Benden önceki eski sevgilisine dönmüş.

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Beni çok seven bi sevgilim vardı.Baslarda ben onun kadar bagıml ıdeğildim ona.Aklımı çeldi sevdirdi kendini.İnsanız sevdik. Neyse bunun önceden 1 yıllık sevgilisi varmış.Çocuğa ağlamış zırlamış.Döndürmeye çalışmış.Çocuk sevgilim var seviyorum diyerek kızı reddetmiş.Bunlar aynı okuldaydılar.Kız yanına gitmiş.Ben farklı. Yanımda telefonda nasıl hakaret ettiği günleri biliyorum.Neyse bu konu kapanmış ve kız rahatsız etmemişti benim varlıgım süresince sanıyorum.Biz baya bi süre önce 2 yıllık ilişkiyi bitirdi.Hiç istememe rağmen bitirdi. Biliyorum yapmamalıydım peşinden koştum ona sonuna kadar seni seviyorum diye gösterme çabasına girdi.Nafile.Adam artık istemediğini söyledi.Bu kızdan 2 bucuk yıl once ayrılmıştı.Bız ayrılalı 5-6ay oldu . onunla konusmuyorum.Iletısım kurmuyoruz.ama ara sıra bakmıyor degılım meraktan.Kız bunun bız ayrıldıktan sonra facede eklemişti buda kabul etmişti. ama kız sonra biriyle çıktı sanıyorum 6 ay kadar.Ondan ayrıldı şimdi benim eski sevgiliyle tekrar çıkıyolar.Yarim diyor kız eski sevgilime. Hayat ne kadar tuhaf.. Ben anlam veremedim beni ne kadar ilgilendirmesede içten içe sinir oldum.Sizce mutlu olurlarmı

Oluyorlar arkadasim malesef. Sıkıntı etme demicem ediliyor mutlaka ama gayet de gurursuzca ve ahlaksizca mutlu oluyolar mrk etme. Allah cikartir o ayri mesele ama sen iclerinde ne yasadiklarini bilemedigin icin sana hep mutlu gelirler. Aylarca aglayip beni ikna eden terkedince de 2 ay sonra gözlerinin ici parlar sekilde poz veren bir ş....z taniyorum çünkü

Oluyorlar arkadasim malesef. Sıkıntı etme demicem ediliyor mutlaka ama gayet de gurursuzca ve ahlaksizca mutlu oluyolar mrk etme. Allah cikartir o ayri mesele ama sen iclerinde ne yasadiklarini bilemedigin icin sana hep mutlu gelirler. Aylarca aglayip beni ikna eden terkedince de 2 ay sonra gözlerinin ici parlar sekilde poz veren bir ş....z taniyorum çünkü

bu şerefsizde onlardan zaten.. hani bana ne biliyim yada bize diyim.bize bu kadar geleceğe dönük vaadler vermeselerdi, kanmasaydım güvenmeseydim bu kadar sevmeseydim önemsemezdim..

bu şerefsizde onlardan zaten.. hani bana ne biliyim yada bize diyim.bize bu kadar geleceğe dönük vaadler vermeselerdi, kanmasaydım güvenmeseydim bu kadar sevmeseydim önemsemezdim..

zaten bu şekilde kalıcı oluyorlar ki. bak bana hep eski sevgililerinden bahsetti ilk başlarda. olmuyor anlaşamıyoruz herşeyimiz ayrı demeye başladı.(o kadar güzel anlaşıyorduk ki sana anlatamam. neden böyle dediğini anlayamıodum) bigün bendeki heves ciddi anlamda gitti. tiksiniyodum ondan. ne görüşmek istiyodum ne de buluşmak. telefonda bile isteksiz konuşmaya başladım ama bu hırs yapmaya başladı. kötü bi günümde de kalkıp yanıma gelince(ayrı şehirdeyiz) barıştık. ama kavgalar bitmedi. kendi ayrılmak isteyince de gerçekten bitti. sabahlara kadar konuşup ikna etmeye çalıştığımı biliyorum. annem bile konuştu. ki atanması için dualar ediyodu. atanınca başkasını buldu. öylesine ş......bir insan anlayacağın. o kadaaaaaaaaar stresi bende attı ama beni yarı yolda bıraktı gitti. şimdi aslında iyi ki ayrılmışız diyorum. neden bilmiyorum ama içimden bi ses bunu söyleyen....

ayrılmışsınız zaten ister eskisine dönsün ister yenisine

Back
X