• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni adam yerine koymadıkları gibi bir geçmiş olsunu bile çok görüyorlar:((

alzen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
1.013
33
113
Karaman
offf psikolojim bozuldu nedir bu anlayamadım ki

engelli kaynım var benim ama ben sorun etmezken zorla sorun haline getiriyorlar bu sene gene yanıma alacağım bir kaç ay bakacağım ama zamanı var bunu anlamıyorlar ah bir de beni adam yerine koysa kayınvalidem ve sevgili kayınpedrim.....

inanın çok üzülüyorum arkadaşlar geçen hafta görümcem geldi şehir dışından yıllık izine ayrılmışlar bizde farklı bir şehirde oturuyoruz kayınvalidem üvey bu arada onlarla anlaştık kayınvalidemler tam bizim ortamızda oturuyor orada buluşup onlarda babalarını ziyaret edecekler hem görümcem benim kızları özlemiş sadece hafta sonu buluşacağız ama sevgili kayınvalidem köye gidecekmiş kabul etmedi bizi bu arada görümcemler her geldiğinde biz buluşacağımızda köyde işleri çıkıyor neyse ben görümceme bize gelin daha rahat ederiz dedim tamam dediler...

neyse benimde bu arada hastane işlerim var gelecekleri gün randevum vardı dr. ameliyat dedi bende dr.dan geldim 4 gün sonraya ameliyat yapalım dedi görümcemi aradım yola çıktınızmı diye açmadı kayınvalidemlerin haberi varmı diye onu aradım dr. un söylediklerini anlattım hiç umrunda olmadı kaynımıda görümcemin yanına vermiş ne bana soruyor ne eşime müsaitmisiniz gönderiyorum diye 1 ay benim yanımda kalacakmış yola çıktıktan sonra ben arayınca söyledi...

bende ama ben salı günü hastaneye yatacam diyorum o da diyor ki görümcen baksın sana iyileştirsin kaynımı da bıraksın gitsin adam yerine koymadıklarına mı yanayım beni umursamadıklarına mı ben de kızın az bir izni var kendilerine göre plan yapmışlardır nasıl deyim dedim bu seferde görümcemi aramış alzenin yanında kal diye o sana söyleyemiyormuş demiş :53:

bunuda sineye çektim görümcem getirdi kaynımı neyse o da bizim haberimiz var sanıyormuş dedi burda kalamaz ben götürüm sen sıkma canını ne demek bu dedi birde deli gibi kpss ye hazırlanıyorum sırf bu yüzden kızları yaz kursuna verdim görümcem sen takma sınava çalış ne hakla yaparlar böyle dedi sınavada bazı sebeplerden dolayı ankarada annemlerin yanında gireceğim onu da düşünmüyorlar....

pazartesi görümcem döndü bende dr.a gittim yarın gel ameliyat olacaksın dedi sonra sırası olmadığı için ertelettim dr.a göre acil ama benim için değil çünkü sınava çalışmam lazım pazartesi kayınvalidem çaldırıp kapattı ben aramadım başkalarıyla saatlerce dedikodu yaparken faturada bişi yok ama bana gelince çaldırıp kapatıyor eşime istersen ara ama ben konuşmayacağım dedim kayın pederimde hastanedeyim eşimin tel.i bozulmuştu beni aradı bana nasıl bağırıyor eşimi vermem için çok zoruma gitti sırf kaynım geri geldiği için geçmiş olsun bile demedi...

o günden pazartesiden beri bugün çaldırdı kaynanam bende döndüm büyüklük bende kalsın dedim çok samimi konuşmadım ama buz gibide değildim hiç sitem etmedim normal çocuklar falan napıyor diye konuştuk gözü ağrıyormuşta ölecem zannetmiş bana anlatıyor bende mikrop kapmıştır dedim o kadar ama içimde çok büyüdü bu mesele ben aylarca onla hastanede kadım 3 gece hiç uyumadım dr. ameliyat yeri çürür bir yere değerse dedi diye ama bana bir geçmiş olsunu çok gördüler sırf kaynımı gönderdim diye her gün arayan kayınpederim eşimi de aramıyor artık kızlar ben onlara öyle bişi demk istiyorum ki içimdeki yangın sönsün onların içi yansın istiyorum

