benden hoşlandığını nasıl anlarım?

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
358
biri var beraber çalıştığımız...bana sıcak davranır,bir gün sürekli gözüme bakar ertesi gün bakmadan konuşur,ne rica etsem unutmaz,aynı ortamdayken sadece ben varmışım gibi bana sorular sorar benle konuşur,bana espiri yapar,espirilerimi unutmaz...ama çok vakur biri ve galiba ben onu çok beğeniyorum...ne yapmalıyım,nasıl anlamalıyım kızlar?

hımmm çok güzel bi durumdur bu ya...her hareketinden bişi çıkarmak ilgisinden hoşlanmak uzak durduğunda bozulmak fln =) bende yaşadım böyle bi durumu

kıskandırmayı dene bi ? eğer sorgularsa kesinn vardır bişiler

mesela seni sürekli biri arıyor olsun ortam içinde söyle oda duysun bakalım tepkisi nolcak:32:

Kıskandırayım derken gözünden düşme...Bana öyle şeylere gelemeyecek bir tipmiş gibi geldi anlattıklarından...

ya ne bileyim işte herkese de nazik davranır ma bana daha çok ilgi gösterdiği kesin...hatta iş arkadaşlarımız bunun espirili,coşkun hallerine şaşırıyor bazen öyle tuhaf bakıyorlar ki...bense gülüyorum o zamanlarda...hayatında birinin olmadığını olmasını istediğini vurguluyor ara ara...ben de bir keresinde hayatımda biri yok gibilerinden bir laf söyleyince yanımdakine o dinliyormuş hemen lafa karıştı artık olsun diyiverdi:1:en büyük korkum arkadaşçaysa ilgisi bunu yanlış anlamak

Canım aslında bahsettiğin davranışlar onunda senden hoşlandığını gösteriyor.
İnsan kendisine olan bakışı, yakınlığı anlar sonuçta.
Sende kayıtsız kalma bence. Karşılıklı espriyse espri, karşılıklı gülümsemeyse gülümseme.. ilgini saklama, belli et.
Senden de yakınlık görürse açılacaktır.
Ama yinede temkinli olup fazla kaptırmamaya dikkat et.
Zaten belli bir süre sonra anlaşılır, anlarsın muhakkak.

iki gündür hem kendini hem beni komik hallere düşürüyor:) hep bana takılıyor...öyle ki iş arkadaşlarımız bu laf size diyor:)hatta biri hayırdır filan dedi:18:eee hep böyle şakalaşacak mıyız?ne yapmalıyım kızlar?cevap lütfen

biri var beraber çalıştığımız...bana sıcak davranır,bir gün sürekli gözüme bakar ertesi gün bakmadan konuşur,ne rica etsem unutmaz,aynı ortamdayken sadece ben varmışım gibi bana sorular sorar benle konuşur,bana espiri yapar,espirilerimi unutmaz...ama çok vakur biri ve galiba ben onu çok beğeniyorum...ne yapmalıyım,nasıl anlamalıyım kızlar?

tam eşimi anlatıyosun..evet sanki dünyada tek kız bile kalsan yan gözle bakmayacak kadar cool ama

bir okdarda gözlerinin içinde erir..a diyişine bile dikkat eder..eğer o çocukta
benim kocam gibi başak bucuysa KAAAAAAAAAÇÇ..:52::52:

canım sende hoşlanıyorsan eğer biraz ilgini belli et..mesela laf arasında bbi kahvesine ufak idaalara girip
karşılıklı konuşma imkanınız olduğunda,adam çorap söküğü gibi sökülecektir:)
ama dediğim gibi Başak burcuysa nolur kaç bacım...

başaktan canın yanmış galiba:17:yok onun burcu kova...sizin ilişkiniz nasıl başladı?nasıl hoşlandığını söyledi peki?

başaktan canın yanmış galiba:17:yok onun burcu kova...sizin ilişkiniz nasıl başladı?nasıl hoşlandığını söyledi peki?

ohoo tatlım ben deli gibi aşıktım kendisine güzelde bi kızdım yani ama asla benden hoşlandığını bile düşünemezdim,okadar cool duki:)

sonra sonra baktım ilgileniyor ama tam adını koyamıyorum,böyle kız delisi tiplerden değil yani..

bende adım atmadım tabi..ne dicem adama senden çok hoşlanıyorum hadi bana çıkma teklif et diyemedim..
4sene platonik aşkımız devam etti..

