sevgili arkadaşlar daha önce beni aldattığı kız başlıklı bir konu açmıştım. orada vermiş olduğunuz tavsiyeler doğrultusunda kız ile iletişime geçmedim fakat eski (!) sevgilimle doğru düzgün konuşup ayrılmadığımız için içimde kalanları söylemek adına konuştum fakat yüz yüze değil mesajla çünkü görüşmek ve telefonda konuşmak istemedi(!). çıkan sonucu kısaca özetleyeyim: yaptığı şeyi aldatma olarak görmüyor ve ısrarla biz o kız yüzünden ayrılmadık sen sıkıntılarımda yanımda olmadığın ya da olamadığın için ayrıldık diyor. kendimi sorguluyorum ama çok çabalamıştım ben onun için ve kız meselesi ortaya çıkmadan önce pek bir sorunumuz yoktu. hatta ben henüz kız meselesini anlamamışken gayet samimiydik. hatayı o yapmasına rağmen beni kötü bir insanmışım gibi onun için yeterince emek harcamamışım gibi davranmasına çok sinir oluyorum. ayrıca kız yüzünden ayrıldık deyince yazıklar olsun sana diyor. neden böyle yapıyor? artık kesin olarak ayrıldım ondan ve kalbimde de bitiriyorum. tek sorun ara sıra durup durup bana "sen benim yanımda olmadın hiç" gibi suçlayan mesajlar atması. ben yapılan hata için özür ya da açıklama beklerken suçlu oldum çıktım. sizce ne yapmaya çalışıyor? beni suçlamaktan vazgeçmesini sağlamak mümkün müdür? çünkü bu düşünceler ve bana aksettirilmesi çok can sıkıcı...kafanızı şişirdim yine kusura bakmayın..sayenizde kendimi toparlıyorum önceki mesajlarınız için teşekkür ederim. şimdi de fikir alışverişi yapabilirsek çok sevinirim...