belki çok büyük bir sorun değil diyeceksiniz ama ben çok hassas bir insanım bu insanlar düşük yaptığımda da aynı şeyi yaptılar ve inanmadıklarını ima ettiler ben düşük yapmamışım da herkesi kandırmışım gibi konuşmalarda bulundular yani birikti de birikti bana geçmiş olsun demediklerinden çok hem adam yerine koymayıp hem de kullanmak istemelerine çok kırılıyorum beni aayıp kızım sıkıldık biraz göndersek olur mu deseler ben hayır demem diyemem zaten neyse yaaa sınav stresi bunlar iyice daraldım bunalıma girdim herşeye ağlayasım var :14:

Engelli çocuklarını adam yerine koyup kendileri bakmıyor,
ablası ve abisine dönüşümlü baktırıyorlar.

Ben olsam hiç öyle geçmiş olsun falan beklemezdim.
Sen de hiç beklentiye girme ve hatta hiç bir şekilde muhattap olma...

Son düzenleme:
Engelli çocuklarını adam yerine koyup kendileri bakmıyor,
ablası ve abisine dönüşümlü baktırıyorlar.

Ben olsam hiç öyle geçmiş olsun falan beklemezdim.
Sen de hiç beklentiye girme ve hatta hiç bir şekilde muhattap olma...

zaten ablası bakamıyor çalışıyor birtek ben senede bir kaç ay bakıyorum evet çok şey bekliyorum galiba eskisi gibi olmayacak hiç birşey....

Buldumcuk olmuş kayınpederinide, dağdaki gelmiş bağdakini kovuyor, modunda olan üvey kayınvalidenide artık dikkate alma.. DEĞMEZ.. Kendi rahatları için engelli oğullarını başından atmaya çalışan insanların, sana geçmiş olsun dememeleri normaldir.. O yapıdaki insanlara göre fazla şey bekliyorsun.. Oğluna merhameti yokki sana olsun..

Bu arada geçmiş olsun arkadaşım..
ALLAH şifa versin..
İNŞALLAH başarılı bir ameliyatla sıkıntından kurtulursun..

Benimde engelli ( akli dengesi yerinde degil) bir amcam var ve 48 yasında, cocuk gibidir. Dedem ve babaannem vefat edince tüm kardesler sırayla bakıyordu her ay birinde kalıyordu amcam, annem cok seviyordu onu, zor bir is' tir bu kolay kolay kimsenin kabul etmeyecegi bir is, helede akli dengesi yerinde degilse! Tuvalete girip heryeri batırması vardı, üstündeki esyalara kadar, kac kere baska baska sehirlerde aylar sonra buldular evden cıkıp kayboluyordu, bursa senin, ankara benim vs.. Sizin olayınıza gelince kayınvalidenizin ve kayınpederinizin eli ayagı tutuyor, neden kendileri bakmıyor ki? Benim babaannem üstelik felcti, bir tek dedem bakıyordu amcama, size tesekkür etmeleri gerekirken surat yapmıslar, keyfi bir sebep sunmamıssınız hastalık bu, ki bakmak zorunda da degilsiniz annesi, babası hayatta oldugu icin. :ssz:

Son düzenleme:
Yazık ya insanlık nereye gidiyor.
Gözümüz hiçbirşeyi görmez oldu.
O engelli arkadaşa bakmak kadar güzel sevap var mıdır?
Benim de babanem 82 yaşında Alzheimer hastası, şeker hastası, gözleri kör, ayakları tutmuyor yatalak.
Başta babam olmak üzere ona o kadar güzel bakıyoruz ki, bebek gibi bize o.
Altını alıyoruz, yemeğini ağzına yediriyoruz.Hiçbirisi batmıyor.Geçen hafta ayağında derin bir yara çıktı diye hastane hastane dolaştık.
İnanın 82 yaşında diye ölse daha iyi diye düşünüyolar.Bizim de aklımız çıkıyo azıcık ateşi çıksa.

