Benden habersiz internete koyulan videom.

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
5 sene once bir kompozisyon yarismasinda derece yapmistim. Kompozisyon yarismasinin sahibi olan kurum videomu ismimle birlikte dailymotion'a koymuş.
Googlea ismimi yazinca direkt bu video cikiyor ve ben cok rahatsiz oluyorum bu durumdan. Gizlilik ihlali oldugunu dusunuyorum sonucta benden habersiz atildi. Ben bu videoyu nasil kaldirtabilirim? Kuruma mail attim cevap yok. Dailymotiondan nasil kaldirabilirim? Sikayet ediyorum sabahtan beri ama yok yani kaldirmiyorlar. Sinirlerim bozuldu.

Yarışmaya katildiginizda size herhengi bir sözleşme imzalatildi mi? Yarışmanın yapıldığı yer kamuya açık bir alandamiydi? Eğer öyleyse yayinlayabilirler diye biliyorum. Siz eniyisi emniyetinbilişim suclari bölümü ne danışın daha net bir bilgi alabilirsiniz

Yarışmaya başvuru koşullarında yazıyordur muhtemelen. Yazdıklarınızın yayınlanması, görsel ve videoların yayınlanması vs. koşulları.

ALLAH iyiliğini versin bende başlığı okuyunca eyvah dedim,ama sıkıntı yok,başarılı olduğun,birşey var ortada,ben olsam bakar bakar vaybe ben neymişim derdim.görüntüden yani eski halinden memnun değilsen onu bilmem.

Video nun yayinlanmasi niye rahatsiz etti ki seni.aslinda guzel birsey bence.tabi sana gore rahatsiz ediciyse arastir bakalim.izin alinmadiysa bir sekikde kaldirtabilirsin heralde

Muhtemelen başvuru koşullarının altındaki minik yazılarda yazıyordur.
Ben de bir bir makale yarışmasında birinci olmuştum ve benden ısrarla kişisel bilgiler istenmişti. Bilgi vermemekte direndim. Ama sonuç açıklandığı için mecburen verdiler ödülü. Kitap seti. :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…