Beni Böyle Sev TRT1

Reyhan'ın da ilgisini biliyor:KK12:En son yemekte Mazhar'ın yaptıkları:KK45:Yinede evlenmek istedi:KK51:
Haklısın Reyhan kapısına kadar gidip Mazhar ı hala çok sevdiğini ama mücadele etmeyeceğini söyledi.

Sevinç bile bile lades dedi ama zor bir durum ne diyelim kimse yaşamasın böyle şeyler...

Zamanın da Reyhan ve Mazhar geçmişte yaptıklarının bedelini Sevinç'e ödetmemek için böyle sessiz kaldılar.Baksanıza Reyhan saf , temiz kimseyi yani hiç bir zaman Sevinç'i kötülemedi.Ama Sevinç her dakika her saniye Reyhan'ı kötülüyor.

Reyhan'ın dönüşü Mazhar'ın içindeki acıyı kızgınlığı yeniden kıvılcımlandı.Yemekte de Reyhan'ı öyle fıstık gibi görünce, Sabri'de olunca kıskancından kudurdu Mazhar.İşte erkekler böyle. Kendisi başkasıyla çıkınca sus pus ,kız çıkınca neymiş efendim:Sen bu yemeğe gelmemeliydin Reyhan.

Ben de seviyorum elimden geldiği kadar takip ediyorum:KK45:Gerilmeden dizi keyfi yaşıyoruz:KK48:
Kesinlikle keyifle izlenebilecek nadir dizilerden . :KK50:
Olaylar gereksiz uzamıyor , karakterlerin çoğu sempatik , arkadaşlık ilişkileri örnek alınası ve tabii ki aşklarını izlemek te ayrı bir heyecan . :KK60:

Zeynep Çamcı çok tatlı:KK14:
dizide, gerçek hayatta yaşanabilecek olaylar konu alınıyor, hoşuma giden kısmı bu
Çoğu senaristler tesadüf üstüne tesadüf yazar ya, o şunun kızı, kuzeni çıkar bi ton saçmalarlar, bu öyle değil. Tam aile dizisi, sevilesi.:KK51:

Dünki bölümü izlemedim gideyim de izleyeyim:D

ya bu Reyhanla Mazhar ne tatli bir cift ya bayildim asklarina :)

Tolgayla Zeynonun arasindaki uyumu hic begenmedim ama bence olmamis :(

Reyhanin babasini araya sokmakta cok gereksiz olmus :(

14. bölüme kadar izleyip sonra ipin ucunu kaçırdım; ama sevdiceğimle birlikte en başından izlemeye başlayacağız. :)

Back
X