• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden hoşlanma ihtimali var mı?

elaalemi

Boy: 1.57 22.3 66.9 =>... Hedef Kilo: 52
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
1.484
2.279
133
33
bir ay kadar önce arkadaş ortamında biriyle tanıştık, çok iyi anlaştık. Ben ondan çok hoşlandım ama pek de belli etmedim, arkadaş sohbeti şeklinde bir akşamı geçirdik. Bir arkadaşım buluşma sonrası çok yakıştığımızı, güzel bir ilişkimizin olabileceğini söyledi. Ardından gaza gelip madem bir adım atayım dedim ve onu instagramdan ekledim. Ancak bu kişi bana hiçbir adım atmadı. Bu durumda hiç mi umut yoktur acaba, ya da umut olup olmadığını nasıl anlarım?

Keşke hemen eklemeseydiniz ama artık çok geç. O zaman tekrar aynı arkadaş ortamını ayarlayıp hep birlikte görüşün. Halinden tavrından anlarsınız zaten.

Belki kullanmıyor olabilir yada görmemiştir sosyal medyaya sık giren biri değildir ?

bir ay kadar önce arkadaş ortamında biriyle tanıştık, çok iyi anlaştık. Ben ondan çok hoşlandım ama pek de belli etmedim, arkadaş sohbeti şeklinde bir akşamı geçirdik. Bir arkadaşım buluşma sonrası çok yakıştığımızı, güzel bir ilişkimizin olabileceğini söyledi. Ardından gaza gelip madem bir adım atayım dedim ve onu instagramdan ekledim. Ancak bu kişi bana hiçbir adım atmadı. Bu durumda hiç mi umut yoktur acaba, ya da umut olup olmadığını nasıl anlarım?

Hic bir sey imkansiz degildir ama burda olumlu dusundurtecek bir ihtimal de yok. Umut olsa sosyal medyadan kesin yanit verirdi

Back
X