- 8 Kasım 2018
- 8
- 11
- 3
- 36
- Konu Sahibi maviyol1988
Arkadaslar bir onceki paylasimimda belirtmistim hepsini okudum internetim cok zayifti tek tek yazamadim inanin kendime olan guvenim kalmamisti cunku yillarca ne yaptiysam ne kadar mucadele ettiysem bosanmaya kalkistiysam bile herseferinde yuzume kapilar kapandi tek basima ayakta kalmayi yasamayi cok istedim denememe bile firsat verilmedi tek dusundukleri bir kadinin evden gitmesi kotu karsilanir heleki tek basina yasamasi rezillik sanki tum sulale benjm yuzumden kepaze olacak gibiymis gibi davranip beni surekli evin icine tiktilar yillarca dort duvara agladim ne beni dinleyen nede umursayan vardi Allah hepininizden razi olsun ben boyle gucsuz biri degildim ama bir sure sonra tukendim iyiki burda yazip paylastim kendimi daha iyi hissediyorum beni dinleyenlerde varmis diyorum en onemlisi beni anlayan birileri hic tanimadigim halde bana yorumlar yazanlar inanin buna cok mutlu oldum evimde kalirdim ama ev kira onun icin tum cesaretimi toplayip cocukluk arkadasimi aradim ondanda Allah razi olsun kiz hemen atla gel dedi bende biletimi aldim sabah evden ciktim cok agladim ama cesaretimi kirdim suan saat 03.00 civari yeni indim beni karsiladi insallah hersey daha guzel olacak biraz kendimi toplayip is bulsam daha iyi olacagima inaniyorum lutfen bana dua edin Allah herkesin kalbine guzellikler getirsin.