Benden hoşlanandan ben hoşlanmıyorum bişey olabilecek biri uygun olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, sorunum başlıkta da kısaca yazdığım gibi, benden çok hoşlanan ısrarla tanışmak, konuşmak, ciddi bişeyler düşünen kişilerden hoşlanmıyorum uygun olmuyorlar, kimden az bişey hoşlanmış olsam ya evli çıkıyor ya hiç uygun olmayacak özellikleri oluyor..
Şu anki son durum 15-20 gündür bi kursa gidiyorum kurstaki hoca belli olacak şekilde benimle ilgileniyordu. Tabi daha hiç tanımıyoruz kimseyi yeni yeni tanışıyoruz herkesle. Şimdi bu hoca sürekli ilgileniyodu benimle ama hiç tanımıyorum. Hoca kendisinden bahsederken, evde annem, annem diye bahsediyodu ben de evli olacağını hiç düşünmedim de belki kız arkadaşı vardır diye düşünmüştüm tabi daha yeni tanışıldığı için öyle bir konuşma, soru olmuyor. Bugün sınıfta biri hocam hanımınız gibi bir laf dedi. Ben de hiç o tarafa bakmadım bi konuşma da duymadım. Yani o hoca evli mi değil mi bilmiyorum. Hep uygun olmayacak kişiler karşıma çıkıyor ya.
Biraz daraldım anlatmak istedim..

Son durum: Hoca evliymiş arkadaşlar.. Üstelik o dönemde karısı hamileymiş ve yeni çocukları oldu.. Uzun süredir hep karşıma evliler çıkıyor. Bir de erkekler evli olduklarını başta belli etmiyorlar, yüzük takmıyorlar ya. Yüzük niye takmıyosun.. Neyse ben belki ilgilenilmeye olan ihtyacımdan belki de sanırım bu o galiba diye bir düşünce oluştuğundan kafamda ilk başta üzülmüştüm sonra kendi derslerimle ilgilendim.. Bir süre kursa gitmedim. Sonra bu durumu biraz atlatıp kursa devam ettim. Şimdi de kursta yaptığım işle ilgili bir olay yüzünden kursa az zaman kala kursa gitmeyi bıraktım.. Evli erkekler mutlaka yüzük takmalı .. Arkadaş bir de yeni evli sayılır.. Bu erkekler niye evliyken başka kızlara ilgi duyar ki.. Karısı da ne güzel ya..

Son düzenleme:
baslıgında kısaca anlatmamıssın anlamak icin kouyu okumam gerekti:) hanımınız dediyse evlidir buyuk ihtimal belkide siz ilgisini yanlı anladınız yada adam evli oldugu halde medet umuyor daha kotu

sen şimdi boşluktan her secenege pozıtıf bakıyosun
hayalınde buyutuyosun
zaten bu hocalarına ılgı duyanlar da coğaldı
ask denılen sey aramakla olmaz ki

baslıgında kısaca anlatmamıssın anlamak icin kouyu okumam gerekti:) hanımınız dediyse evlidir buyuk ihtimal belkide siz ilgisini yanlı anladınız yada adam evli oldugu halde medet umuyor daha kotu

Evli olmasaydı evli değilim gibi bişey derdi.

hayır çok belli şekilde ben fark ettim.

Sizden başka farkeden oldu mu peki? Bu adam seninle fazla ilgilenyor diyen? Ne yapıyor ki ilgilendiğini düşünüyorsunuz. Belki siz onu beğendiğiniz için öyle sandınız, yani öyle görmek istediniz.

Arkadaşlar sabahtan akşama kadar o kursa gittim günleri, kursu, oradaki olayları, konuşmaları ve hocayı düşünüyorum. İstemesem de kafamdan çıkmıyor.. başlıkta anlattığım olaydan sonraki gün kursa gittiğimde hocanın benden hoşlandığına emin oldum diyebilirim. Ama hayatında biri olması durumu olduğundan ben mesela bişey sorduğunda cevap olarak bişey ben de soracaksam sormuyorum, sormak istemiyorum. Tanıma açısından. Kafam kötü hep böyle oluyorum ben bu gibi durumlarda ya..

Bana bu konuda bi yardım edecek biri var mı acaba? Üzgünüm, hüzünlüyüm..

Sana ismail yk'dan bu şarkıyı armağan ediyorum :
"Beni beğeneni ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez ":KK53: gerçi senin biraz farklı.

Zaten coğu bayanlar düzgün erkeklere değil de nerde imkânsız serseri biri olsa ona ilgi duyuyorlar. Hayret bi şey. En yakın arkadaşım da böyle. Niye düzgün erkekleri sevemiyorum diyor. Allah yardımcınız olsun valla.

zamani grlmemis drmekki henuz. ask aramakla bulunmaz ki. hrm o kadar istiyorsaniz sizin icin olup bitrn birine goruserek bir sans verebilirsiniz

Sana ismail yk'dan bu şarkıyı armağan ediyorum :
"Beni beğeneni ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez ":KK53: gerçi senin biraz farklı.

Zaten coğu bayanlar düzgün erkeklere değil de nerde imkânsız serseri biri olsa ona ilgi duyuyorlar. Hayret bi şey. En yakın arkadaşım da böyle. Niye düzgün erkekleri sevemiyorum diyor. Allah yardımcınız olsun valla.

zamani grlmemis drmekki henuz. ask aramakla bulunmaz ki. hrm o kadar istiyorsaniz sizin icin olup bitrn birine goruserek bir sans verebilirsiniz

eşiniz de mi öğretmen diye sorabilirsin?

Teşekkür ederim arkadaşlar.. O hoca olayında hoca sanırım evli değilse bile hayatında biri var.. Sürekli elinde telefon.. Sürekli telefonla konuşuyor. . Başka biri varsa onunla olsun dimi.. Her iş olacağına varır.

Son durum: Hoca evliymiş arkadaşlar.. Üstelik o dönemde karısı hamileymiş ve yeni çocukları oldu.. Uzun süredir hep karşıma evliler çıkıyor. Bir de erkekler evli olduklarını başta belli etmiyorlar, yüzük takmıyorlar ya. Yüzük niye takmıyosun.. Neyse ben belki ilgilenilmeye olan ihityacımdan belki de sanırım bu o galiba diye bir düşünce oluştuğundan kafamda ilk başta baya üzülmüştüm sonra kendi derslerimle ilgilendim.. Bir süre kursa gitmedim. Sonra bu durumu biraz atlatıp kursa devam ettim. Şimdi de kursta yaptığım işle ilgili bir olay yüzünden kursa az zaman kala kursa gitmeyi bıraktım.. Evli erkekler mutlaka yüzük takmalı .. Arkadaş bir de yeni evli sayılır.. Bu erkekler niye evliyken başka kızlara ilgi duyar ki.. Karısı da ne güzel ya..

Back
X