Beni affetti ama simdi cezalandiriyor denemeymis bakip gorecekmis

bu ilişkinin sağlıklı olacağına inanıyormusun sen?
eğer inanıyorsan aşkına sahip çık.
ama ben inanmıyorum.her ne kadar ilk ayrılmanızda hata sizde olmuş olsada bunu yapmamalıydınız.
baksanıza adam sana soğuk davranıyor.iyide bu nasıl sevmek? ben anlamadım gitti.bu ilişkiyi yoluna koymak istiyorsanız her ikiniz yepyeni sayfa açmalısınız önünüze.herşeye sıfırdan başlamalısınız.kin,nefret,eskiden kalma sözlerle bu ilişki yürümez benden söylemesi.

Nasıl değer vermiyo ya adam değer veriyo ki sen yaptıgın hatayı defalarca yaptıgın halde sana son bi şans daha vermiş deneme lafına cok takılmışlar

ama bence biraz kork bidaha üzme aynı hataları yapma diye . kendini ayrıymış gibi farzet üzerine düşme hataları yapma..

Çoğu kişi sana elinden geleni yapmışsın peşinden gitme, gururlu ol demişti ama dinlememişsin.
Erkekler gururlu, zor kızları daha çok seviyolar.
"Hata yaptım da hata yaptım" 3 hafta dil dökmüşsün de -güya- seven adam oralı bile olmamış, yetmemiş yollara düşüp peşinden gitmişsin yine burun kıvırır gibi istemem yan cebime koy yapmış.

Kısa ve öz bu ilişki düzelirse nice kötü ilişkiler düzelir demek istiyorum.

sizden sogumus, bunu kendisi de soyluyor siz de kabullenmişsiniz zaten.
buna ragmen ilişkiyi zorluyorsanız ve denenmeyi kabul ediyorsanız bir sure şikayet etmeyip, degistirdiginiz tavırlarınızı onun da gormesini saglamanız gerek.

fakat tum bunlara ragmen soguk davranıyorsa daha fazla kendinizi uzmeyin, en azından baska biri onun hayatına girdigi icin 2.kadın olarak degil, gururunuzu daha fazla cignemeden uzaklasın...

Evinin anahtarina varana kadar degistiren erkekten ne bekliyorsun? Degismeyecegini bildigi ucin sana degis demis
Adam resmen senden kurtulmak icin savasiyor
Anlasana

Iki hafta once yazmistim 1.5 yillik iliskimin bittigini o cok skldim cok bunalim diyerek gittigini hattini evinin anahtarni degistirdigini bi ay once gidip yanina degistigimi solemistim ama kabul etmemisti istemiyorum demisti dort gun once birdaha gittim ve bana son sans verdigini en ufak degismedigimi gorurse kesinlikle bitecegini soyledi bende pisman olmayacaksin dedim barisma olayindan sonra yanina gittim konusmuyor gulmuyor okadar sogukku eski ilgiyi bekleme benden dedi hic mesaj atmiyor sormuyor deneme surecindeymisiz bakip gorecekmis beni cok sogutmusum kendimden oyle dedi sadece cok sevdigi icin sans vermis ne yapmaliyim onu kaybetmek istemiyorum boyle olmasinida istemiyorum duzelir mi sizce

Canim uzulerek soyluyorum ki, buyuk bi klisenin icindesin..
Cok bariz, bikac hafta bos kalinca isine gelmemis, seni kullanayim diyor.
Bi kadin olarak bu kadar kucultme kendini, seni oldugun gibi sevmiyorsa sana sartlar kosullar sunuyorsa ne hayir gelir bu iliskiden?
İpleri oyle bi onun eline veriyosun ki, sen hata yapmasan da sirf cani isterse herhangi biseyi bahane edip tekrar terk edebilir seni. İkinci bi terk edilmeyi kaldirabilir misin? Sor kendine.
Terk edilmis olmanin acisini iyi bilirim. İlk zamanlar insan ondan baskasi olmasin diye cok ugrasiyor ama seni acimasizca ustelik bi sebep olmadan sirf sikildim diyerek terk edip kac hafta geri donmeyen insandan tekrar baslasan bile hayir gelmiyor, o iliskinin artik buyusu bozulmus oluyor bi kere.
İyice boka sariyor, tecrubeyle sabit inan.
Sana ciddi arkadas tavsiyesi. Bizimki eskisi gibi olur mu diye avunma bosuna, seni oldugun gibi kosulsuz sevebilcek birisi alti milyar insandan birinde vardir. Bu sekilde sartlarla devam edemeyecegini soyleyip bitir iliskini. Ve bi daha arama. Birak seviyosa o senin pesinden kosar zaten.
Kosmazsa da unutma en iyi care, civi civiyi soker.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iki hafta once yazmistim 1.5 yillik iliskimin bittigini o cok skldim cok bunalim diyerek gittigini hattini evinin anahtarni degistirdigini bi ay once gidip yanina degistigimi solemistim ama kabul etmemisti istemiyorum demisti dort gun once birdaha gittim ve bana son sans verdigini en ufak degismedigimi gorurse kesinlikle bitecegini soyledi bende pisman olmayacaksin dedim barisma olayindan sonra yanina gittim konusmuyor gulmuyor okadar sogukku eski ilgiyi bekleme benden dedi hic mesaj atmiyor sormuyor deneme surecindeymisiz bakip gorecekmis beni cok sogutmusum kendimden oyle dedi sadece cok sevdigi icin sans vermis ne yapmaliyim onu kaybetmek istemiyorum boyle olmasinida istemiyorum duzelir mi sizce

adam yüz cevırmıs yanı neyın yüzzzügüki bu evli degılsın hamıle degılsın ortada kalmamıssın ,ben olsam ayrılalım der bitirirdim şaaakkk yüzüne kapak olsun diye
kendını onurunu ezdirme gurursuz olma derım
boşuna zaman kaybedıyorsun sonuc ortada uzgunummm :/

ne diye erkeklere bu kadar yüz verirsiniz ki,
kocanız değil nişanlınız değil, ne için çaba sarfediyorsunuz

Back
X