Neyse, bence siz en iyisini yapmışsınız arkadaşım.
Sonuçta zor durumda değil kayınvalideniz gil, sizin sıkışmanızdansa.... daha müsait bir zamanda zaten yapacağınızdan eminim:31::31:

çok geçmiş olsun önceklikle.bana kalırsa sen en çok kendine iyi bak gördüğün gibi insanları memnun etmek imkansız bin kere istediklerini yapsan bir kere yapmasan yada yapamasan gözlerindeki değerin bu.o yüzden böyle insanların ne iyi dediğine sevin ne kötü dediğine üzül.karakterleri ortada çünkü...

onlara muhtaç engelli yavrusundan bıkan ana babadan sen ne hayır beklersin a güzelim:50:

çok sağolun yorumlarınız için peki siz benim yerimde olsanız üzülmezmisiniz?

onlara tek yardım eden benim bu konuda yardımlarımın karşılığını beklemiyorum ama bir insan olarak ben çok çok kötü olsa bile geçmiş
olsunu çok görmem kimseye hele hele ben çocuğumu abisi de olsa bir yere gönderirken o evin sahibinden müsaade isterim onları sıkıntıya sokacaksa kendim sıkıntıya girer gene karşımdaki insanları zor durumda bırakmam

zaten ben bunu biliyorum sadece ve sadece ben bu kadar ince düşünen bir insan olduğum için karşımdakinden beklentilerim oluyor ama şu anda beklentilerimin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum sadece telefonla olabilecek birşey gelmelerini istemiyorum hele hele bana bakmalarını çocuklarıma bakmalarını hiç istemiyorum

evime gelsinler oturmaya gezmeye yemeye içmeye gelsinler ama benim çocuklarıma bakmak ya da bana bakmak için gelmesinler ya da benim bir sıkıntımı gidermeye gelmesinler çünkü ben 1 kere küçük kızımda çok muhtaç bir durumda kaldım erken doğum yaptım 1.5 saatlik yoldan gelelimmi diye sordular büyük kızımı hiç tanımadığım kimselere emanet etmek zorunda kaldım orda durmamış babasıyla sabaha kadar arabada yatmışlar ve onların keyfi yetip gelmedi annem 5.5 saatlik yoldan anca sabaha gelebildi annem 8 gün sonra babam hastaneye kaldırıldığı için gitmek zorunda kalınca da gelmediler iki çocukla sezeryanlı bir şekilde ortada kaldım akşama kadar oturmöaıyordum çünkü bebeğim ağlayınca tek başıma ayağa kalkamıyordum

neyse ben bunları biliyorum aslında şimdi bunları düşününce bu yaptıkları devede kulak kalmış sağolun arkadaşlar ne takacam bunları allahlarından bulsunlar ben sadece o engelli çocuğu düşünüyorum sınavım bitsin alacam yanıma birkaç ay rahat etsin çocuk....

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler ben sadece bunu istiyorum şu anda sayenizdçok mutlu oldum....

üzülmekte haklısın ama çıkarcı insanlardan özür de beklenmez,teşekkür de,geçmiş olsun da..birşey söylemene gerek yok,için içini yemesinede en büyük şahidin Allah,Allah görüyor,biliyor..ilahi adaletine güven..bu kadar bencil insanlar kayınbiraderinize şiddette uygulluyordur,Allah korusun..Allah sizin ve kayınbiraderinizin yardımcısı olsun..

üzülmekte haklısın ama çıkarcı insanlardan özür de beklenmez,teşekkür de,geçmiş olsun da..birşey söylemene gerek yok,için içini yemesinede en büyük şahidin Allah,Allah görüyor,biliyor..ilahi adaletine güven..bu kadar bencil insanlar kayınbiraderinize şiddette uygulluyordur,Allah korusun..Allah sizin ve kayınbiraderinizin yardımcısı olsun..

çok güzel yazmışsın arkadaşım sağol....

