Beni Aydınlatın Kafam Allak Bullak.

Can Bebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
25
1
1
32
Resme Bakıp Hamilemiyim Degilmiyim Soylermisiniz.birde adet gunum 2gun gectikten sonra yogun kan geldi ve beta hcg 9a dustu.bu ne demk.

Eklentiler

• 20191014_125051.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_0200.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimyasal gebelik sanırım yoksa yükselmesi gerekirdi.Benim midem bulanmadı kolay etkilenmem ama keşke direkt koymasaydınız,midesi bulanan birileri görünce tepki alırsınız

ILK KAN TESTINI NE ZAMAN YAPTINI BU TESTI ANLADIGIM KADARIYLA KIMYASAL OLABILIR

bu nedir yahu nasıl koyabiliyorsunuz bunu .. kimyasal gebelik yaşıyorsunuz yüksek ihtimal gene de bir doktora gidin
bide attığın kan testi sonucunda ad soyad görüyor kaldır istersen

Nasıl koyabilirsin bu kanlı peçeteyi ya kanamam var desen yeterli olur diye düşünüyorum

Yani kanı gormemizin ne gibi bir faydası olacak sana anlamadım? Kimyasal gebelik yasamissin muhtemelen. Geçmiş olsun.

KARDEŞİM KANAMAM OLDU DESEN HEPİMİZ KADINIZ HAYAL GÜCÜNE GEREK YOK KANAMANININ NE OLDUĞUNU ANLARIZ AMA KALKIP KANAMANI ÇEKMEN NEDİR YA BİZ SANA İSPATLA MI DEDİK HEMŞİREYİM GÜNDE GÖRMEDİĞİM GAİTA , İDRAR , KAN, YARA NE VARSA GÖRÜYORUM AMA BUNDAN MİDEM BULANDI KOCA KOCA YAZIYORUM ANLARSIN İNŞALLAH

Hgc düştüyse kimyasaldir üzülmeyin arkası gebelik oluyor genelde .

Bir doktordan dinlemistim 35 gunden once veya en az 5 gun 7 gun arasi adet gecikmeniz olmadan test yapip kimyasal gebelikleri yakaliyorsunuz uzuluyorsunuz yapmayin gecikmeyi bekleyin demisti. Bir cok kadin farkina bile varmadan cok defa kimyasal gebelik yasiyormus zaten. Bende yasadim. Hatta dedigim seyin aksine dayanamayip test yaptigim zamanlarda oldu ama sabretmek en dogrusu. Test yapmasaydin belkide adet oldum diye kabul edecektin hamilelik sevinci yasayip sonrasinda uzulmuycektin. Tekrar nasip olur insallah. Kanamaniz adete gote biraz daha fazla olabilir endise etmeyin bana oyle olmustu.

Sayın Admin Sayın Editör Bu konumu kapatmanızı rica ediyorum ben silemedimde siz kaldirirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…