Gebeliğe Hazırlık Beni aydınlatırmısınız lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

izmirlibjkkartal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
2.253
4.176
83
Şimdi hepimiz anne olmaya çalışıyoruz benm kafama bişey takıldı diyelim ki 14.gün yumurtlama yakaladık ilişki oldu sperm dölleme sağladı bundann bizm habermz adet olana kadar olmuyor ya.
Diyorumki yumurtlama sonrası girdiğimiz ilişki tutunmasını engelliyor olablirmi yani acaba yumurtlamadan sonda ilişki olmasa daha mı iyi olur :D kafamda deli sorular bilen beni yeşillendirsin

Şimdi hepimiz anne olmaya çalışıyoruz benm kafama bişey takıldı diyelim ki 14.gün yumurtlama yakaladık ilişki oldu sperm dölleme sağladı bundann bizm habermz adet olana kadar olmuyor ya.
Diyorumki yumurtlama sonrası girdiğimiz ilişki tutunmasını engelliyor olablirmi yani acaba yumurtlamadan sonda ilişki olmasa daha mı iyi olur :KK70: kafamda deli sorular bilen beni yeşillendirsin
Hayır öyle düşünme yumurtanın ömrü sprem ömründen daha uzun. Yani o gun olan iliskifen degilde birgun sonraki veya 2 gun sonraki iliskiden de döllenme olabilir zamanında catlatma iğnesi olan biri olarak söylüyorum yumurtanın çatladığı günü bildiğimiz halde doktor 2 güne bir düzenli ilişki önermişti

Diyorumki yumurtlama sonrası girdiğimiz ilişki tutunmasını engelliyor olablirmi yani acaba yumurtlamadan sonda ilişki olmasa daha mı iyi olur :KK70: kafamda deli sorular bilen beni yeşillendirsin
Bende de aynı şüphe vardı fakat sonra kendi kendime hamile olan bazı kadınlara bile ilişki yasaklanmıyorken ortada olmayan bir bebiş için ilişkiyi kısıtlamak saçma dedim😊sonra hiç plan yapmadan doğaçlama ilişkiye devam ettik bu ay 1 hafta sonra adetim bakalım ne olacak. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim bu ay beklemedeyim 😊 herkese sabırlı olmasını ve stres yapmamasını söylüyorum gerçekten çok etkili. Ve gebelik testi pozitif çıkar çıkmaz hemen ümitlenmemeyi öğrendim. Sonra 2 güne bir beta hcg testi ile takip falan çon yorucu adet geciktikten sonra bile erken bence adeti 1 hafta geçtikten sonra kan testi verilmeli diye düşünüyorum (tabi eğer anormal bir durum yoksa kanama, aşırı ağrı vb.). Bebiş sahibi olmak isteyen herkese Allah hayırlıysa nasip etsin ama şunu unutmayalım biz çok değerliyiz kendimizi bu süreçte yıpratmamalıyız. Herkese sevgiler 🌼

Back
X