''Benden hoşlanıyor musun?'' dedi

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Arkadaşlar başlıktan anlaşılıyordur. Daha önce anlatığım okulda bakıştığım çocukla numaralaştık ve:
''ilk muhabbette bana benden hoşlanıyor musun?''dedi.
Bende sen hoşlanıyor olabilir misin? dedim.

Sonra konuyu değiştirdi ve hiç birşey olmamış gibi konuşmaya devam ettik. Naber, iyi geceler vs yazdı gün aşırı..
Beş gün önce yahu sen bana niye sordun bu soruyu dedim
Bilmiyorum öyle düşündüm,sen ne düşünüyorsun dedi.
Hala aynı şeyi dedim.. ve beş gündür ne ses ne seda..

Yazmamak için kendimi zor tutuyorum, lütfen bir akıl verin...

benimki dediğinize göre? ayy hikaye mutlu sonda mıı :KK70:

evet öyle . Bende ona "Sacmala yok öyle birsey, hem olsa bile sanami soracaktim, benim duygularim beni baglar" diye cikistim o´da özür diledi. O söyledi hoslandigini. Kac gün ama pesimde dolandi görüselim diye :KK14:

çok güzelsiniz siz bozulmayın hic :)

cok tesekür ederim amin insAllah. Bende sordum gecen nerden anladin ki senden hoslandigimi diye?!. Onun birkac resmini begenmistim (o zaman sosyal medya üzerinden arkadas degildik) ordan yolla cikarak anlamis güya. Ah safim benim bilmiyorki her gördügümde kendisini göz hapsine aldigimi :p

Haha benimkide bana demişti aynısını ;) bende ne alakası var demiştim oda ne bileyim msn den hep senle konuşmamı istiyorsun (ozaman face yoktu tabi 2005-2006 falan) geç cevap yazınca trip atıyorsun hayırdır dedi bende yığılmıştım resmen pc başına :)

Siz hiçbir şey demeyin o açılsın :)

Malligimdan bakmiyorum ya odun diyesi geliyor insanin diyemiyor dimi :)
Sordugu soruya bak hele...bazi seyler konusulmaz gelisir....
niirddennn bilcek oduncuklar :D

Arkadaşlar başlıktan anlaşılıyordur. Daha önce anlatığım okulda bakıştığım çocukla numaralaştık ve:
''ilk muhabbette bana benden hoşlanıyor musun?''dedi.
Bende sen hoşlanıyor olabilir misin? dedim.

Sonra konuyu değiştirdi ve hiç birşey olmamış gibi konuşmaya devam ettik. Naber, iyi geceler vs yazdı gün aşırı..
Beş gün önce yahu sen bana niye sordun bu soruyu dedim
Bilmiyorum öyle düşündüm,sen ne düşünüyorsun dedi.
Hala aynı şeyi dedim.. ve beş gündür ne ses ne seda..

Yazmamak için kendimi zor tutuyorum, lütfen bir akıl verin...
Bundan bir cacık olmaz arkadaşım,ilk muhabbetinizde böyle bir soru mu sorulur. Çok itici bence.
Ama ben erkek olsam senin verdiğin cevaptan dolayı aşık olurdum yani,lafı çakmışsın 90dan:KK53:

Numaralaştıysanız vardır bişeyler tabi
Her yoldan geçene no vermiyosunuzdur ikinizde sanırım..

Nabiz yoklamis. Ben sanmiyorum seven adam pes etsin. Yazmamak ne ki? Ben hoslandigim cocugu gorebilmek icin (konusmadigimiz bir donem) en yakin arksdasiyla en yakin arkadasimi sanki tesadufmus gibi sosyal medyadan tanistirttim. Gorusme ayarladik o bir arkadasini getirecekti bizimki de bir arkadas getirecekti. Nitekim her sey planladigimiz gibi oldu ve hoslandigim cocuk karsimda dalyan gibi dikiliyordu. Ben bu kiz halimle bunlari yapabiliyorsam erkek ne yapmaz ki. Biseyler hissedipte konusamiyorsa da, cesareti olmayan adamdan bir cacik olmaz. Akisima birakkkkk.

Back
X