Beni cesaretlendiren herkese çok tesekkur ederim.

maviyol1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
8
11
3
36
Arkadaslar bir onceki paylasimimda belirtmistim hepsini okudum internetim cok zayifti tek tek yazamadim inanin kendime olan guvenim kalmamisti cunku yillarca ne yaptiysam ne kadar mucadele ettiysem bosanmaya kalkistiysam bile herseferinde yuzume kapilar kapandi tek basima ayakta kalmayi yasamayi cok istedim denememe bile firsat verilmedi tek dusundukleri bir kadinin evden gitmesi kotu karsilanir heleki tek basina yasamasi rezillik sanki tum sulale benjm yuzumden kepaze olacak gibiymis gibi davranip beni surekli evin icine tiktilar yillarca dort duvara agladim ne beni dinleyen nede umursayan vardi Allah hepininizden razi olsun ben boyle gucsuz biri degildim ama bir sure sonra tukendim iyiki burda yazip paylastim kendimi daha iyi hissediyorum beni dinleyenlerde varmis diyorum en onemlisi beni anlayan birileri hic tanimadigim halde bana yorumlar yazanlar inanin buna cok mutlu oldum evimde kalirdim ama ev kira onun icin tum cesaretimi toplayip cocukluk arkadasimi aradim ondanda Allah razi olsun kiz hemen atla gel dedi bende biletimi aldim sabah evden ciktim cok agladim ama cesaretimi kirdim suan saat 03.00 civari yeni indim beni karsiladi insallah hersey daha guzel olacak biraz kendimi toplayip is bulsam daha iyi olacagima inaniyorum lutfen bana dua edin Allah herkesin kalbine guzellikler getirsin.

Seni yürekten alkışlıyorum. Bundan sonra tüm güzellikler seninle olsun inşallah. Allah yardımcın olsun

Allah yardimciniz olsun..sakin bu boslukta size guzel sozler soyleyen yaninizdaymis gibi davranan kimseye guvenmeden remkinli davranin..bir tane hayatimiz var ve o da bizim hayatimiz..bu 10 yilin acisini cikarin guclu olun ve kimsenin sizi kullanmasina izin vermeyin..o kadar dogru bir karar vermissiniz ki arkasinda durun sakin boyun egmeyin..sizi mutsuz edenleri def edin hayatinizdan

Cok tesekkur ederim Allah kotu insanlarla karsilastrmaz insallah cunku cok cektim bu defa ayakta kalmak icin direnecegim.

Göz yorgunluğundan atlayarak okudum.
Sana daha önce yardımcı olanlardan değilim
Ama
Şans ve mutluluk dileyenim.
Hep mutlu ve güçlü ol
:)

Yolunuz açık olsun. Zor bir yolculuk olacağının farkında olun. Hiçbir güzellik hemen gelmez. Hemen pes etmeyin umutsuzluğa düşmeyin. Kendinizle mutlu olun kendinize güveninin. Eskiyi konuşmayın bitirin aklınızda kalbinizde. BugünleriniZi dünlerinizi düşünerek kötü yaşamayın. Sabredin mücadele edin ve güzel günlerinize tez zamanda kavuşun inşallah...

Amin yureginize saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…