Beni aramis ama tel'imi sessize almistim :(

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Sey kizlar hatirlarsiniz, anlatmistim erkek arkadasim 3 günlügüne serbestti aramadi sormadi diye.Ben onu aramistim, arkadasi cikmisti, izinli demisti, bende ona söyle bitti demistim.Hic cevap gelmedi. Olayin tamami burda yazili...http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/363512-ceza-evinden-cikti-aradi-sordu.html
Sonra ben ona mesajlar yazdim, ters ters konustum, sinirim bosalsin diye, ama asla küfür kullanmadim.
Kendi kendime düsündüm aptal, rezil etme kendini, bi mesaj daha cektim, kusura bakma sacmaladim, abarttim biraz, moralim bozuktu, senide mesajlarimla rahatsiz ettim,kendine iyi bak, dedim.pazartesi gecesi yazmistim.
Dün yani sali günü, aksam saat 5'te beni aramis. Tabi ben üzüntüden yatagimdan cikmamistim, telefonumuda sessize almistim. Saat altiya dogru uyandim baktim telefonuma, saat 5'te beni aramis, bide 10 dakika gecmeden bidaha aramis bu sefer gizli numaradan, baskasi olamaz, cünkü ona özel bir hattim var.
Neyse tabii ben hemen üzülmeye basladim, basimi duvarlara vurdum neden sessize aldin akilsiz telefonunu diye.Dayanamadim ona mesaj cektim beni aramissin dedim, yarim saat gecti hala birsey gelmedi, dayanamadim bu seferde cagri biraktim... Kizlar ama aramadi cok fenayim, allahim yine üzüntüden aldim telefonu, ya tekrar arasan ne olur bu kadar mi zor, seninle konusmak istiyorum dedim.Mesaj iletilmedi ona, cünkü cebini kapatmis, 3 saat sonra bana ileti geldi, mesaji aldi diye.Tabii saat gece 11 bucuktu, aramadi.
Off kizlar ararmi bidaha beni, dayanamiyorum... Icimde bir bosluk var ....
Sizce ben ne yapayim, mesaj cekmekten vazmigeceyim, ondan mi bekleyeyim, aramisini mi bekleyeyim, ne yapayim ben :(

Son düzenleme:
arkadaşım, her seferinde yeni konu açıyorsun ve konunun tamamını bilmeyen arkadaşlar sadece yeni konuna yorum yapıyor ve sağlıklı cevaplar verememiş oluyorlar. mesela ilk konunda çoğunluk senin hatalı olduğunu söylemişti, diğer konunda erkek arkadaşına kızdılar şimdi yeni bir konu açtın. bu şekilde çok parça parça olmuyor mu.

arkadaşım, her seferinde yeni konu açıyorsun ve konunun tamamını bilmeyen arkadaşlar sadece yeni konuna yorum yapıyor ve sağlıklı cevaplar verememiş oluyorlar. mesela ilk konunda çoğunluk senin hatalı olduğunu söylemişti, diğer konunda erkek arkadaşına kızdılar şimdi yeni bir konu açtın. bu şekilde çok parça parça olmuyor mu.

tamam düzeltme yaptim :)

bence kendini boşuna üzüyorsun. çıktığında aramama nedeni büyük ihtimalle sana olan kırgınlığıydı. çünkü ona 'telefon görüşmelerimiz çok sıkıcı geçiyor. konuşacak birşey bulamıyoruz, bir gün hepten susacağız gibime geliyor, hergün telefonlaşmasak' dediğini yazmıştın.

çıkıpta aramadığındaysa, arkadaşına, 'bitti aramasın beni, orda gebersin, ona iletin' diye not bıraktığını yazdın.

erkek arkadaşın orada zaten stres altındadır ve sende bu şekilde davranınca böyle olumsuzluklar yaşanması çok doğal. bence üstüne gitme. sitem etme. seni arayacak ve herşey yoluna girecektir.

bence kendini boşuna üzüyorsun. çıktığında aramama nedeni büyük ihtimalle sana olan kırgınlığıydı. çünkü ona 'telefon görüşmelerimiz çok sıkıcı geçiyor. konuşacak birşey bulamıyoruz, bir gün hepten susacağız gibime geliyor, hergün telefonlaşmasak' dediğini yazmıştın.

