yok ama 70 kişi ile nişan yada kına yapılır yani. Doğum günü kutlanmaz.

Eltine de muhakkak ev hassasiyetinden konu aç. Kitabın sonu çünkü burası. O ev senin ve kimse senin adına yapamaz bunu. Hani kırılır cart curt deme. Bırak kırılsın haddini bilsin bundan sonra. Çok sinir oldum ya.

Hiç sevmem boylesini
bende normalde takmamaya calisiyodum ama bukadarda yeter, aciklamasi ne olucak acaba.

Elti size siz halaya ayıp etmişsiniz. Mutlaka duyacaklar doğum gününü. 1 pasta daha alırdınz nolucak?
Pasta degilki sorun evde yer yok. Sadece iki koltugum, ve cok yakininda yemek masam var. Mutfak zaten acik yani geldiklerinde ayakta duramazlarki, hani ek sandalyeyle flnda olucak is degil.

Kızımın ilk doğum gününde sadece kendi arkadaşlarımizi çağırdım.Esimin ailesi kendi evlerinde bir daha doğum günü yaptılar ve istedikleri herkesi çağırdılar,benlik birşey olmadı hediyelerin disinda.Annem kendi evinde pasta kesip kızma hediye yaptı.Ailelerden uzakta yasam Oh misss:KK53:

Eltinin haddini bildirirsin o sorun değil de,
halan sonradan kutlama yaptığınızı duyar muhakkak ve çok ayıp olur.
Malesef biraz oyle oldu, ama dedim zaten konumda ek yazmisim kucuk pasta kesicez dedim duyarlar sonradan diye, anlayisla karsiladilar.

Ya ben o an dumur olup sadece gelin hala bekleriz diyebilirdim. Nasıl anında bişey uydurabiliyorsunuz anlamadım bu da bir yetenek mi? Yanlış anlamayın kötü niyetle demiyorum takdir ettim hatta..dediğim gibi ben bir orduyla parti yapmak zorunda kalırdım:)) ama eltiyi de arar gelme derdim tabii hazırlık konuşmamı yapıp:) gerçekten hadsizmiş.
Valla bilmiyorum gelin diyemezdim asla kadinlar yaslilar zaten gelince ayakta durucaklar yoksa alt tarafi iki koldugum var uc kisilik bide yemek masasi.

bende normalde takmamaya calisiyodum ama bukadarda yeter, aciklamasi ne olucak acaba.

Bence ondan bi açıklama beklemek ona yumusak davranmaktir. Tak tak tak soyliceksin söyleyeceklerini ve ona sadece tamam bi daha boyle birsey olmaz demek düşecek. Başka turlu 1 kere yapan bi daha yapar. Net ve kesin konusmalisin.

Saygısızlık ve özel hayata müdahale olmak bence bu.

Pasta degilki sorun evde yer yok. Sadece iki koltugum, ve cok yakininda yemek masam var. Mutfak zaten acik yani geldiklerinde ayakta duramazlarki, hani ek sandalyeyle flnda olucak is degil.
Bu kuzenler teyze tarafından mı? Böyle açıklasanız daha bile iyi olurdu. Mutlaka duyulur. Duyulduktan sonra da yalan söylediğiniz için ne deseniz inandıramazsınız.

DOĞum gününü sabote etmeye çalışan elti. Eltiniz gidip halalara elyim d. Günü yaptı sizi de çağırmak istemedi derse hiç şaşırmam.

Söylesene ne hakla senin ikametinde misafir ağırlar tepkini köy gerekirse uzak dur

merhaba arkadaslar
Yinemi elti demeyin valla boyle konuyuda acmasam catlardim.

Dün esimle aile ziyaretine gittik 1 saat uzaklikta. Esimin halalari hepsi bi aradaydi, kizlar torunlar fln yani baya kalabalikti.

Sonra halanin birisi dedi ay kizim az kaldi dogum gununede diye. Kizimin dogum gununu kastediyo 1 yasina girdi ve kutlama yapicaktim. Ama cok sasirdim hani ben onlari cagirmayi dusunmuyodum aile arasinda yani ablalar abiler kardesler bide en yakin olan kuzenler. Toplasan 20 kisi.

Sonra aradaki laflardan duydumki eltimde bi hafta once onlardaymis ve kendisi demis iste kutliycaklar gelin fln diye. Bildigin davet etmis ve insanlar gercekten hazirlanmis baya anlattilar.

