• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni aldatıyormu yoksa kuruntumu yapıyorum.

melekim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
451
6
68
Adana
kızlar biraz uzun olucak lütfen okurmusunuz. kafam karışık kimseyede söyleyemiyorum buraya yazim dedim.belki kuruntu yapıyorum bilmiyorum.konuya girim benim 1 yıllık bi ilişkim var sevgilimi 2 yıldır tanıyorum.1 yıldır düzenli şekilde çıkıyorz.ilk yıl da çıktık ama defalarca ayrıldık arkadaşmla görüşüyordu benden ayrılınca beni cezalandırmak için yapıo die düşündüm herseferinde.aşktan gözler kör tabi. sonra bi 6 ay kadar görüşmedik ve bu beni f...den ekledi çalışıyordum osıralar bana çok degiştigini artık benle ciddi biilşki yaşamak isteedigini tek günlk ilişkilerden bıktıgını tiksindigi söyledi.ben sıcak bakmadımyine aynı şeyleri yapıcak die çok agladım çünkü onun yüznden.bigün iş çıkışı beni almaya geldi ben çok degişmiştim ona göre zayflamış daha da güzelleşmiş eski çocuksu tavırlarım gitmişti ogün konuştuk ben sadece onu bikere görmek istemiştim oyüzden kabul ettim görüşmeyi.bana yeminler etti çok degiştim eskisi gibi degilim die.ogün tkrar ilişkiye başladık çok şükür bir yıldır bişeyini yakalamadım.bana en ufak şeyi bile açıklıyordu nerde ne yapıyor kimle görüşüyor buarada kızları facesnden sildi sonrada kapattı face msn vs.yani bildigim kadaryla öyle benden gizli kullanıyormu bilemiyorum.böle şeyler düşünmkte istemiyorum sanki haksızlık ediomuşum gibi gelio.neyse 1 yıldır beraberiz ben çalışmayı bıraktım görüşemiyoruz die.yaklaşık 6 ay yada daha fazladır çalışmıyorum görüşüyorduk hep.2.3 aydır dersaneye başladı buaralar benle eskisi kadar ilgilenmiyor.beni herdefasında çok sevdigini söylüyor biliyorum sevdiginide ama sonuçta erkek bi birliktelik yaşamıyoruz.bana hiç bişekilde başka bikadnla konuşmucagı bişeler yaşamıcagına dair sözler verdi hep güvenmemi istedi.ama benm yanımda hep telefonu sessizde ve telefonu tuvalete bile gitse bırakmıyor yanımda baktıgımdada hep boş gelen giden msjlar arayanlar.buunu sordugumdada benm huyum bilmiyormusun hep silerim temz olur telefon dior.bişe diyemiyorum. bikaç haftadr msjlarıma hep geç cvp alıyorum.benm telfon bozuluyor ara ara geç gidiyor msjlarım ama onun gönderme tarihi flan benm gönderdigim saat hep iletim raporu olarak geliyor biliyorum yani geç attıgından eminim.hatlarda sorun var diyor bunu bahane ediyor.bana hep ders çalışıcam dio geceleri atıyorum 7de başlıyor derse bana gece 12de msj atıyor.vala k.bkma aşkım busaate kadar çalıştım dior.aslında hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum ama dedim ya erkek milleti.benm sms bitti bugün bazen o alıyor kontör nrmalde hemen alır msjlaşalım die bugün alıcam dedi almadı ve bana tlfn kapatmadan kuzenm gelicek onla ilgilenicem seni arayamazsam m.etme dedi.tmm dedim.hala ses yok.nie böle yapıyor çk uzun oldu k.bakmayın ama durum bu. bişeler karıştırsa bile nasıl haberim olur bilmiyorum beni aldatırsa geri dönüşü yok biliyor.ne arkadaşlarıyla takılıyoruz nede ailesinden biriyle konuşuyorum.ztn buluştugumuzdada tlfn durumunu anlattım.dersanede eskiden arar msj atardı molalarda şimdi ne arıyor nede msj atıyor.sordugumda nie aramadın die hocalar bisrü test çözdürüyo zmanım olmuyo diyip geçiştiriyor.bitek dersane çıkışı bide evden çıkarken arıyor.oda çok kısa otobüse binicem die kapatıo.hergün ya uyuya kalıo yada ders yapıo msj atmadıgı zamanlar mazereti bu. anlayış göstermeye çalışıyorum ama biraz fazla gibi gelio bana.normlde ben msj atmadıgımda bile sinirlenen biri.geç cvp attıgımda arayıp tek tek sorar sebebini

Son düzenleyen: Moderatör:
son kontorümle ara die msj attım 5 dkdır arayan yok .arasın kuzenimidir nedir kim geldiyse onu yanındayım derse konuş duyim desem nasıl olur sizce yada demiyim mi.bana güvenmiyorsun diyo sonrada

Son düzenleme:
Bence sen fazla kuruntu yapıyorsun... :ssz: Tamam telin msjları silinmesi,teli hep yanına alması hoş değil ama ilişkiler ilerledikçe msjlar aramalar biraz azalır,her dakka seninle konuşamaz ya.. Ben ciddi bir şey göremedim ama tedbiri elden bırakmamalı.. bu kadar üzerine gitme derim.. :ssz:

Biraz sessiz izle... :ssz:

Back
X