çıkıpta aramadığındaysa, arkadaşına, 'bitti aramasın beni, orda gebersin, ona iletin' diye not bıraktığını yazdın.

erkek arkadaşın orada zaten stres altındadır ve sende bu şekilde davranınca böyle olumsuzluklar yaşanması çok doğal. bence üstüne gitme. sitem etme. seni arayacak ve herşey yoluna girecektir.

yorumun icin sagol, ama telefon görüşmelerimiz çok sıkıcı geçiyor. konuşacak birşey bulamıyoruz, bir gün hepten susacağız gibime geliyor, hergün telefonlaşmasak' dedikten sonra aramiz iyidi tekrar, ondan kaynaklandigini sanmiyorum, hatta bu sözleri söyledkten sonra ona hep ben cagri biraktim, yani telefonlasmak icin istekliydim, oda hemen arardi.

ben, erkek arkadaşın açısından yaşadığı kırgınlıklar çok üst üste gelmiş olmalı demek istiyorum. tamam o konuşmadan sonra aranızdaki sorun çözülmüş ama bu sefer diğeri yaşanmış. hem arkadaşına bıraktığınız notu öğrenmiştir hemde yine msj çekip terslemişsin.
ardından özür dilemişsin. bence bir tutarlılık gerekiyor. çok üstüne gidiyorsun gibi geldi bana.
yanında telefon bulunuyor olması bile mucizeyken; sen, hemen aramasını istiyorsun. düşündüğün kadar rahat olabileceğini sanmıyorum içeride. ve bunun üzerine yine sitemli msj çekmişsin. biraz akışına bırak. stres yaptıkça panikle, tutarsız ve ısrarcı davranıyorsun.
müsait olduğunda arayacaktır mutlaka.

ben, erkek arkadaşın açısından yaşadığı kırgınlıklar çok üst üste gelmiş olmalı demek istiyorum. tamam o konuşmadan sonra aranızdaki sorun çözülmüş ama bu sefer diğeri yaşanmış. hem arkadaşına bıraktığınız notu öğrenmiştir hemde yine msj çekip terslemişsin.
ardından özür dilemişsin. bence bir tutarlılık gerekiyor. çok üstüne gidiyorsun gibi geldi bana.
yanında telefon bulunuyor olması bile mucizeyken; sen, hemen aramasını istiyorsun. düşündüğün kadar rahat olabileceğini sanmıyorum içeride. ve bunun üzerine yine sitemli msj çekmişsin. biraz akışına bırak. stres yaptıkça panikle, tutarsız ve ısrarcı davranıyorsun.
müsait olduğunda arayacaktır mutlaka.

tesekkür ederim, yazdiklarinizi dikkate alacagim, evet bende farkettim cok gittim üstüne, onu mesajlarimla hep rahatsiz ettim, bundan sonra mesaj cekmemeye calisacagim, umarim dediginiz gibi arar

Bu adam seni üç gün izinliyken aramamış sormamış
Sen sıksan da üzülsende sevsende bu onun için bi anlam ifade etmiyor..
Bence bi müddet telefonunu kapat , ve biraz düşün
Seni önemsemiyen , düşünmeyen biri için kendini yıpratmana değermi diye?

