Kimyasal gebelik sanırım yoksa yükselmesi gerekirdi.Benim midem bulanmadı kolay etkilenmem ama keşke direkt koymasaydınız,midesi bulanan birileri görünce tepki alırsınız
bu nedir yahu nasıl koyabiliyorsunuz bunu .. kimyasal gebelik yaşıyorsunuz yüksek ihtimal gene de bir doktora gidin
bide attığın kan testi sonucunda ad soyad görüyor kaldır istersen
KARDEŞİM KANAMAM OLDU DESEN HEPİMİZ KADINIZ HAYAL GÜCÜNE GEREK YOK KANAMANININ NE OLDUĞUNU ANLARIZ AMA KALKIP KANAMANI ÇEKMEN NEDİR YA BİZ SANA İSPATLA MI DEDİK HEMŞİREYİM GÜNDE GÖRMEDİĞİM GAİTA , İDRAR , KAN, YARA NE VARSA GÖRÜYORUM AMA BUNDAN MİDEM BULANDI KOCA KOCA YAZIYORUM ANLARSIN İNŞALLAH
Bir doktordan dinlemistim 35 gunden once veya en az 5 gun 7 gun arasi adet gecikmeniz olmadan test yapip kimyasal gebelikleri yakaliyorsunuz uzuluyorsunuz yapmayin gecikmeyi bekleyin demisti. Bir cok kadin farkina bile varmadan cok defa kimyasal gebelik yasiyormus zaten. Bende yasadim. Hatta dedigim seyin aksine dayanamayip test yaptigim zamanlarda oldu ama sabretmek en dogrusu. Test yapmasaydin belkide adet oldum diye kabul edecektin hamilelik sevinci yasayip sonrasinda uzulmuycektin. Tekrar nasip olur insallah. Kanamaniz adete gote biraz daha fazla olabilir endise etmeyin bana oyle olmustu.