beni arar mi ki kizlar ya

selin0005

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
15
0
16
Almanya
bi adami seviyorum kizlar,
onunla sadece telefonda konustuk internetten tanistik tamam aslinda cok önemsemem lazimdi ama ne bileyim hoslandim.
mayis ayinda basladi iliskimiz ben ciddiye aliyodum e o da öyle diyordu sonra gecen hafta ansizin dediki;
sen kiskancsin buyüzden olmaz bende güya ilgileniyormus gibi arada kizar gibi konustum ama zaten karekterimde yok kiskanmak cok üzüldüm onu geride istiyorum,
arayamam bi email yazarak ulasabiliyorum onun teli varda ben kendi telimi kirdim attim ulasamasin bana diye ya cok tatli iyi bi insandi biraz parasal durumu iyi degildi
ailesinden ayri kendine yeni ev aciyordu ben arada ona gidecektim cok isinmistim ona ya, acaba söylemedigi biseylermi vardi ki ya beni sevmedimi ne kolay... ne kötü benim ruhumunda böyle aska hazir olmasi, ararmi ki beni ya kalbimden bitti diye hissediyorum cok üzücü.

Yaşınızı merak ettiğimden şimdi profilinize baktım evli ve çocuklu olduğunuzu yazmışsınız. Bence eşiniz ve çocuğunuzla ilgilenin.

Söylediği şeyin bahane olduğu apaçık ortada.
Sanal ortamda ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ayrıca.
Gerçekten sevmişse zaten bir insan, sevdiği insanla konuşmadan duramaz onsuz yapamaz. Ama sizinki de sanal alem,bilemedim ki şimdi.
Bence hiç mesaj falan atma, arama da.

hem evlisin hem çocuklusun bide sevgilin var fakemisin acaba diye düşünmeden edemedim :37:

nerdeyse 2 senedir esimden ayri yasiyorum, mahkeme karari ile daha bosanmadim bu yüzden evliyi isaretledim, o da baska bi sorun aslinda esimle hic anlasamiyoruz, ama cocuk var diye bir türlü bosanamiyorum, acaba hatami yapiyorum diye öyle düsünüyorum, esime hic asik olamadim görücü usulü olunca ne bileyim icime sinmedi, hani derler ya bu oyundan cikmak istiyorum diye benimkiside öyle cikmak istiyorum fakat dönüp dolasip hep ona dönüyorum o da seviyorum seni diyip kabul ediyo, baska birisini sevebilirmiyim diye baktim, bu bahsettim sahisdan hoslandim, o da sacmalik biliyorum, nasil mutlu olurum bilemiyorum, hayatim hic istedigim gibi degil neye uzansam olmuyo, hayatim su siralarda dondu adeta öyle yasiyorum...

hahah komedi yaa adam sen çok kıskançsn diye bahene edip sepetlemiş seni seven insan kıskanılmak kıskanmak ister ki zatnn aşırı bi derece bunaltmada yok olaydaaa ablacım evsiz mutsuz çocuklusun yapmaaa başka kısmetlerine yol aç hadi gülüm hadi hahahhaha

hahah komedi yaa adam sen çok kıskançsn diye bahene edip sepetlemiş seni seven insan kıskanılmak kıskanmak ister ki zatnn aşırı bi derece bunaltmada yok olaydaaa ablacım evsiz mutsuz çocuklusun yapmaaa başka kısmetlerine yol aç hadi gülüm hadi hahahhaha

bu nasil bi yazim seklidir ya ne anlatmak istedigini anlamadim

Yazdıkların olgun bir bayanın yazdıklarına benzemiyordu o yüzden yaşına baktım çünkü ergen liseli tavrın var gibi geldi. Neyse eğer gerçekten eşinle ayrılmak üzereysen ilişkini bitirip biraz kafa dinle derim.

