Beni bu dusunceden kurtarin

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Kizlar sizden bi konuda bilgi almak istiyorum ben yaklaşık 4 ay once kimyasal gebelik yasadim adetim 1 hafta gecinde kanamam oldu doktora gittim deger dusmus dedi yani kimyasal gebelik bazi yerlerde okudum kimyasal gebelikte doktor icerde parca kalmamasi icin ilac veriomus ama bnimki hic ultrasonda bile bakmadi eger icerde parca kalirsa ya tuplere yada yumurta yapisikligina sebep olup hamile kalmayi zorlastiriomus bu gercekten dogrumu 4 aydir bekliorm yumurtlama gunlerime dikkat ettigim halde bise yok acaba parca kalma ihtimali varmi lutfen bise soyleyin kafayi yiycm

Yapışıklık olsa adet miktarınız ve süreniz çok çok az olur. Ayrıca kimyasalda öyle bir ihtimal çok düşük. Hem kürtaj hem kimyasal yüzünden düşük yapmış biri olarak söylüyorum bu arada.

Haklisin cnm bu arada ayni seyleri yasamisz bende ilk dusuk aradan 2 ay sonra tekrar hamile kaldim ama kimyasal oldu cok sukur adetlerim duzenli ve az degil bu ayrintiyi sayende gordum yapisiklik olsaydi dedigin gibi adetlerim asgelirdi cnm sen nekadar bekliosn kac ay gecti bu kotu olaylardan kac ay bekliosn

Kalabilirmiyiz sence yine
Kalabilirsin tabi dört kez kaybettim şimdi yine hamileyim iyi bir doktor bul. Eğer uzun süre geçmesine rağmen hamile kalamadıysan rahim filmi çektir hem için rahat eder hem de hamile kalman kolaylaşır. Tüm hormonlarına baktır. Eşinin de Sperm değerlerine tabi. Umutsuz olma pozitif ol

Yok cnm daha 4 ay oldu bir ay korundk e aydir deniyoruz bende simdi kpss ye hazirlanmaya basladim ekimde sinav ozmana kadar kalmazsam gidcm doktora dedigin gibi bi baksin zaten ekime kadar aklimdan gecirmem cocuk kendimi tamamen derse vercm artik gerisi Allah a kalmis bise

Ay cnm hamilemisn sen cok sevindim hayirli olsn belirtilern neydi cnm

Bak dikkat et kendine akintilarinin rengine

Ay cnm hamilemisn sen cok sevindim hayirli olsn belirtilern neydi cnm
Çok şükür canım. Darısı olmayan ve isteyen herkese inşallah. Madem ekime kadar deneyeceksin o zaman burda süt buharı yapanlar vardı iltihap vs. varsa temizleniyor ve hamile kalmak kolaylaşıyormuş. Süt ve maydanoz kaynatıp buharına oturuyorsun bir dene istersen bu ay adetin bittikten hemen sonra.

Tmm cnm cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…