ılişkileri savaşıyormuş gibi yaşamak en büyük hata bence. Hesaplaşmalar sinirlenince can yakıcı sözler söylemek.Biraz kendin olup anlık sinrlerle geri dönülmez söler söylemek çok yıpratıyor ilişkiyi. ınsan sevdiği için gebersin deyip sonra aramadı diye sızlanırsa ben bu ilişkide çarpıklık var derim. Her kavgada her sorunda bu kadar alevlenip sonra sızlanmak biraz çocukça kusura bakma ama. Sakin olmayı öğrenmelisin.

arasın dursun boşver...
niye arıyosun mesaj cekiyosun ki:mymeka::mymeka:
sana bundan hayır yok... seven adam her ne olursa olsun en küçük fırsatı sevdiğiyle degerlendirirdi:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
burdan pay biçalsanaalsanasmile

yok kizlar ben pes ettim, bekledim bütün gün aramadi, cani isterse arar, ne yapayim, elbet birgün icerde bunalipte ara ümidiyle beklicem artik :(

ben olsam beklemem bile. bu ne ya.. hapisten çıkıyor aramıyor. oysa seninle beraber olabilmek için can atması gerekirdi. yok yok hayır gelmez bundan bekleme bence canım. herşeyi bitir içinde

yok kizlar ben pes ettim, bekledim bütün gün aramadi, cani isterse arar, ne yapayim, elbet birgün icerde bunalipte ara ümidiyle beklicem artik :(

seni sevdiği için değil de içerde bunaldığı için arayacak

bir ümitle o anı bekleyip, konuşacaksın onunlaakannehir

kafamçokkarıştı
delikafadulden

ya gerçekten anlayamıyorum? nasıl oluyor da "canı istediğinde arayacağı biri" olmayı kabullenebiliyorsunuz? bu haksızlığı kendinize nasıl yapıyorsunuz? hiç kusura bakmayın ben bunun sevgi olduğuna inanmıyorum :umursamaz:

ya gerçekten anlayamıyorum? nasıl oluyor da "canı istediğinde arayacağı biri" olmayı kabullenebiliyorsunuz? bu haksızlığı kendinize nasıl yapıyorsunuz? hiç kusura bakmayın ben bunun sevgi olduğuna inanmıyorum :umursamaz:

olumunekankayizsmile
Kesinlikle.
Şurada mesajını okuyup sana çok kızdım Tuğba.
Asla ve asla kimse için kendini üzmeye değmez.
Aradı aramadı diye...
Sorunlu insanlar asla yola gelmez.
Yolun sonu ancak senin üzülmen olur.
yasakkelime
Kendine biraz olsun saygın varsa yol ver gitsin.

olumunekankayizsmile
Kesinlikle.
Şurada mesajını okuyup sana çok kızdım Tuğba.
Asla ve asla kimse için kendini üzmeye değmez.
Aradı aramadı diye...
Sorunlu insanlar asla yola gelmez.
Yolun sonu ancak senin üzülmen olur.
yasakkelime
Kendine biraz olsun saygın varsa yol ver gitsin.

bende cok istiyorum, onu hic düsünmemeyi, ama elimden gelmiyor, sadece beni arasin istiyorum, her ne olursa olsun arasin ve hareketlerinin sebebini ögrenmek istiyorum, neden durup dururken böyle oldu diye, insan yaptigi seylerin sebebini bilmezse dahada bi kafasi karisiyor, ona sormak istiyorum neden bütün bunlar diye, sorun kimse, ne eksikti ne fazlaydi bilmek istiyorum, o arasa bile yeniden baslasin hersey eskisi gibi olsun diye bir düsüncem yok ama sadece onun agzindan duymak istiyorum, bana bi aciklama borclu... en son konusmamizda farkliydi, ha evet biraz havali kendini begenmis bir ses tonuylu konustu ama yinede görüsüyorduk, ondan sonra baglantisini kesti, nedenini bilmek istiyorum, bilmemek dahada acitiyor icimi :sinifsinif:

sen arayıp durdukça mesaj üstüne mesaj attıkça o aramayacaktır emin ol
sakın arama bekle elbet bir gün arayacaktır
emin ol o seni arasa bu kadar üzerine düşmezdin
aramadığı için bu kadar kıymete biniyor

Back
X