beni bırakmayan kilolarım

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
ben kilolarımı her ne kadar bırakmak istesemde olmuyor . galiba onlar beni çok seviyor :)
şaka bir yana artık kilolarımı dert etmeye başladım
benden once gobeğim ilerliyor . bir türlü kurtulamadım bu yağlardan
ustelik boyum 1.50 kilomsa 61 siz düşünün artık halimi
tek yaptığım guzel şey ise bol bol su içmek :) o da olmasa ne halde olurdum acep
ben nasıl zayıflarım tavsiyesi olan var mı ?

Ah ah, yarama bastin! 1,60'a 64 kiloyla ben de mutsuzum. :( gerci yine bir diyet karari aldim da bakalim. Belki bu sefer halledebilirim. Ayni sekilde ben de deli gibi su iciyorum. Icmesem ne olurdum merak ediyorum. Artik abur cuburu birakmam gerekiyor.

Ah ah, yarama bastin! 1,60'a 64 kiloyla ben de mutsuzum. :KK43: gerci yine bir diyet karari aldim da bakalim. Belki bu sefer halledebilirim. Ayni sekilde ben de deli gibi su iciyorum. Icmesem ne olurdum merak ediyorum. Artik abur cuburu birakmam gerekiyor.

inşAllah diyetinize sadık kalıp atarsınız kilolarınızı :)

işte ben onları yapamıyorum
diyetle verdiğim kiloyu çok hızlı bir şekilde geri alıyorum
yürüyüşde hergün yapamıyorum maalesef
Onları yapamazsan kilolarından da kurtulamazsın.
Başka çaresi yok.
Neden yapamıyorsun peki?
Çok mu yoğun bir çalışman tempon var?

1.53 boyla 58 olan ben( eskiden 46)de çok mutsuzum ama 2 gündür şekeri tuzu ve ekmeği kesmiş bulunmaktayım kesinlikle paketlenmiş şeyler yememeye kararlıyım akşamlarıda salatadan başka bişey yemicem diyet yapamıyorum bende bakalım bu şekilde bi gelişme olucakmı.
yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama tek başına oda sıkıyo beni.

ben çok kısa bir süre içinde 8 kilo verdim. 56dan 48e düştüm.
şekeri, tuzu, hamurişini bıraktım. günde sadece 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum başka ekmek yemiyorum. azar azar 3 öğün yiyorum. abur cubur yok. asitli herhangi bir içecek asla...
haftada bir yüzüyorum ve her gün yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yapamıyorsanız evde egzersiz yapabilirsiniz.

Ben de bir başlayabilsem. Şu an 52 kiloyum 46 kiloya düşmek istiyorum yazın birçok diyet başlama tecrübesi yaşadım sonuç gelmedi. Motivasyon işi ve ben bunu hala yapamadım. Yediklerimi azaltıyorum ama kiloya yansımıyor çok illa spor gerekli bakalım başlamak istiyorum.

1.53 boyla 58 olan ben( eskiden 46)de çok mutsuzum ama 2 gündür şekeri tuzu ve ekmeği kesmiş bulunmaktayım kesinlikle paketlenmiş şeyler yememeye kararlıyım akşamlarıda salatadan başka bişey yemicem diyet yapamıyorum bende bakalım bu şekilde bi gelişme olucakmı.
yürüyüş yapmak istiyorum aslında ama tek başına oda sıkıyo beni.

bende eskiden 48 idim ama sıkıntıdan abur cubara verdim kendimi bir bakmışım kilolar gelmiş

ooo nasıl dayanılır ekmeksiz , tuzsuz
zor ama siz bu iradeyle kesin yaparsınz :)

Ben de bir başlayabilsem. Şu an 52 kiloyum 46 kiloya düşmek istiyorum yazın birçok diyet başlama tecrübesi yaşadım sonuç gelmedi. Motivasyon işi ve ben bunu hala yapamadım. Yediklerimi azaltıyorum ama kiloya yansımıyor çok illa spor gerekli bakalım başlamak istiyorum.

inşAllah başlarsınız ve her şey gönlünüzce olur :)

bende eskiden 48 idim ama sıkıntıdan abur cubara verdim kendimi bir bakmışım kilolar gelmiş

ooo nasıl dayanılır ekmeksiz , tuzsuz
zor ama siz bu iradeyle kesin yaparsınz :)
tuz delisi olan ben tuzu bıraktım bırakmak zorundayım bıktım eski halimi özledim ekmeide çok yemezdim zaten ama artık hiç yemicem karralıyım bu sefer olacak nokta :D

Back
X