Beni affetti ama simdi cezalandiriyor denemeymis bakip gorecekmis

Slbng

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
40
1
6
35
Ankara
Iki hafta once yazmistim 1.5 yillik iliskimin bittigini o cok skldim cok bunalim diyerek gittigini hattini evinin anahtarni degistirdigini bi ay once gidip yanina degistigimi solemistim ama kabul etmemisti istemiyorum demisti dort gun once birdaha gittim ve bana son sans verdigini en ufak degismedigimi gorurse kesinlikle bitecegini soyledi bende pisman olmayacaksin dedim barisma olayindan sonra yanina gittim konusmuyor gulmuyor okadar sogukku eski ilgiyi bekleme benden dedi hic mesaj atmiyor sormuyor deneme surecindeymisiz bakip gorecekmis beni cok sogutmusum kendimden oyle dedi sadece cok sevdigi icin sans vermis ne yapmaliyim onu kaybetmek istemiyorum boyle olmasinida istemiyorum duzelir mi sizce

Bence yaptığınız seyin adı gurursuzluk
Gercekten seven insan her seye katlanır
Böyle abuk subuk şart koşmaz
Sizi böylesine ezmesine niye izin veriyosunuz
Bu saatten sonra bu isten bsey olmaz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iki hafta once yazmistim 1.5 yillik iliskimin bittigini o cok skldim cok bunalim diyerek gittigini hattini evinin anahtarni degistirdigini bi ay once gidip yanina degistigimi solemistim ama kabul etmemisti istemiyorum demisti dort gun once birdaha gittim ve bana son sans verdigini en ufak degismedigimi gorurse kesinlikle bitecegini soyledi bende pisman olmayacaksin dedim barisma olayindan sonra yanina gittim konusmuyor gulmuyor okadar sogukku eski ilgiyi bekleme benden dedi hic mesaj atmiyor sormuyor deneme surecindeymisiz bakip gorecekmis beni cok sogutmusum kendimden oyle dedi sadece cok sevdigi icin sans vermis ne yapmaliyim onu kaybetmek istemiyorum boyle olmasinida istemiyorum duzelir mi sizce

Bitti diyen bir kisinin neden arkasindan gidiyorsunuz ki? Hem bitiren o hemde size sans veriyorum diyen yine o anlamadim bu kismi. Ayrica o giderken birsey dediniz mi bilmiyorum ama sessiz kalmissaniz zaten bitisini coktan kabul etmissiniz. Sizinki sevgiden ziyade aliskanlik olmus boyle sevgi olmaz bence..

Ama benim cok hatalarim vardi onun gitmesinde. benim yaptiklarimi soguk davranmalarimi suan o yapiyor duzelsin istiyorum aramiz beni deniyor suan

Ama benim cok hatalarim vardi onun gitmesinde. benim yaptiklarimi soguk davranmalarimi suan o yapiyor duzelsin istiyorum aramiz beni deniyor suan

Bence sadece sizi uzmek icin yapiyor bir sure sonra tekrar sizi terk edip caninizi yakmak istiyor kendince intikam almaya calisiyor olabilir sizi uzmesine izin vermeyin o olmazsa baskasi olur kendinizi ezdirmeyin bosuna

Seviyor demek ki şans vermiş.. Duygularını çok açık anlatmış bence, normaldir soğudum demesi, öyle davranması.. Ben kocamı bile ciddi bişey yüzünden kırdığımda kendini odaya çekip konuşmadığı oluyor benimle.. Sende seviyorsan sabretmelisin, onu kıran neyse, nerde hata yapıyorsan düşünüp kendine bakmalısın bence..

