- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi maviyol1988
-
Sagolun insallah hersey yolunda giderde bir daha cesaretimi kirmazlarSeni yürekten alkışlıyorum. Bundan sonra tüm güzellikler seninle olsun inşallah. Allah yardımcın olsun
Allah razi olsunAllah yolunuzu açık etsin .
Sans sizinle olsun
Cok tesekkur ederim Allah kotu insanlarla karsilastrmaz insallah cunku cok cektim bu defa ayakta kalmak icin direnecegim.Allah yardimciniz olsun..sakin bu boslukta size guzel sozler soyleyen yaninizdaymis gibi davranan kimseye guvenmeden remkinli davranin..bir tane hayatimiz var ve o da bizim hayatimiz..bu 10 yilin acisini cikarin guclu olun ve kimsenin sizi kullanmasina izin vermeyin..o kadar dogru bir karar vermissiniz ki arkasinda durun sakin boyun egmeyin..sizi mutsuz edenleri def edin hayatinizdan
Amin yureginize saglikYolunuz açık olsun. Zor bir yolculuk olacağının farkında olun. Hiçbir güzellik hemen gelmez. Hemen pes etmeyin umutsuzluğa düşmeyin. Kendinizle mutlu olun kendinize güveninin. Eskiyi konuşmayın bitirin aklınızda kalbinizde. BugünleriniZi dünlerinizi düşünerek kötü yaşamayın. Sabredin mücadele edin ve güzel günlerinize tez zamanda kavuşun inşallah...
Cok sagolunGöz yorgunluğundan atlayarak okudum.
Sana daha önce yardımcı olanlardan değilim
Ama
Şans ve mutluluk dileyenim.
Hep mutlu ve güçlü ol
:)