Artik ayip olucak napicam dedim kafadan bisey uydurdum. Hala vazgectik oyle kutlama yapmiycaz, normal tasinma isimiz vardi o evde olsaydi buyuk kutlama vericektik ama bu evde olunca vazgectik. Iki tane koltuk yani sonucta.

Neyse allahtan anlayisli insanlar konuyu uzatmadilar. Gelseler nolucak demeyin arkadaslar pasta siparisi fln verildi hersey hazir ve o tarafi davet etmeye kalkarsam 60-70 kisi olucak.

Simdi eltimi gormeyi sabirsizlikla bekliyorum sen nasil benim evime benden habersiz insanlari davet ettin ayip oldu hani benim kimi cagiricami bile bilmiyodunki diye.

Neden boyle insanlar var ya nefret ediyorum.

İnanın elti kelimesinden nefret ettim. Allahım bunların hepsine Hidayet versin inşallah

Bu kadar buyuk kutlamalara gerek yok zaten halalara kadar.

Eltin ayip etmis.

Ben olsam sicagi sicagina arar sorarsim ne alaka diye.
Senin yuzunden mahcup oldum derdim

Bu kadar buyuk kutlamalara gerek yok zaten halalara kadar.

Eltin ayip etmis.

Ben olsam sicagi sicagina arar sorarsim ne alaka diye.
Senin yuzunden mahcup oldum derdim
Bencede abi kardesti dede anneanne fln pasta kesilir olur biter

Taman başkasına misafir çağırmak hoş değil ama Gelsinler ne olacak ki? Zaten kaç saatlik şey. Doğum günleri, Mevlütler kalabalık olur. İnsanlar yerlerde oturur. Evler dar olsun , gönüller geniş olsun. Ben özellikle bu tarz toplanmalarda herkes olsun istiyorum. İlerde oğluma fotoğrafları gösterip, tek tek anlatacağım.
Yani ; böyle şeyler için can sıkmaya değmez.

Meseleyi kendiniz de halledebilirsiniz, bakın eltinizi görmeyi bekliyomuşsunuz.. Akıl mı verelim napalım anlamadım ben :KK57:

Taman başkasına misafir çağırmak hoş değil ama Gelsinler ne olacak ki? Zaten kaç saatlik şey. Doğum günleri, Mevlütler kalabalık olur. İnsanlar yerlerde oturur. Evler dar olsun , gönüller geniş olsun. Ben özellikle bu tarz toplanmalarda herkes olsun istiyorum. İlerde oğluma fotoğrafları gösterip, tek tek anlatacağım.
Yani ; böyle şeyler için can sıkmaya değmez.
Yere oturan kisi sayisi toplasan bes on olsa ee geriye kalan otuz kisi ayakta durucak. Oylede ayip olur.

Bilmiyorum gercekten bazen kafasinda ne kurdugunu cok merak ediyorum. Direk bildigin cagirmis insanlar ne bilsinki benim kutlama fln yapicami. Uc hafta sora gorusuruz .... nin evde demis onlarda hayirdir deyin cocugun dogum gununu kutluycakmis sizide cagircak demis ve benden kesinlikle o tarafla ilgili tek bi kelime bile cikmadi, biliyo yerimin olmadigini.
Ay ayni benim elti canim sadece tek amaci sen insanlara yapmicam deyip ama yapicsni bildigi icin halalarla senin arani bozmakk baska bi amac yok ben senin yerinde olsam varyaaa halalarida agirlarim ama eltime ay canimm sen halalari falan kalabalik davet etmissin bana sormadan ama malesef sana evde yer kalmadi derdim oda kafayi yesin kiskanc elti nolcak bu arada maksat pasta yemek degil zaten bu ozel gunu onlarlada kutlayin eger iyilerse seni uzmeyen insanlarsa

Ay ayni benim elti canim sadece tek amaci sen insanlara yapmicam deyip ama yapicsni bildigi icin halalarla senin arani bozmakk baska bi amac yok ben senin yerinde olsam varyaaa halalarida agirlarim ama eltime ay canimm sen halalari falan kalabalik davet etmissin bana sormadan ama malesef sana evde yer kalmadi derdim oda kafayi yesin kiskanc elti nolcak bu arada maksat pasta yemek degil zaten bu ozel gunu onlarlada kutlayin eger iyilerse seni uzmeyen insanlarsa
Hayir uzme gibi bi durum yok, gelmeyi cok istiyolardi belli hevesliydiler baya.
Ya esimle simdi karar verdik, aramizfa kutliycaz, bi kac aya kendi evimize cikinca sadece onlari davet edicez, kutlama icin degilde hani bi araya gelmek maksat.

Back
X