Beni aldattığı kız konusunun devamı

dalgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
39
0
36
İstanbul
sevgili arkadaşlar daha önce beni aldattığı kız başlıklı bir konu açmıştım. orada vermiş olduğunuz tavsiyeler doğrultusunda kız ile iletişime geçmedim fakat eski (!) sevgilimle doğru düzgün konuşup ayrılmadığımız için içimde kalanları söylemek adına konuştum fakat yüz yüze değil mesajla çünkü görüşmek ve telefonda konuşmak istemedi(!). çıkan sonucu kısaca özetleyeyim: yaptığı şeyi aldatma olarak görmüyor ve ısrarla biz o kız yüzünden ayrılmadık sen sıkıntılarımda yanımda olmadığın ya da olamadığın için ayrıldık diyor. kendimi sorguluyorum ama çok çabalamıştım ben onun için ve kız meselesi ortaya çıkmadan önce pek bir sorunumuz yoktu. hatta ben henüz kız meselesini anlamamışken gayet samimiydik. hatayı o yapmasına rağmen beni kötü bir insanmışım gibi onun için yeterince emek harcamamışım gibi davranmasına çok sinir oluyorum. ayrıca kız yüzünden ayrıldık deyince yazıklar olsun sana diyor. neden böyle yapıyor? artık kesin olarak ayrıldım ondan ve kalbimde de bitiriyorum. tek sorun ara sıra durup durup bana "sen benim yanımda olmadın hiç" gibi suçlayan mesajlar atması. ben yapılan hata için özür ya da açıklama beklerken suçlu oldum çıktım. sizce ne yapmaya çalışıyor? beni suçlamaktan vazgeçmesini sağlamak mümkün müdür? çünkü bu düşünceler ve bana aksettirilmesi çok can sıkıcı...kafanızı şişirdim yine kusura bakmayın..sayenizde kendimi toparlıyorum önceki mesajlarınız için teşekkür ederim. şimdi de fikir alışverişi yapabilirsek çok sevinirim...

sevgili arkadaşlar daha önce beni aldattığı kız başlıklı bir konu açmıştım. orada vermiş olduğunuz tavsiyeler doğrultusunda kız ile iletişime geçmedim fakat eski (!) sevgilimle doğru düzgün konuşup ayrılmadığımız için içimde kalanları söylemek adına konuştum fakat yüz yüze değil mesajla çünkü görüşmek ve telefonda konuşmak istemedi(!). çıkan sonucu kısaca özetleyeyim: yaptığı şeyi aldatma olarak görmüyor ve ısrarla biz o kız yüzünden ayrılmadık sen sıkıntılarımda yanımda olmadığın ya da olamadığın için ayrıldık diyor. kendimi sorguluyorum ama çok çabalamıştım ben onun için ve kız meselesi ortaya çıkmadan önce pek bir sorunumuz yoktu. hatta ben henüz kız meselesini anlamamışken gayet samimiydik. hatayı o yapmasına rağmen beni kötü bir insanmışım gibi onun için yeterince emek harcamamışım gibi davranmasına çok sinir oluyorum. ayrıca kız yüzünden ayrıldık deyince yazıklar olsun sana diyor. neden böyle yapıyor? artık kesin olarak ayrıldım ondan ve kalbimde de bitiriyorum. tek sorun ara sıra durup durup bana "sen benim yanımda olmadın hiç" gibi suçlayan mesajlar atması. ben yapılan hata için özür ya da açıklama beklerken suçlu oldum çıktım. sizce ne yapmaya çalışıyor? beni suçlamaktan vazgeçmesini sağlamak mümkün müdür? çünkü bu düşünceler ve bana aksettirilmesi çok can sıkıcı...kafanızı şişirdim yine kusura bakmayın..sayenizde kendimi toparlıyorum önceki mesajlarınız için teşekkür ederim. şimdi de fikir alışverişi yapabilirsek çok sevinirim...
erkek arkdalın vijdanıyla baş başa ve sana saldırıyor.kendini rahatlatmak adına

ben olsam kıza gayet sakin bi şekilde olanı biteni anlatırdım mesajla falan değil ama en azından konuşarakki sesimden samimiyetim anlaşılsın ve daha sonra hattımı değiştirir eski sevgilinin bana ulaşmamasını sağlardım

ben olsam kıza gayet sakin bi şekilde olanı biteni anlatırdım mesajla falan değil ama en azından konuşarakki sesimden samimiyetim anlaşılsın ve daha sonra hattımı değiştirir eski sevgilinin bana ulaşmamasını sağlardım

erkek arkadaşımla konuştuktan sonra ve takip edebildiğim kadarıyla kızla çıkmadıklarını sadece arkadaş olduklarını öğrendim. yani kız ona aşık epey, mesajlaşıyorlar ama çıkmıyorlar. bu durumda kızla konuşmak çok anlamlı olmuyor ama hat değiştirmeyi düşünüyorum teşekkür ederimm..

kendine bi savunma mekanizması geliştirmiş böylece içini rahatlatmak istiyor belkide buna inanarak...kendinizi suçlamayın..

kendini tatmin edip içini rahatlatıyor aklınca üste çıkıyor sizin yerinizde olsam hiç görüşmem

teşekkür ederim cevaplarınız için..hiç cevap vermiyorum zaten..ama sanırım bunu ona anlatmanın bir yolu yok..inşallah zaman içinde artık çok geç olmuş olsa bile anlar..kimse için kötü biri olarak hatırlanmak istemiyorum..hem de şimdiye kadar hayatta en çok emek verdiğim kişi tarafından anlaşılamamayı hiç...

zetınyagı gıbe uste cıkıyo bu erkek mılletı hem suclu hem guclu derler boylelerıne hırsız ben caldım dermı kı de erkek ben aldattım desın hatasını kabul etsın?

bana da kendisini bir sekilde rahatlamaya calisiyor. Yaptiklari yuzunden vicdani sizliyor ama yanlis yonlendiriyor kendisini. Akli sira incitmek istiyor gurur yapiyor. bosver cvp verme.. yoksa kafani karistiracak..

bi daha mesaj atarsa da deki vicdanını rahatlatmak için mesaj atma bana. ben bu aşka yeterince emek verdim. adam gibi ayrılamadın bari adam gibi çek git hayatımdan. de :27:
böylece rahatlatmaya çalıştığı vicdanına tuz biber olursun. afiyet olsun onaa :66:

erkeklerin aldat ma karşındaki en doğal tepkileri " senin yüzündendir" saçma sapan bir savunma mekanızması hiç önemseme
kesin aralarında bir şey yaşanmamıştır.
kız çok istemiştirde kesin o istememiştir...
:47::47: sonuna kadar inkar ederler hep daha kabulleneni görülmedi

Back
X