• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENDEN TAVSİYE..

Fineas

25/11/2014
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
2.526
4.099
133
39
Ey can kızlar, canım kızlar gece gece bir konuda doldum ve sizlere kulağınıza küpe olsun dye bişeyler demeye geldim.
Burada çoğu konu eş ve ailesi odaklı, hikayeler benzer.
Evlenmeden önce lütfen ama lütfen en önemli kriteriniz adayın ailesi olsun, nasıl bir ortamda yetiştiğine dikkat edin. Yok aşığım yok ayrılamıyorum diyip körü körüne giderseniz kaybedersiniz. Sevgi ve güven ortamında büyütülmüş mü, insanlara olaylara yaklaşımındaki tepkiler nasıl agresif mi, merhametli mi. Ailesyle tanışınca gözlemleyin bi süre acele etmeyin hep kayın valide diyoruz ama kayın pederi sakın es geçmeyin özellkle erkek çocuğunun dış dünyaya açılan penceresi babalarıdır, sosyalliği insan ilişkileri size çok ipucu verir çnkü oğlu da ona çk yakın mizaçta olacktır. Aşıkken bunları değerlendrmek zor olablr ama değişmez bi kuraldır bu yarın bi gün evladınız oldugunda bu dediklerim o kdr çk karşınıza çıkacak ki. Burdaki sevgili konuları inanın basit kalıyo hayatın gerçeklerinin yanında, size dünyanın en büyük sorunu gbi gelse de şayet evlendgniz de sorunların katlanarak artma ihtimali çok yüksek. Çok klasik geleblr bunlar, bastıra bastıra yazmak geldi içimden. Evlilere hatta 5 yılını geçirmiş evlilere sorsak haksız mıyım?

Ey can kızlar, canım kızlar gece gece bir konuda doldum ve sizlere kulağınıza küpe olsun dye bişeyler demeye geldim.
Evlenmeden önce lütfen ama lütfen en önemli kriteriniz adayın ailesi olsun, nasıl bir ortamda yetiştiğine dikkat edin. Yok aşığım yok ayrılamıyorum diyip körü körüne giderseniz kaybedersiniz. Sevgi ve güven ortamında büyütülmüş mü, insanlara olaylara yaklaşımındaki tepkiler nasıl agresif mi, merhametli mi. Ailesyle tanışınca gözlemleyin bi süre acele etmeyin hep kayın valide diyoruz ama kayın pederi sakın es geçmeyin özellkle erkek çocuğunun dış dünyaya açılan penceresi babalarıdır, sosyalliği insan ilişkileri size çok ipucu verir çnkü oğlu da ona çk yakın mizaçta olacktır. Aşıkken bunları değerlendrmek zor olablr ama değişmez bi kuraldır bu yarın bi gün evladınız oldugunda bu dediklerim o kdr çk karşınıza çıkacak ki. Burdaki sevgili konuları inanın basit kalıyo hayatın gerçeklerinin yanında, size dünyanın en büyük sorunu gbi gelse de şayet evlendgniz de sorunların katlanarak artma ihtimali çok yüksek. Çok klasik geleblr bunlar, bastıra bastıra yazmak geldi içimden. Evlilere hatta 5 yılını geçirmiş evlilere sorsak haksız mıyım?
7 yıllık evliyim. Eşim babasının kopyası huyuda aynı suyuda👌

haklısın :KK45:

Ben herkesin anne ve babasının izdüşümü olduğuna inanmıyorum, çünkü benim annem benden çok daha farklı karakterde mesela ve hiç ona benzemiyorum bazı konularda yada erkek arkadaşımın babası dinine düşkün biri ve oğullarına bazen din konusunda baskı yapar , ama erkek arkadaşımın alakası yok , dinle ilgili şeylerde zorlamadan nefret eder . Bence bu kendini geliştirmek ile alakalı , illa anne babamıza benzeyip onun karakterlerinin devamı olarak yaşayacağız diye birşey yok

Ti ye almayın lem çocuk haklı doğru soyluyor:KK45:bence ülkenin kanayan yarası bu. Gençler ailelere bakmadan evleniyor sonra burda ağlıyorlar. Yalan mi.
Tecrübeli evli olarak ben onaylıyorum bu bir dert ivit.
Ilk kocada bende hiç olmayacak bir aileye gelin gittim. Olmadı boşadim. Sonra dengimi buldum da evlendim mutlu oldum.
Aferin çocuk çok içten yazmış. Samimi en azından. Komik ama sevimli.:KK49:

Back
X