Anliyorum seni ama uzulen yipransn sem oluyorsun sonuc itibariyle.. Pisman olmussun belli ama cocuk degilsin.. Sevseydi affederdi ne olursa olsun.. Sabredeceksin edeceksin o seni affettiginde sen yorgun olacaksin uzuldugunle kalacaksin.. Herkes hata yapar.. Ne kadar seversen sev o ip bir kere koptumu baglandigi yerde mutlaka izi kaliyor ve en ufak kavgada konu donup dolasip oraya geliyor. Basa kakiliyor.. Umarim hersey gonlunce olur.. Altta enurr arkadasa katiliyorum. Guzel ozetlemis.
Bence sadece sizi uzmek icin yapiyor bir sure sonra tekrar sizi terk edip caninizi yakmak istiyor kendince intikam almaya calisiyor olabilir sizi uzmesine izin vermeyin o olmazsa baskasi olur kendinizi ezdirmeyin bosuna

yıkılan bir ilişki tek tarafın çabasıyla toparlanamaz.
önceki konularınıza da baktım bu kişi gayet kararlı bir şeilde ayrılmış sizden.
sanırım yeniden deneme konusunda epeyce ısrarcı olmuşsunuz ki şu an yaptıkları yıldırma politikası gibi geldi bana.
ilişkiyi düzeltmek isteseydi o da çabalardı bence.
yok seni deniyorum, yok bir bakalım değişmiş misin filan bunlar çok haddini aşan şeyler
neden bir erkeğin sizi bu kadar aciz duruma sokmasına izin veriyorsunuz.
en sonunda sinirlerinizin yıprandığıyla kalacaksınız, değmez.

Bu adamdan bi cacık olmaz. Israrlarınız yüzünden geri dönmüş ilk fırsatta arkasına bakmadan kaçar.

Sizi tekrar terkedecek hazirlikli olun...

Benimde hatalatim yüzünden sevgilim terk etmişti ama peşinde kosmadim kendi geldi iki hafta gecmeden özür diledi ve bir kaç ay sonra tekrar sevgili olduk soğuk davrandim ama bu sekilde degil askim falan demedim yeni ilişkiye baslamis gibi mesafeli durdum ama deneme süren diyip tehdit etmedim
Çünkü seviyorum sevgi denen bir şey varsa bu tur hesaplar yapilamaz...

1) ya onun canını gerçekten yakmışsın intikam alıyo
2) yada seni sevmiyo ama gidecegi baska kimse yok diye devam ediyo ego tatmini yasıyo

suan dogrusu ona "ben bole bı ılıskıye devam edemem kusura bakma herkes yoluna..." demen, ama bunu yapamıycagını bılıyorum. sen onun senı tekrar sevmesını ıstıyosun. oncelıkle bunun cok zor bı surec oldugunu bıl, ama tabıkı ımkansız degil. ben de benzer bi surec gecırdım hatta belkı de hala gecırıyorum.. ama karsılıgını da goruyorum olumlu olarak :))) burdan uzun uzun yazmıyım ıstersen ozelden konusalım? zamanla duzeltebılıcegine ınanıyorum, tabii yıpranmayı goze alıyosan :14:

Canım emin ol şu an yanlız olduğu için seninle zaman öldürüyor! Bir müddet sonra deneme süresi bitti, olmuyor diyecek. Yine ortada kalacaksın. Şimdi tam zamanı sen onu terket! DENEME ÖYLE DEĞİL, BÖYLE OLUR DE! BİRAZDA GURUR SAHİBİ OL KUZUM.

Gercekten boyle dusunuyor olabilir mi sevdigini beni kaybetmek istemedigini yaptiklarimdan dolayi kendimden soguttugumu herseyin benim elimde oldugunu soyledi ama

bu nedir böyle denemedeyse neden konuşmuyor bence seni seviyo biraz zaman tanı onada yada kendimi ispatlamam için aramızın iyi olması gerekiyor değilmi falan de yada sürekli sen sohbet aç sorgulama sadece konuşun arkadaşça falan fistan...

Beni cok sevdigini kaybetmek istemedigini soyledi sadece benden ayrilma sebebi bazi huylarimdi bu konuda degisip degismedigimi gorecekmis ama bana karsi cok soguk bazi seler kolay olmuyo beni anla dedi

Artik isiniz zor, cünkü birkere onsuz olamiycanizi defalarca gidip
Göstermissiniz. Simdi naparsam beni birakmazrahatligi olucak...
Bi erkek kaybetmekten korkmali bence.

Back
X