4yıl boyunca hayatıma kimsede giremedi tabi..

neden sonra bana mail attı...merhaba falan diye...mail adresimide adım ve soyadımdan şeyederek tutturmuş..

yani zamanında almasam bu mail adresini kimbilir kime mail atacaktı:)

neyse mailde de bi program hakkında falan bişey sormak istediğini sormuş..

bende telimi yazdım burdan sorabilirsin diye..
tabi tel edemedi msj yazı..

programdan bahsetmedi bile..

o akşam 10-15 kadar mesajlaştık (hep havadan sudan )..en son uyuyacağım iyi geceler yazdım..

iyi geceler ama benim uyumam zor gibi diye cvp yazı..nden?dedim..

off dedi sna bişey söylemem lazım..söyle dedim..ıh mıh yaptı..
herhalde direk evlilik teklif edecek sandım:9:

sonra senden çok hoşlanıyorum...özürdilerim falan yazdı..

dedim özüre gerek yok..son derece normal dedim..tabi bende ilanı aşk etmedim ilk günden..

iyi geceler diyip olayı bitirdim..
sonra aradı beni h.sonu için bi çay/kahve içelim diye..
müsayit olunca ararım dedim..10gün sonra aradım:9:
şurda buluşabiliriz dedim adam resmen ışınlandı....
veeeee ogünden sonra evlenene kadar herşey rüya gibiydi..

evlenince farkettim başak burcu adamının ne menem inatçi bişey olduğunu..
şuanda ayrılığın eşindeyim kocamla...onu hala ilkgünkü
kadar sevmeme rağmen,farklı dünayalrda yaşadığımız için bu mesut hikayeyi pek iyi bitiremeyeceğiz...

ha bir de beni kıskandırmaya çalışıyor yanımda başka bayanları övüyor sonra benim tepkimi ölçüyor,kahkaha atıyor...ben aldırmazı oynuyorum

sen aldırmadıkça daha çok delleniyordur:)
aferin kız sevdim seni...

adam olsunda bişekilde açsın duyguları yaw...belki bir iki yüz verebilirsin canım..

kova burcuda pek karizmatik olur be bajım sankii biraz ukela tipler olur,sen yinede temkinli ol..

yani benim kocam bile açıldıysa dünyada tüm erkek tipi açılır..:60:

dolunaycım ikiniz için de hayırlısı olsun...biz benimki ile iş arkadaşıyız...telefon numaram da var onda...iki iyi iş arkadaşı gibiyiz ama hep bu takılmalar,sadece benle ilglenmeler işkilllendiriyor beni...çok sosyal biri herkesle muhabbeti vardır ama benle daha fazla gibi,artık sadece ben varmışım gibi davranıyor,bugün bir de başbaşa kalmakla ilgili bir laf etti...ya artık şu cesareti versem bir şeyler yapsam işini kolaylaştırsam diyorum:17:

dolunaycım ikiniz için de hayırlısı olsun...biz benimki ile iş arkadaşıyız...telefon numaram da var onda...iki iyi iş arkadaşı gibiyiz ama hep bu takılmalar,sadece benle ilglenmeler işkilllendiriyor beni...çok sosyal biri herkesle muhabbeti vardır ama benle daha fazla gibi,artık sadece ben varmışım gibi davranıyor,bugün bir de başbaşa kalmakla ilgili bir laf etti...ya artık şu cesareti versem bir şeyler yapsam işini kolaylaştırsam diyorum:17:

yani tadında bırakarak bencede bi şekilde cesret verde adamcağız içinde ne var ne yoksa dökülsün yani..:9:
ama ablan olrak söylüyorum sakın kaptırma kendini canım..önce bi görüşün,iş dışında da tanışın..
belki bir ilişkiniz olur yürür gider,belkide anlaşamaz ayrılırsınız,her iki ihtimalede hazırlıklı olursan
daha iyi olur..hee birde aynı iş yerindeymişsiniz bizimkide öyleydi zaten 4sene oyuzden bekledik..
işyerlerimiz ayrılınca eşime cesaret gelmişti..zaten bende artık aynı ortamda çalışmadığımız için çıkma teklifini
kabul etmiştim...çalışma ortamından biriyle çıkarken çooook dikkat etmen lazım canım..
oldu ki yürümedi..sonra yüz yüze bakacaksınız...ayrıca diyelimki başka birinden hoşlandın,bu sefer temmuz zaten
şununlada çıkmıştı diye adın çıkabilir..bu tip şeyler benim için önemlidir canım..bizler bayanız..her adımımızı
ölçüp biçip tartıp öyle atmamız lazım..

ya bişeyler oluyor ama neyi nasıl anlamalıyım bilemedim...hangisi şaka hangisi gerçek karıştırır oldum...artık o da beni anlamadığını ifade etti...gelsin hayat bildiği gibi...

Back
X