şiddet var zaten daha önceki konumda yazdığım için burda dile getirmedim ama zaten birazda sıkıntımın sebebi bu sanki kaynıma karşı geri göndererek ona kötülük yapmış gibi hissediyorum kendimi vicdanım rahatsız ben geri gönderdiğim için beni aramıyorlar beni hergün arar kayınvalidem kayınpederimde eşimi hergün arar normalde demekki bu kadar bozulmuşlar ve ona orda eziyet ediyorlardır bak seni abin bile istemedi diye.......çok üzgünüm yani hem bana hem etrafındaki bütün insanlara değer vermiyorlar allah versin değerimizi....

çok güzel yazmışsın arkadaşım sağol....

şiddet var zaten daha önceki konumda yazdığım için burda dile getirmedim ama zaten birazda sıkıntımın sebebi bu sanki kaynıma karşı geri göndererek ona kötülük yapmış gibi hissediyorum kendimi vicdanım rahatsız ben geri gönderdiğim için beni aramıyorlar beni hergün arar kayınvalidem kayınpederimde eşimi hergün arar normalde demekki bu kadar bozulmuşlar ve ona orda eziyet ediyorlardır bak seni abin bile istemedi diye.......çok üzgünüm yani hem bana hem etrafındaki bütün insanlara değer vermiyorlar allah versin değerimizi....

amin... siz bu kadar üzüldüğünüze göre zaten durumunuz olsa,imkanlarınız el verse tereddüt etmeden kayınbiraderinize bakacağınızı biliyorum..Allah yardımcınız olsun,kv ve kbnizi de ıslah etsin..

Oncelikle gecmis olsun. Engelli kayniniz kayinvalideni uvey oglu mu oz mu onu tam anlayamadim.

zaten işlerimiz rayına otursun alacağım ama şu anda eşim iş değişikliği yaptı ve başka bir yere gitmemiz gerekiyor şimdilik geçici görevle buraya geldi gideceğimiz yer doğuda ve çok uzak akıbetimiz belli değil çocuklarımında biraz büyümesi lazım çocuklar amcalarının durumunu anlayamıyorlar küçük kızım geçen gün vurdu ve o da ona şiddete meyillendi zeka engelli çünkü ve kızlarımın biraz daha bu durumu algılayacak yaşa gelmeleri lazım bütün planları yaptım ama uygulama için zamana ihtiyacım var

Tabiki üzülürüm senin yerinde olsam ama baktığın zaman ehli keyf insanlar merhametten yoksun durumdalar
böyle bı durumda cok da bişey beklenemez
Rabbim sana mükafatını verecektir ins
saglık diliyorum senin icin
sınavında da basarılar ins takmamaya çalış umarım basarabilirsin

öncelikle geçmiş olsun tatlım hastalığın için. diğer konuya gelince çok dert etme sen gelin olarak zaten elinden geleni yapıyosun müsait değilsen değilsindir bu bir sebep göstermeksizin kabulde etmeyebilirdin ama durumu algılayamamış millet o ayrı

offf psikolojim bozuldu nedir bu anlayamadım ki

engelli kaynım var benim ama ben sorun etmezken zorla sorun haline getiriyorlar bu sene gene yanıma alacağım bir kaç ay bakacağım ama zamanı var bunu anlamıyorlar ah bir de beni adam yerine koysa kayınvalidem ve sevgili kayınpedrim.....

inanın çok üzülüyorum arkadaşlar geçen hafta görümcem geldi şehir dışından yıllık izine ayrılmışlar bizde farklı bir şehirde oturuyoruz kayınvalidem üvey bu arada onlarla anlaştık kayınvalidemler tam bizim ortamızda oturuyor orada buluşup onlarda babalarını ziyaret edecekler hem görümcem benim kızları özlemiş sadece hafta sonu buluşacağız ama sevgili kayınvalidem köye gidecekmiş kabul etmedi bizi bu arada görümcemler her geldiğinde biz buluşacağımızda köyde işleri çıkıyor neyse ben görümceme bize gelin daha rahat ederiz dedim tamam dediler...

neyse benimde bu arada hastane işlerim var gelecekleri gün randevum vardı dr. ameliyat dedi bende dr.dan geldim 4 gün sonraya ameliyat yapalım dedi görümcemi aradım yola çıktınızmı diye açmadı kayınvalidemlerin haberi varmı diye onu aradım dr. un söylediklerini anlattım hiç umrunda olmadı kaynımıda görümcemin yanına vermiş ne bana soruyor ne eşime müsaitmisiniz gönderiyorum diye 1 ay benim yanımda kalacakmış yola çıktıktan sonra ben arayınca söyledi...

