Beni bu yanlıştan döndürün..

Vurunkahpeye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
36
7
1
40
Merhaba , bu benim ikinci üyeliğim
Bilinen bi üye oldugum için kendi nickimle Yazamadım , fake degılım , can sıkıntısından da böyle bı konu acmadım .
Başlık ve nick adım herseyı anlatıyor aslında . Evliyim hatta cocuğum bıle var .eşimle cok buyuk sorunlarımız da yoktu ama benı begenmezdı , kendısı manken modellerle çalıştığından 168 boya 54 kılo olan beni , şuran söyle mi olsa göğüslere sılıkon sart dıryerek 2 gun beğense 3 gun beğenmezdi. Boşluktaydım, ıkı guzel söze kandım
uzun zaman beni takip eden , evli olduğumu öğrenince vazgeçen sadece merhaba merhaba ıle konustugumuz bıgun ortak bı sayfada muhabbet ederken iş büyüyen bekar hıc evlenmemıs bırıyle yakınlastık . Birden hersey ilerledı . Buluştuk önce sadece arkadasta ıdı sonra arkası geldı aşık oldum . O zaten bastan bellı etmişti . Herseferınde evlen benle dedı . Evlen benle , evlen benle . Herseyımız hazır avukatlar , ev . Bugun'patronuna asık olan hanımın konusunu okuyunca utandım vicdanen zaten rahat olmayan brn yüzüme tokat gibi çarptı . Sonra boktan bı sebepten haklı oldugum dıyelım tartışma cıkardım ve faceden engelledım telden de engelledım , yanıma geldı konuşmak ıcın ilgilenmedım sonra kovdum .ama şu an ölüyorum . Yazdı mı yazar mı dıye düşünüyorum . Utanıyorum kendınden esımden yaptıklarımdan . Ama kalbim paramparça . Nefes alamıyorum. Ne olur bana bağırın çağırın hatta küfredın. Bu manyak ben ,bu yanlışın farkına varsın .

edit...... yeni güncelleme ..

merhaba ..o zamandan berı görüşmedim .bı kac kere uzaktan gordum yanıma geldı bıttı artık uzatma dedım
tel engeli açmadım..
fakat babası cok hastaydı .su an yoğun bakıma almış.
bugun yarın vefat haberını de alırım.
yanında olmak ıstıyorum ınsanı olarak ama bılemıyorum..
hadı öldü babası dyelım.evıne gıdemem ..cenazeye mı gıdeyım..ne yapayım .arayıp basın mı sagoldun dıyeyım ?

Son düzenleme:
evladı olduğunu nasıl anladınız?

arkadaşım hatanı farketmişsin zaten.. sizin hatanızda o diğer konudaki kadın gibi mutsuz evliliğinizi sürdürmeye devam etmeniz.. eşinizden bu kadar şikayetçi iken neden boşanmıyorsunuz da karşınıza biri çıkınca aklınız başınıza geliyor..

doğru kararlar vermiş olup boşanmış olsaydınız şimdi bekar bir kadın olarak aşkınızı yaşayabilirdiniz..

Kocam dışardan bakınca 4-4lük. Ama işkolik . Bı bayanın ısteyecegı herseye sahıbım. Boşanmak istesem buldu da buluyor ne eksıgın var diyecekler kımse bu kadın ne düşünüyor demicek.biz 7 sene uzaktan ilişki sürdürdük bi de . O zmnla boyle bırsey yasayacağım aklımdan gecmezdı. Sımdı nasıl boyle bırsey yasadım ınanamıyorum. Aklım fıkrım onda .

Benım evladım var , o 40 yasında bekar .
Mutsuz degıldım evliliğimde nasıl desem ev arkadaşı gıbı yada normal arkadaş gıbı . Kalbim eşimde atmıyor ama yasıyoruz öyle .

Boşanın. Daha sonra istediğiniz adamla olun. Yaptığınız doğru değil. Ki zaten biliyorsunuz. Birazdan taşlamaya gelecekler. Kulaklarınızı tıkayın onlara.
Neden tikiyor kulaklarni evli iken esini aldatmasi taslanacak bir davrans degil mi sizce ? Madem esini sevmiyordu istemiyordu rahatszdi ondan ikiside yollarini ayirip sonrada istedgni yapamaz miydi ? Evladindan hic mi utanmadi bunu yaparken ? Burda aldatilan bayanlarin eslerini taslamiyor musunuz ? Neden erkeklere karsi bu kadar kati ve acimasiz bayanlara ilimli ?? Oyle bsey yok canm benim ayrim olmamali bu knuda herkes esit hakki ve esit taslanmayi hakediyr bnce

o nasıl başlık öyle.
yanlış oldugunu biliyorsun ve '' döndürün '' diyorsun.
ee kendın de yapabılırsın zaten. maksat milleti başına toplamak mı yoksa?

haklıyken haksız duruma düşmeye büyük bir örneksiniz..
Eşinizde madem sizi beğenmiyor ne demeye evlenmiş??
Hadi evlenmiş birde okadar fit kadınlara özenirken, neden çocuk yapıp sizin fiziğinizi bir kat daha bozma cürretini göstermiş?
Böyle erkeklere allah güzel ama çirkef bir kadın nasib etmeli inş..

Kocan seni begenmez darilir kırılır üzülürsn bişey diyemem. Ama bu kocanı aldatman hatta kendini aldatman diyeyim daha doğrusu...anlamina gelmiyor ki a güzel kardeşim. Yani bunlar yaptıklarını haklı kılmaz. Büyük ihtimal manevi olarak zayıf düştüğün bir zaman di o zaman... Allah affetsin. Bolca dua ve tövbe et. Allahin merhametine sığın Pişman ol. Zira pişman olmak tövbe bir nevi...

Er değil ar zapt eder diye boşuna dememişler.

Hata biz insanlar için, hayatta her şey olabilir, ayıplamam.
Göğsünüzü gere gere "Aşıkım" deyip anlatmak yerine, utanç içinde kıvranıyorsunuz belli ki.
Utanç, en kuvvetli duygulardan birisidir, aşktan bile baskındır.

Ya bir an evvel bu hatadan dönün, her şey ilerleyip daha da pis bir hal almadan çocuğunuza yuvanıza sarılın,
ya da boşanın.

Bu böyle sürmez.

30 yaşındayım . Üniversite mezunuyum . Esımın begenmedıgı gıbı degıl aslında bakımlı biriyim .Gören herkes bekar ,genc kız zanneder .

Back
X