Beni aydınlatın lütfen

Tistan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
63
36
3
32
Merhaba bayanlar sorumu hangi katagoriye yazıcağımı bilemedim yanlış olduysa şimdiden özür dilerim
Ben bilmediğim ve kafama taktığım için sizlere sormak istedim. adetlerimde bi kaç günlük sarkmalar olabiliyo 6 gün sürüyo ama 8. Gün yine kan geliyo 7 aylık evliyim bekarken bu olay ara sıra oluyodu ama evlendiğimden beri her ay aynı 6. Gün btiyo 8. Gün az bir miktar yine geliyo bu neden olabilir önemli bşeymidir. Hastaneye gitmek getekirmi yaşayanınız varmı. Birde bu son kanamadan sonra gusül gerektirirmi diye merak ediyorum bi de olayın cinsellik boyutunu. Yani ben adetimi ne zaman bitmiş saymalıyım.

Lütfen yardımcı olun

Benim 5 gun surer bazen 7. 8. Gun senin gibi kan geliyordu. Dra sordum icinde kalan kan gelmiştir onemli değil demisti. Ama her seferinde olmuyor 2 3 ayda bir

8. Gun gusul almaniz lazim arada 15 gun yoksa adetin devami sayiliyor. Cinsellik te 8. Gunden sonra tabiki. Konu kapanir bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…