bende ama ben salı günü hastaneye yatacam diyorum o da diyor ki görümcen baksın sana iyileştirsin kaynımı da bıraksın gitsin adam yerine koymadıklarına mı yanayım beni umursamadıklarına mı ben de kızın az bir izni var kendilerine göre plan yapmışlardır nasıl deyim dedim bu seferde görümcemi aramış alzenin yanında kal diye o sana söyleyemiyormuş demiş :53:

bunuda sineye çektim görümcem getirdi kaynımı neyse o da bizim haberimiz var sanıyormuş dedi burda kalamaz ben götürüm sen sıkma canını ne demek bu dedi birde deli gibi kpss ye hazırlanıyorum sırf bu yüzden kızları yaz kursuna verdim görümcem sen takma sınava çalış ne hakla yaparlar böyle dedi sınavada bazı sebeplerden dolayı ankarada annemlerin yanında gireceğim onu da düşünmüyorlar....

pazartesi görümcem döndü bende dr.a gittim yarın gel ameliyat olacaksın dedi sonra sırası olmadığı için ertelettim dr.a göre acil ama benim için değil çünkü sınava çalışmam lazım pazartesi kayınvalidem çaldırıp kapattı ben aramadım başkalarıyla saatlerce dedikodu yaparken faturada bişi yok ama bana gelince çaldırıp kapatıyor eşime istersen ara ama ben konuşmayacağım dedim kayın pederimde hastanedeyim eşimin tel.i bozulmuştu beni aradı bana nasıl bağırıyor eşimi vermem için çok zoruma gitti sırf kaynım geri geldiği için geçmiş olsun bile demedi...

o günden pazartesiden beri bugün çaldırdı kaynanam bende döndüm büyüklük bende kalsın dedim çok samimi konuşmadım ama buz gibide değildim hiç sitem etmedim normal çocuklar falan napıyor diye konuştuk gözü ağrıyormuşta ölecem zannetmiş bana anlatıyor bende mikrop kapmıştır dedim o kadar ama içimde çok büyüdü bu mesele ben aylarca onla hastanede kadım 3 gece hiç uyumadım dr. ameliyat yeri çürür bir yere değerse dedi diye ama bana bir geçmiş olsunu çok gördüler sırf kaynımı gönderdim diye her gün arayan kayınpederim eşimi de aramıyor artık kızlar ben onlara öyle bişi demk istiyorum ki içimdeki yangın sönsün onların içi yansın istiyorum

belki çok büyük bir sorun değil diyeceksiniz ama ben çok hassas bir insanım bu insanlar düşük yaptığımda da aynı şeyi yaptılar ve inanmadıklarını ima ettiler ben düşük yapmamışım da herkesi kandırmışım gibi konuşmalarda bulundular yani birikti de birikti bana geçmiş olsun demediklerinden çok hem adam yerine koymayıp hem de kullanmak istemelerine çok kırılıyorum beni aayıp kızım sıkıldık biraz göndersek olur mu deseler ben hayır demem diyemem zaten neyse yaaa sınav stresi bunlar iyice daraldım bunalıma girdim herşeye ağlayasım var :14:
aman ya canını sıktığım şeye bak tamam haklsın ama böyle saçma sapan cahil insanları gözünde büyütüp niye bu kdr değer veryorsn ki geçmiş olsn da demesinler sana uzak olsunlarda sıkma canını boşeeeerrr

Tabiki üzülürüm senin yerinde olsam ama baktığın zaman ehli keyf insanlar merhametten yoksun durumdalar
böyle bı durumda cok da bişey beklenemez
Rabbim sana mükafatını verecektir ins
saglık diliyorum senin icin
sınavında da basarılar ins takmamaya çalış umarım basarabilirsin

sağol canım umarım bu sefer sınavı kazanırım inşallah zaten iyice stres olmuş durumdayım:((((

Son düzenleme:
Back
X