• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattigi kizla evleniyo??

Ilahi adalet bir gun benim icinde olurmu ki ??
5 yıllık sevgilim, beni aldattığı kızla nişanlandı, nişan atıldı sonra. Neden? Birinin üzüntüsü üzerine kurulan mutluluk uzun sürmüyor genelde. Bir de o kızcağız benim gibi uysal biri değildi, damarına basmış çocuğun habire, olmamış olduramamışlar haliyle. :) Unut gitsin sen de, ileri boşuna üzülmüşüm bile demiyeceksin çünkü aklına gelmeyecek o kadar da, senin için de güzel günler geldiğinde.

adamın evli hali ile mutlu olamayacakmışsınız tek açıklaması bu.asıl o sizi kaçırdığına yansın aldattığı kadından sizin kadar vefa bekleyip avcunu yalasın.mutlu edebilecek olsaydı bir bahane ile ayrılmazdınız.ilişkinizin pili bitmiş onun tarafından fişi çekilmiş.size daha düzgün daha hayırlı kapılar açılacaktır.

Nisanliyken iliskimizde sorunlar oldugu halde kaza yaptiginda 1 ay basinda kaldim corabina kadar giydirdim ah benim salak kafam . Ben hastayken hastaneye gittigimde bile gelmedi benle bi gun hastayim dedim ve aynen ölüyonmu kaliyonmu hastaneye goturuyum kotuysen eve gelip napacam dedi öküz ne salakmisim ya . :işsiz::kızgın:

Bu arada iliskinizin pili bitmis onun tarafindan fisi cekilmis buna bayildimm :)
adamın evli hali ile mutlu olamayacakmışsınız tek açıklaması bu.asıl o sizi kaçırdığına yansın aldattığı kadından sizin kadar vefa bekleyip avcunu yalasın.mutlu edebilecek olsaydı bir bahane ile ayrılmazdınız.ilişkinizin pili bitmiş onun tarafından fişi çekilmiş.size daha düzgün daha hayırlı kapılar açılacaktır.

Nisanliyken iliskimizde sorunlar oldugu halde kaza yaptiginda 1 ay basinda kaldim corabina kadar giydirdim ah benim salak kafam . Ben hastayken hastaneye gittigimde bile gelmedi benle bi gun hastayim dedim ve aynen ölüyonmu kaliyonmu hastaneye goturuyum kotuysen eve gelip napacam dedi öküz ne salakmisim ya . :işsiz::kızgın:Bu arada iliskinizin pili bitmis onun tarafindan fisi cekilmis buna bayildimm :)
aslında salaklık değil belki bende senin yerinde olsam bunu yapardım. en azından elinden geleni yaptığın için (hatta daha fazlasını) için rahat olsun.demekki hayır görmediği yada görmeyeceği insanları tercih ediyor.kendi bilir.

şuan hayatında biri olmadığı için öyle düşünüyorsun
karşına inşallah çok sevdiğin biri çıkarsa oda kimmiş dersin
oh be dersin şimdiki haline gülersin zaman herşeyden önce
hepsi geçer...

Seni aldatan yarın öbür gün karısını da aldatır aman kimle evlenirse evlensin boşver kurtuldun diye sevin :KK73:

4 ay once 2 yillik iliskim bitti. Onsuz nefes alamam heralde diyordum. Ayrildiktan 1 ay sonra karsima oyle biri cikti ki. Ask acisi cekip agladigim o donemde resmen ilk goruste asik oldum. Ayaklarim yerden kesildi. Ve 3 aydir birlikteyiz birdaha hic aglamadim ve eskiyi aklima getirmedim. Allahim nasil bir yardim ettiyse mucize gerceklesti sanki. Inanki herseyde bir hayir vardir uzulme. Hic beklemedigin bir zamanda oyle biri cikarki karsina sen bile sasirirsin.

Karsima sevebilecegim kimse cikmadi . Ömrüm onu hatirlamayla onun mutlulugunuz izlemeyle gecer diye korkuyorum
4 ay once 2 yillik iliskim bitti. Onsuz nefes alamam heralde diyordum. Ayrildiktan 1 ay sonra karsima oyle biri cikti ki. Ask acisi cekip agladigim o donemde resmen ilk goruste asik oldum. Ayaklarim yerden kesildi. Ve 3 aydir birlikteyiz birdaha hic aglamadim ve eskiyi aklima getirmedim. Allahim nasil bir yardim ettiyse mucize gerceklesti sanki. Inanki herseyde bir hayir vardir uzulme. Hic beklemedigin bir zamanda oyle biri cikarki karsina sen bile sasirirsin.

Back
X