Yaşınızı merak ettiğimden şimdi profilinize baktım evli ve çocuklu olduğunuzu yazmışsınız. Bence eşiniz ve çocuğunuzla ilgilenin.
hahah komedi yaa adam sen çok kıskançsn diye bahene edip sepetlemiş seni seven insan kıskanılmak kıskanmak ister ki zatnn aşırı bi derece bunaltmada yok olaydaaa ablacım evsiz mutsuz çocuklusun yapmaaa başka kısmetlerine yol aç hadi gülüm hadi hahahhaha
Abi bu kırma, atma olayını hiç anlamıyorum. Adam psikopat, seri katil veya ihanet etmiş falan olsa, rahatsız etse anlarım.ben kendi telimi kirdim attim ulasamasin bana diye ya
Yazdıkların olgun bir bayanın yazdıklarına benzemiyordu o yüzden yaşına baktım çünkü ergen liseli tavrın var gibi geldi. Neyse eğer gerçekten eşinle ayrılmak üzereysen ilişkini bitirip biraz kafa dinle derim.
Öncelikle burada insanların aylarını yıllarını verdikleri ve kaybettikleri insanlar varken sizin henüz daha dokunup temas bile etmediğiniz bir kişiden sevdiğim diye bahsedebiliyorsunuz açıkçası bu çok ilginç. Ve belki de gerçek anlamda aşk acısı çeken arkadaşlarımıza(ben de dahil) bir hakaret gibi geldi.
Ben bir ilişkide her şey yan yana olmaktır demiyorum, ama bir ilişkide birçok şey "yan yana olmaktır" diyorum. beraber vakit geçirmediğin birini nasıl sevebilirsin? aşk her şeyden önce bir ten uyumudur, bu aşikar...
sen önce duygularının doğruluğundan emin ol öyle gel bence... içindeki bir boşluğu hayali bir aşk ile avutmaya çalışıyorsun..
Genç kızlarımıza uyarıııı,
internette konuşup tanışıp buluştuğunuz adamlardan hayır gelmezzz.erkekler günübırlık ilişkiler için netı kullanıyorlar haberınız olsun.hiçmi anneleriniz öğütt vermıyor sizlere.kendinize gelınnnn derim.yarının anne adayları nasıl güvenırsınız nette tanıştığınız adama.pesssss doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?