benden hukukçu olur mu ki

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar ben iletişim lisesi mezunuyum üç yıldır da gazetecilik yapıyorum. açıktan üniversite eğitimine de devam ediyorum. mesleğime aşığım, severek yapıyorum, asla bırakma gibi bir şey söz konusu olamaz çünkü mesleğim benim çocuğum gibi, evlat acısı olur yani. ama şu sıralar hukuk okumak istiyorum. neden bilmem ama gerçekten çok özeniyorum zaten hukuk okumayı başarırsam gazeteciliği bırakmam da gerekmez. sizce kazanabilir miyim, dershanelerde sıkıntı da artık internetteki ders videolarından falan mı çalışsam. aranızda öğretmenler varsa saygı değer hocalarımızın yorumları benim için çok kıymetli olacaktır. bu arada 21 yaşındayım ve yaza düğünüm var. nişanlım polis, eğer ben üniversite okursam bi şehirde şarka da göndermiyorlar. onunla bu konuyu konuştum ben istersem her türlü desteği sağlıyacağını söyledi. ev işleri konusunda da elimden geldiğince sana yardım ederim dedi şarka da üniversiten bitince gideriz dedi... her şey süper ama ben kazanmak için ne yapmalıyım :26:

canım hukuğu tutturamazsan açıköğretim adaleti tercih et
adaleti 2 yıl okuduktan sonra dgs ile hukuğa geçip 2 yılda orda okuyorsun
çok avantajlı bence sen gene sıkı çalış ama istediğin puan gelmezse bu alternatifi değerlendir

aklımda son olarak o var benimde şimdi açık öğretimde iki yılım var, o bitmeden kayıt yaptırabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…