Beni begenmediler sanırım:))

Bence cok tatlissin:21:kiskanmislar besbelli onlara ne gobegin varsa nolmus yani elbisen defoluysa nolmus hz mevlana ne demis insanlarin kusurlarini ortmede gece gibi olun demis. Bence cok sallama istediklerini soylesinler sen de aa ben mi gobekliyim sen hic aynaya baktin mi de gulerek saka gibi yap kesinlikle ciddiymissin gbi soyleme ki hem utansin hem bisey diyemesin zaten sonralari da bisey demeye cekinirler aman o da hep hoyle boyle yapiyo diye:KK45:

Bu tip hakkında yorum yapma olayı sırf biz türklerde var.Avrupada falan kaba ve yüzeysel kaçıyor.Son erkek arkadaşımın ailesi de bana hiçbişey söylemedi ki ben hayatımda bana iltifat etmeyen birtek onları tanıdım.Boşver yani takma kafana..Birkere yaptıkları inanılmaz itici..Bir insanın evladını övmesi nedir ya? Herkesin yavrusu kendine güzel tabiki seni yeterince layık bulmuyolardır.Kimse oğluna layık bulmaz zaten.Benim ailemin benim için insan içinde birkere güzel kızım dediğini duymadım.Rahmetli babanem "sen seni övme,el seni övsün derdi" kendini ya da ailesini öven insanların çok özgüvensiz olduklarını düşünüyorum..Hiççççç takma kafana eminim güzelsindir belirgin bir fark olsa zaten hiç seslerini çıkarmazlar

Yaa kötü bir şeyi kondurmak istemiyorum aslında beni el üstünde tutuyolar ciddi anlamda değer veriyolar ve hissettiriyolar ama ne bilim insan alınıyor. Bi de eskiden sürekli ararlardı yani gecen sene eski dediğim. Bu sene aramiyolar ben aramayinca da cok özlüyorz seni niye aramiyosun diye sitem ediyolar. Gecenlerde ilk defa börek yaptım goturdum kii güzel de oldu eline sağlık demediler onu geçtim tadına bile bakmadılar sadece erkek arkadaşım yedi cok guzel olmus dedi baska da kimse yemedi. Hani yiyip drvamini getirmeseler dicrm ki begenmediler ama bakmadilar bile ne bilim. Cok iyi insanlar o yüzden belki ben kuruntu yaptım dedim ama://

Canım kişi kendinin aynasidir. Dikkat et dışarıda seni kıran binlerce insan vardır ve bunların hiç birini kontrol edemezsin... Sen her zaman yüreğini temiz tut gül ve geç ... Biliyorum zor ama önemli olan sensin. Kalbi kırık olan gönle bir melek gelir ve orada yuva kurar... Sevgiler

Yengeye noluyosa anlamadim yani neyin laf sokma çabasi bu. Birak paylasma biseyini mesafe koy anlasin biraz.

Kızlar aklıma takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum. Bu temmuzda nişanladım nişanlımın çok iyi bir ailesi var hersey yolunda çok şükür ama soyle bi sıkıntı var. Üç görümcem var hepsiyle iyiyiz ama biri bana sürekli nişan resimlerine bakanlar seni hiç begenmedi ama canlı görünce çok begendiler resimlerde kötüsün falan sürekli bunu soyluyor. Yengeleri ise resimlerimize bakıp yok göbeklisin yok elbisen neden kırmızı neden balık elbise o bu yedi beni biraz ezmeye çalıştı.bi gelinlik modeli gösterdim nişan elbisen gibi defolu olmasın dye laf sokto ki elbisem defolu değildi. Şimdide nişanlım ve bnm için o senden dha ıyı senın yanı da lafın olmaz gıbısınden oyle bı laf dediki görümcemle çok üzüldüm. Htta kıyaslama bile yaptığım için gulduler bna. Nasıl tepki vereyım bilemedım ama uzuldum çünkü hla bunu yapmaya devam edıyolar. Bna bı akıl verırsenız sevınırım. Resımlerımızıde koyabilirim:)
gayette güzel kızsın onlar seni çekememiş belliki

Bu aileye girmek istediğinizden emin misiniz? Kulaklarını tıka yorumlarına katılmıyorum. Nişanlın dan azıcık çekinseler ağızlarını açamazlar.

Böyle şe
Kızlar aklıma takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum. Bu temmuzda nişanladım nişanlımın çok iyi bir ailesi var hersey yolunda çok şükür ama soyle bi sıkıntı var. Üç görümcem var hepsiyle iyiyiz ama biri bana sürekli nişan resimlerine bakanlar seni hiç begenmedi ama canlı görünce çok begendiler resimlerde kötüsün falan sürekli bunu soyluyor. Yengeleri ise resimlerimize bakıp yok göbeklisin yok elbisen neden kırmızı neden balık elbise o bu yedi beni biraz ezmeye çalıştı.bi gelinlik modeli gösterdim nişan elbisen gibi defolu olmasın dye laf sokto ki elbisem defolu değildi. Şimdide nişanlım ve bnm için o senden dha ıyı senın yanı da lafın olmaz gıbısınden oyle bı laf dediki görümcemle çok üzüldüm. Htta kıyaslama bile yaptığım için gulduler bna. Nasıl tepki vereyım bilemedım ama uzuldum çünkü hla bunu yapmaya devam edıyolar. Bna bı akıl verırsenız sevınırım. Resımlerımızıde koyabilirim:)

Bu aileye girmek istediğinizden emin misiniz? Kulaklarını tıka yorumlarına katılmıyorum. Nişanlın dan azıcık çekinseler ağızlarını açamazlar.
Böyle şeylere hiç takılma bence gayet güzelsin. Kendinden emin dur. Herkes seni beğenecek onaylayacak diye de bir şey yok.

Pardon gunaydin canim biz onlara kv ve yancilari diyoruz hosgeldin hikayen yeni basliyor

Neden sizinle bu şekilde konuşmalarına izin veriyorsunuz? Sizde de suç var.Onlara mı kalmış sizin görünüşünüz hakkında yorum yapmak? Lütfen bu tarz hadsizce konuşmalara izin vermeyin,ne münasebet yani ya,söylenecek laf mı bunlar? Söyleyin haddini bilsin herkes biraz,nışanlınıza da durumu anlatın,gerekeni söylesin onlara.Yerinizde olsam bir daha yüzlerine bakmazdım.

Şimdiden ağızlarının payını vermezseniz ilerde daha beter olabilirler. Gayet güzelsiniz, kaldı ki güzel olmasanız ne yazar. Nişanlınız beğenip sevmiş gerisi fasa fiso.

Back
X