BENİ BİR DAHA ARAMA DEDİ

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
1 yıl sevgili olduğum, deliler gibi aşık olduğum adam bana bunu dedi. Ayrılmak istedik, sorunlu bir ilişkimiz vardı. Kendisi aşırı sorunluydu bilenler bilir eski konulardan. Ben geçenlerde dayanamadım, berbat bir gün geçiriyordum ve çok özlemiştim. Aradım, meşgule attı. Neden açmıyorsun? sana ihtiyacım var. diye bir mesaj attım. Cevap olarak bana beni bir daha arama olur mu kendine iyi bak diye bir mesaj attı arkadaşlar..

Unutmakta çok zorlanıyorum. Ondan başka hiç kimseyi sevemem gibi geliyor. Sanki ömrümün sonuna kadar yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.

Arama sende.
Dünyada bi o mu kaldı ?
Unutulur geçer
Zamanla

Hem sorunlu diyorsunuz hem de acı çekiyorsunuz.

Etrafta sorunlu Adamdan bol bişey yok, isterseniz tabi

Ama şunu söyleyeyim, şu anki düşüncelerinize şaşıracaksınız yakın gelecekte

canim hiiic aramaa heryerdende eengelle 1 ay gecmez doner sana .o arafiginda da si...tir de bak nasil yalvariyor sana geri donmek icin . onune kimler kimler cikar simdi uzuluyin falan ama sonra aukredersin

canim hiiic aramaa heryerdende eengelle 1 ay gecmez doner sana .o arafiginda da si...tir de bak nasil yalvariyor sana geri donmek icin . onune kimler kimler cikar simdi uzuluyin falan ama sonra aukredersin

umarım dediğiniz gibi olur

Ayni durumdayiz. Zaman herseyin ilacidir. Bi sure dayan kacan kovalanir

Taze acılar yakar, o gözyaşlar sel olur akar. Çok acı. Bu ihtiyacınızın olduğu zamanlarda size böyle cevap veren insanları hayatınızdan silin, yok edin.
Biliyorum çok klişeleşmiş bir cümle kurdum ama emin olun zamanla bu cümlenin size nasıl ilaç gibi geleceğinizden haberiniz bile yok.

Neler unutulmuyor neler, nelerden vazgeçilmiyor neler. Şu etrafınızdaki sarı bezleri hint kumaşı yapmayın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…