Bebek Beslenmesi Benek arabası ve oto koltuğu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bernolli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
49
7
86
bebeğime bebek arabası ve oto koltuğu almayı düşünüyorum,araştıryprum ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var ,fiyat kpnusumda problem yok
Önerileriniz nelerdir ?
Nelere dikkat etmem gerek?

bebeğime bebek arabası ve oto koltuğu almayı düşünüyorum,araştıryprum ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var ,fiyat kpnusumda problem yok
Önerileriniz nelerdir ?
Nelere dikkat etmem gerek?
hafif olmasına dikkat ederek aldık biz.. ben çok ağır şeyleri kullanabilecek biri değilim daralıyorum :) jokerden bebe confort aldık biz memnunuz şimdilik yalnızca oto koltuğunu kullanıyoruz..

Teşekkür ederim,siz kullanıyorsanız sorum olacak
Sürüşü rahatmı
Kolat katlanabilirmi
Geriye doğru hareket etmiyormuş bazı arabalar bu ediyormu

Evet katlanışı çok kolay sadece bir kolu çekip büzüyorsun katlanıyor ve birçok arabaya göre hafif. Oto koltuğu olarak kullanılan parça da araba açılınca bir yere basmadan direk üzerine oturtuluyor yalnız arabaya (otomobil yani) bağlamak biraz karışık emniyet kemerini iki yerden geçirmek gerekiyor.

Onun dışında geriye gidiyor ve tek hareketle tekerlekler sabitleniyor yağmurluğu da var

Back
X