Arkadaslar merhaba, size danismak istedigim birsey var, az once esimle tartistik, bizim bebegimiz var 8 aylik ve tum ihtiyaclarini ben gideriyorum, banyosundan tutun uyutulmasina, uyutulmasindan tutun, yemegine, mesela bebis sabah altida kalkip aksam sekiz bucukta uyuyor o saate kadar hep birlikteyiz.esim su an evde calismiyor, bu aksam yemek yerken soyle birsey oldu, ben esimin yemegini koydum ve bebek huzursuzlandigi icin hep onunla ilgilenmek zorunda kaldim,(ilkkez olmuyor)ve yemegimi bile yiyemedim.esimin yemegi bittikten sonra bebegi almasini bekliyorum almiyor(ben soylersem). Alsa bile bes dakika on dakikada bir mutlaka bahane bulup benim yanima getiriyor benegi ve herseyim
yarim kaliyor.bu aksam bunlar olduktan ve yemegim birkac kere bolundukten sonra bebegi uyuttum, yarim saat sonra bebek uyandi,(bebegim agladiginda kucaga alininca sakinlesiyor)bebekle
Babasinin ilgilenmesini rica ettim.esim bebegi kucagina almak yerine pispisliyordu, bende dedim ki kucagina alabilirsin.bu yuzden tartistik, kucagina alabilirsin i sinirli bir sekilde soyledigimi idda ediyor.evet sinirliydim ama ona yansitmamaya ozen gostererek konustum.bu konu buyudu ve en sonunda cikeden cikip bagirdim, odalari ayirmak istedigimi soyledim, ve yastigini kapinin onune firlattim, misafir odasinda uyu sakin buraya gelme dedim, allah askina beni aydinlatin? Anneler destek isteyemez mi