merhaba arkadaslar
Yinemi elti demeyin valla boyle konuyuda acmasam catlardim.
Dün esimle aile ziyaretine gittik 1 saat uzaklikta. Esimin halalari hepsi bi aradaydi, kizlar torunlar fln yani baya kalabalikti.
Sonra halanin birisi dedi ay kizim az kaldi dogum gununede diye. Kizimin dogum gununu kastediyo 1 yasina girdi ve kutlama yapicaktim. Ama cok sasirdim hani ben onlari cagirmayi dusunmuyodum aile arasinda yani ablalar abiler kardesler bide en yakin olan kuzenler. Toplasan 20 kisi.
Sonra aradaki laflardan duydumki eltimde bi hafta once onlardaymis ve kendisi demis iste kutliycaklar gelin fln diye. Bildigin davet etmis ve insanlar gercekten hazirlanmis baya anlattilar.
Artik ayip olucak napicam dedim kafadan bisey uydurdum. Hala vazgectik oyle kutlama yapmiycaz, normal tasinma isimiz vardi o evde olsaydi buyuk kutlama vericektik ama bu evde olunca vazgectik. Iki tane koltuk yani sonucta.
Neyse allahtan anlayisli insanlar konuyu uzatmadilar. Gelseler nolucak demeyin arkadaslar pasta siparisi fln verildi hersey hazir ve o tarafi davet etmeye kalkarsam 60-70 kisi olucak.
Simdi eltimi gormeyi sabirsizlikla bekliyorum sen nasil benim evime benden habersiz insanlari davet ettin ayip oldu hani benim kimi cagiricami bile bilmiyodunki diye.
Neden boyle insanlar var ya nefret ediyorum.