• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Hoslaniyor Ama Kaciyor ? :D

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Merhaba , benden hoslanan bi cocuk var ama napmaya calistigini anlamis degilim . :KK70:Daha dune kadar cok guzel konusuyoduk ediyoduk . Birden noldu anlamadim . :KK70:Bana gore aykiri konusmalari vardi bende tabrimi koydum . Sanirim ondan sonra oldu her sey . Beni instadan takipten cikti . Ama whatsap olsun snapchat olsun ekliyim . Bi durum vs paylassam snapchat ten hemen izliyo . Whatsapta hep ayni anda online oluyoruz belki tesaduftur bilmiyorum ama instadan takipten ciktigi halde bile hikayelerimi her seyimi izliyo . Neden bi tek instadan takipten ciktigini anlamadim . Kafamda deli sorular . Gecen gun snapchatten guzel bi sey yazmisti barismak maksatiyla ben yine tersledim sen git kizlarla konus gibisinden . Bu sefer yine kesti konusmayi . Ama hala yine beni heryerden takip ediyo . Sizce amaci ne ? :KK70:

Birden fazla kızla konuşuyor. Ama asıl sizin amacınız ne? Aykırı konuşmaları vardı diyorsunuz hala peşinizden koşsun istiyorsunuz. Tersliyorsunuz vs. yine gelsin istiyorsunuz. bkz: serseri erkeği yola getirme sendromu
Çocuğun ciddi bir şey düşünmediği belli ama siz de kusura bakmayın ama kezbanlık diye tabir edilen şeyi yapıyorsunuz.

Birden fazla kızla konuşuyor. Ama asıl sizin amacınız ne? Aykırı konuşmaları vardı diyorsunuz hala peşinizden koşsunuz istiyorsunuz. Tersliyorsunuz vs. yine gelsin istiyorsunuz. bkz: serseri erkeği yola getirme sendromu
Çocuğun ciddi bir şey düşünmediği belli ama siz de kusura bakmayın ama kezbanlık diye tabir edilen şeyi yapıyorsunuz.
+1

Aykırı konusmalari olan insanla isiniz ne? Yaslar kac? Yazim tarziniz cok cocukca geldi tam ne anlatmaya calistiginizi da anlamadim ws, snap takip felan.

Ben söyleyeyim. Çocuğun sevgilisi yada sevgili olma adayı vardır. Sadece instagramda kişiler gözüktüğü için sizi takipten çıkmıştır. Ama cepte kalmanı istediği için önemliymişsin imajı çiziyordur.

Back
X