mrb kızlar ben 10 ay önce kadar biriyle tanışmışdım,msnde sanaldı yani ama 5 ay konuştukdan sonra bu beni msnde denemeye kalktı ve denedi bende sazan gibi ona cam aç dedimişdim mrk işde sonra o bana kendi msnsinden sana bişey demiyorum sadece defol demişdi ona birsürü açıklama yaptım ama o dinlemedi bile nys ozman silmişdim onu oda beni tabi ondan sonra 5 ay kadar onsuz geçen zamnlarda hayatıma bikaç kişi daha girdi ama olmadı ayrıldık nys geçenler msnde geziniken ekleyim dedim ekledim ve oda ekledi beni yaklaşık 4 gündür konuşmuyoduk slm slm okadar bugece konuştuk anlattık herşeyi çok ciddiydim diyo seninle evlenmeyi bile düşündüm diyo okadar ona karşı inat yapan ben bu gece konuşurken hiç inat yapmadım ve oda şaşırdı ben senle bukadar ters konuşuyorum sen neden hiç terslemiyosun dedi bende sen haklısın çünkü dedim nys artık baya konuştuk eski günlerden benim hayatımda biri var diyo ama mutlu depilim diyo geçiçi bi mutluluk sadece nasıl oluyo diyorum zamanı gelince anlarsın diyo:çok üzgünüm:ve başka bişi demiyo kız istanbulluymuş görüştük falan diyo ama aminim bana nisbet olsun diye yapıyo çünkü yazdıklarından belli hayatında aslında biri yok adım gibide eminim buna ben onu tekrar kazanmak istiyorum ama nasıl yapıcam şimdi diyceksiniz hayatında biri var bırak diyceksiniz ama bişey yazıdğım gibi hemen cvp veriyo çok önemsiyo beni aslında ama gurur ve inat yapıyo yardım edin kızlar nasıl kazanıcam ben bu adamı :Saruboceq::Saruboceq:lütfen yardım