• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Beni Affet" diye cicek gönderen eş

poncikellazey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
325
280
23
27
Selamlar.daha önce buraya defalarca kez konu acmistim.bosanma asamasindayim.bir tane çocuğum var.bosanma aşamasında oldugum esim dün cicek göndermiş hem sevgililer günü için hem deyanına da not bırakmış "beni affet pişmanım seni seviyorum" diye ..çiçeği nasıl aldığımı hiç sormayın çünkü çok karışık.tabi ki çiçeği geri gondericem bir çiçekle olanları sineye çekecek değilim.bir şeyin değeri kaybetmeden bilinmezmis diye bir soz var tamda o durumda şuan.degisebilecegine inanmıyorum çünkü hiç kimse değişmez. 5 aydir konusmuyorum kendisiyle her yerden ulaşmaya calisiyo ama nafile..sorum ise şu..siz olsaydınız o notun arkasına birsey yazar mıydınız yoksa aynı şekilde geri mi gönderirdiniz?
Not : " çiçeği ben almadım"

Son düzenleme:
Çiçeği geri göndereceğin demişsiniz ama çiçeği almayıp aynen geri gönderebilirdiniz. Şimdi notun arkasına not yazıp göndermekten bahsediyorsunuz. boşanma aşamasında biri için çok uygun ve şık bir davranış değil bana göre. çocukça şeylere gerek yok. yok barisacaksaniz yine gerek yok.

Çiçeği geri göndereceğin demişsiniz ama çiçeği almayıp aynen geri gönderebilirdiniz. Şimdi notun arkasına not yazıp göndermekten bahsediyorsunuz. boşanma aşamasında biri için çok uygun ve şık bir davranış değil bana göre. çocukça şeylere gerek yok. yok barisacaksaniz yine gerek yok.
Biraz daha dikkatli okursanız bakin yukarıya yazmışım " çiçeği ben almadim" diye ..

Bence hiiiicccc bir şey yapma. Arama da. Aklına takılsın aldı mı, almadı mı, aldıysa neden mesaj atmadı ,başkasına mi verdiler falan diye .
Birine çiçek gonderince en sinir olduğum durum iletildi mesajı gelip o kişiden cevap gelmemesi. Bence bundan daha uyuz olacağı bir şey olamaz:)

Notlu bişey yollamakta tepkidir. Yine istediğini ulaşmiş olurdu. Ben çöpe atardim. Sifir tepki.

Ancak senin boşanacağini düşünmüyorum. Onca şeyden sonra, halen adamla oğraşiyorsun.
Neden böyle birsey düşünüyorsunuz? Boşanma davasını açan benim.bosanamyacak olsam 5 ay olmuş koskoca 5 ay arardım ya da mesaj atardım dimi ..Ben mi uğraşıyorum adamla..Adama Ben mi dedim benim peşimi birakma diye

Biraz daha dikkatli okursanız bakin yukarıya yazmışım " çiçeği ben almadim" diye ..

Konuda çiçeği ben almadım yazmıyor, yazdığınızı dikkatli okursanız ona göre yorum yapıldığını da anlarsınız ama alınan çiçeğin uzerindeki nota bit not yazıp geri göndermeyi düşünen biri için fazla bir beklenti sanırım.
Kolay gelsin.

Selamlar.daha önce buraya defalarca kez konu acmistim.bosanma asamasindayim.bir tane çocuğum var.bosanma aşamasında oldugum esim dün cicek göndermiş hem sevgililer günü için hem deyanına da not bırakmış "beni affet pişmanım seni seviyorum" diye ..çiçeği nasıl aldığımı hiç sormayın çünkü çok karışık.tabi ki çiçeği geri gondericem bir çiçekle olanları sineye çekecek değilim.bir şeyin değeri kaybetmeden bilinmezmis diye bir soz var tamda o durumda şuan.degisebilecegine inanmıyorum çünkü hiç kimse değişmez. 5 aydir konusmuyorum kendisiyle her yerden ulaşmaya calisiyo ama nafile..sorum ise şu..siz olsaydınız o notun arkasına birsey yazar mıydınız yoksa aynı şekilde geri mi gönderirdiniz?
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez,çiçek verecek tazminattan nafakadan kurtulacak tabi

Hiç not yazmaya tenezzül etme. Ayrıca çiçeğide yollama. Yok et ortadan. Çiçeği sağda solda dillendirme. Eline hiç
Ulaşmamış gibi yap. Aranızda aracı olan olurda laf taşıyan varsa, ağzınızı ararsa; benim çiçekten falan haberim yok de geç. Duvar gibi düz kal

Konuda çiçeği ben almadım yazmıyor, yazdığınızı dikkatli okursanız ona göre yorum yapıldığını da anlarsınız ama alınan çiçeğin arkasındaki nota bit not yazıp geri göndermeyi düşünen biri için fazla bir beklenti sanırım.
Kolay gelsin

Bn almadım zaten ilk basta görseydim geri gönderirdim.cicegi nasil aldığım konusu çok karışık
Size de ..

Neden böyle birsey düşünüyorsunuz? Boşanma davasını açan benim.bosanamyacak olsam 5 ay olmuş koskoca 5 ay arardım ya da mesaj atardım dimi ..Ben mi uğraşıyorum adamla..Adama Ben mi dedim benim peşimi birakma diye

Boşancak olsan, çiçeği aklina takmazdin, notu bile düşünmezdin. Dümdüz çöpe atardin.

Umursuyorsun ki adama tepki verme gereği duyuyorsun, burda konu bile açiyorsun.

Basta almasaydiniz keşke.

Not : " çiçeği ben almadım"
Tedavi olmuş mu?

Back
X