Beni aldatmis..

incirreceli88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
131
27
98
37
Bugün ayriligimdan 1 yil sonra beni instagramda bir bayan ekledi. Bana benim eski erkek arkadasimla birlikte oldugum zamanda 1,5 yillik bir iliskileri oldugundan bahsetti. Onun bütün arkadaslarinin haberi varmis ama kimse bana birsey belli etmedi. Icimdeki acimi hic bir yere sigdiramiyorum. Benim en güzel genclik yillarimi caldi, 6 yilimi yedi..
Bana hayatimdan caldigi 6 yilimi kim geri verecek?

Sevgilisi olan biriyle beraberliği yaşamayı kendine yakıştırdıysa bu kendi tercihi kendi karaktersizliğidir...
Kimi insanlar hayatımızdan çıkarak bize en hayırlısını yapmış olur sizn için de öyle olmuş umarım bundan sonra hep mutlu olursunuz .
Bu pislikler için de üzülmeyin, değmezz..

Nihayetinde ayrılmışsınız.. benim de 4 yılımı yemişti öyle bi adi ş.refsiz.. yol vermişsiniz zaten.. neden o kızla muhattap oldunuz ki? Hadi oldunuz ağzının payını vereydiniz bari...

Önünüze bakın.. ben de şu an 5 yıllık evliyim ve bi oğlum var.. iyi ki de ayrılmışım ondan.. yoksa bi hanzoyla evli olucaktım.. iyi tarafından bakın..

Canım, giden 6 yılını kimse geri veremez. O yuzden giden yıllarına uzulmek yerine, kazandığın kalan omrune sevinmelisin. Ondan kurtulduguna şükret. Maalesef herkesin hayatından kötü insanlar gecebiliyor. Uzme tatlı canını.

Sen şükretmelisin evlenmeden bittiğine, sen 6 yılım gitti diye üzülme o ahiretimi de yaktım diye üzülsün,kıza da çok sinirlendim amacı neymiş:sinirli:

Bugün ayriligimdan 1 yil sonra beni instagramda bir bayan ekledi. Bana benim eski erkek arkadasimla birlikte oldugum zamanda 1,5 yillik bir iliskileri oldugundan bahsetti. Onun bütün arkadaslarinin haberi varmis ama kimse bana birsey belli etmedi. Icimdeki acimi hic bir yere sigdiramiyorum. Benim en güzel genclik yillarimi caldi, 6 yilimi yedi..
Bana hayatimdan caldigi 6 yilimi kim geri verecek?
Eski sevgiliye 6 yıl için okkalı bir yumruk, yıllar sonra size rahip muamelesi yapıp günah çıkaran horuzbuya da dolu dolu küfürü salla sonra bak önüne.hayat kısa.

Ya evlendikten sonra öğrenseydin? Evet giden yıllar geri gelmiyor ama zaten ayrılmışsınız. Bunu şimdi öğrenmek sizin şükür sebebiniz olmalı.

Sen şükretmelisin evlenmeden bittiğine, sen 6 yılım gitti diye üzülme o ahiretimi de yaktım diye üzülsün,kıza da çok sinirlendim amacı neymiş:sinirli:
O kadinin da haberi yokmus iliskisinin olduguna. Ama sonra ögrendikden sonra yinede devam sürdürmüs iliskiyi. Banada sanki vicdanini rahatlatmak icin yazdigini düsünüyorum. Kiz bu hafta sonu gelip benimle bulusmak istedigini söyledi, bana herseyi basindan anlatmak istiyormus

Zaten 1 yıl önce ayrılmıssınız. Acınızı yaşamıssınız. Aldatıldığınızı da yeni öğrendiniz. Belliki hala tam olarak unutmamıssınız da.iyiki ayrılmısız demeniz için harika bir sebebiniz var artık.

Zaten 1 yıl önce ayrılmıssınız. Acınızı yaşamıssınız. Aldatıldığınızı da yeni öğrendiniz. Belliki hala tam olarak unutmamıssınız da.iyiki ayrılmısız demeniz için harika bir sebebiniz var artık.
Evet daha düne kadar agliyordum unutamiyordum. Simdi ise isler cok farkli, bunu bir sene sonra ögrenmem lazim mis yoksa biteremiyecektim. Ama ne yalan söylim cok üzüldüm

Back
X