ben kendi telimi kirdim attim ulasamasin bana diye ya
Abi bu kırma, atma olayını hiç anlamıyorum. Adam psikopat, seri katil veya ihanet etmiş falan olsa, rahatsız etse anlarım.
Yeni bir sayfa açmak istersin, kırarsın da, atarsın da vesaire.
Bir şey yaptığı da yok ki adamın. Kıskançlığını dile getirmiş, hepsi bu.
Sen de bayağı seviyorsun, hoşlanıyorsun. Neyin tribi bu?
Belki ölsen, umrunda olmayacak adamın. Nedir yani? Kırdın attın da ne oldu?
29 yaşında bir kadının yapmaması gereken şeyler bunlar. Adios.

Öncelikle burada insanların aylarını yıllarını verdikleri ve kaybettikleri insanlar varken sizin henüz daha dokunup temas bile etmediğiniz bir kişiden sevdiğim diye bahsedebiliyorsunuz açıkçası bu çok ilginç. Ve belki de gerçek anlamda aşk acısı çeken arkadaşlarımıza(ben de dahil) bir hakaret gibi geldi.

Ben bir ilişkide her şey yan yana olmaktır demiyorum, ama bir ilişkide birçok şey "yan yana olmaktır" diyorum. beraber vakit geçirmediğin birini nasıl sevebilirsin? aşk her şeyden önce bir ten uyumudur, bu aşikar...
sen önce duygularının doğruluğundan emin ol öyle gel bence... içindeki bir boşluğu hayali bir aşk ile avutmaya çalışıyorsun..

Öncelikle burada insanların aylarını yıllarını verdikleri ve kaybettikleri insanlar varken sizin henüz daha dokunup temas bile etmediğiniz bir kişiden sevdiğim diye bahsedebiliyorsunuz açıkçası bu çok ilginç. Ve belki de gerçek anlamda aşk acısı çeken arkadaşlarımıza(ben de dahil) bir hakaret gibi geldi.

Ben bir ilişkide her şey yan yana olmaktır demiyorum, ama bir ilişkide birçok şey "yan yana olmaktır" diyorum. beraber vakit geçirmediğin birini nasıl sevebilirsin? aşk her şeyden önce bir ten uyumudur, bu aşikar...
sen önce duygularının doğruluğundan emin ol öyle gel bence... içindeki bir boşluğu hayali bir aşk ile avutmaya çalışıyorsun..

Genç kızlarımıza uyarıııı,
internette konuşup tanışıp buluştuğunuz adamlardan hayır gelmezzz.erkekler günübırlık ilişkiler için netı kullanıyorlar haberınız olsun.hiçmi anneleriniz öğütt vermıyor sizlere.kendinize gelınnnn derim.yarının anne adayları nasıl güvenırsınız nette tanıştığınız adama.pesssss doğrusu.

ben almanyada yasiyorum ve burdaki yasam, hic türkiyedekine benzemiyor, yani bir insanla tanismak burada cok zor insanlar birbirine karsi cok soguk, cogu insan internetten tanisiyor neden bilmiyorum... böyle tanisan bir sürü tanidigim var ayrica evleniyorlarda tabi, karsilikli dürüst olununca olunabiliniyor.

volkan meselesi ise bilemiyorum bende tanimlayamadigim bi hissin icine girdim, banada sacma geliyordu ama öyle samimi olusu filan cok hosuma gitti, cebindeki parasina kadar söylüyordu, yanimada geldi cok tatliidi, onunla vakit gecirmek cok güzeldi o da ayni seyleri düsünüyor biliyorum. Ailesi ile kaliyodu, yalniz bir eve cikayim ondan sonra sen beni ziyaret edersin kalirsin falanda diyordu ama zaman alacak evin esyasi filan, zaten benimde acelem yok, olur beklerim diyodum, o da evi tuttu ama esyayi yavas yavas alacam diyodu, belki ekonomik sebeplerden mi bitirmek istedi bilmiyorum. böyle düsünmek kendimi iyi hissettiriyor belki bu sebeptendir diyorum.

ama bir taraftanda gercektende sacma sapan laflar ettimde adam beni begenmedi de ondan basindan kibarca savdi diye de düsünüyorum. Hemen birilerinden hosalanan biride degilim ki böyle kalbime uydugu gibi de mantigimada uyan birisi icin tutusurum. tabi istemiyorsa adam ben yine pesinden kosayim ikna edeyim diyen birisi olamadim, bitiriyorsa benim icinde bitmistir derim aramam sormam ama iste onu düsünmek beni mutlu ediyordu, böyle olmayisi üzüyor ya

simdi bir hafta gecti artik ümidimde denizin karanlik sularina dogru yol aliyor, aramaz herhalde, bende onu düsünmekten vazgecsem ya...

ya simdi siz beni yargiliyorsunuz, ama ne yapayim ben ona karsi gercek duygularimi kalbimi actim ister istemez, siz dalga gecip öyle acimasizca konusuyosunuz ya ben üzülüyorum.

tatlım konunu tam bilmiyorum yorumları da okumadım ama son yorumunun son cümlesine..
üzüldügün kısmına takıldım..
sen sevdin hoşlandın için kıpırdadı artık adı he rneyse.. nette olmuş olsa bile bu engel degil bence o kalpta bir şeyler hisetmeye..
o yüzden üzülme cnaım sen bilirsin ne hissettigini.. o yüzden hiç bir yoruma lütfen üzülme..

Genç kızlarımıza uyarıııı,
internette konuşup tanışıp buluştuğunuz adamlardan hayır gelmezzz.erkekler günübırlık ilişkiler için netı kullanıyorlar haberınız olsun.hiçmi anneleriniz öğütt vermıyor sizlere.kendinize gelınnnn derim.yarının anne adayları nasıl güvenırsınız nette tanıştığınız adama.pesssss doğrusu.

Genelleme yapamazsınız :) Amcamın oğlu nette tanıştı evleneli 5 sene oluyor çok mutlular .
Ben nette tanıştım hayatımda en güvenilir insan o ki 2 yıl oldu.
Bunun gibi örnekler çok . İnsan kendini bildikten sonra net ve gerçek sonuçta bir şekilde birileri tanıştırmıyor mu ?
Öyle bir genelleme yapmışsınız ki nerden tutsam elimde kalıyor :D
Sanki nette tanışılan herkes sapıkmış gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
O yorumu görünce senin konunu unuttum birden kusura bakma.
Netten de adam çıkar örnekleri zaten çok seni nasıl yargılıyorlar anlamadım.
Birini sevmek için dokunmaya gerek yok kalp sever tenler değil. İnsan duyduğu sese de aşık olabilir.
Yani herkesin derdi kendinedir arkadaşlar. İnsanların sorunları kıyaslanmaz.
Hakkında hayırlısı olsun.

Aşkı belli kalıplara sokamayız, netten tanışınca gerçek olmuyor da illa yüzyüze mi gerekli? Ya da gerçek olması için illa 2,5 aydan fazla mı gerekiyor, belli bir buluşma sayısı mı var illa 10 buluşmadan sonra mı ciddi oluyor?

Konu sahibi arkadaşım bence siz üzülüyorsanız, seviyorsanız olumsuz yorumlara takılmayın. Çocuklusunuz diye bunları yapamayacak değilsiniz, boşanan kadınlar zaten bu bakış açısı yüzünden yanlış görülüyor bence. Biraz bekleyin eğer o da sizin kadar seviyor ise arar diye düşünüyorum. Bir de telefonu kırmışsınız peki aramak isterse nasıl ulaşacak, internetten ulaşabileceği yolları kapatmasaydınız? O aramazsa bir süre sonra bence siz arayabilirsiniz, kaç yaşında insanlarsınız çekinecek bir şey yok, en azından bir karara bağlanmış olur.

Back
X