• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni çok kızdırıyor arkadaşım

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
her alanda arkadaşımla farklı görüşlere sahibiz aslında biribirimizden çok farklıyız tuttuğumuz takımlar siyasi görüşler sevdiğimiz sanatçılar görüşler tutumlar vs her alanda diyebilirim size farklıyız ama o kendini hep üstün görüyor herşeyin sanki iyisini o biliyormuş gibi beniim göüşlerime sevdiklerime vs saygı duymuyor birşey paylaşayım mesela sosoyal sitelerde hemen yorum yapar ama şöyle böyle diye açıklama yapmaya başlar ya bu duruma sinir oluyorum renkler ve zevkler tatışılamaz ki ben onun sevdikelrini de sevmek zorunda değilim hatta biliyormusunuz benim sevdiğim tuttuğum peşinde olduklarıma şaşrıyormuş ona göre yanlışmış bana göre de onun bu düşüncesi saçmalıktan öte değil !

Aynı seninki gibi bi tanede benim başımda vardı. Çoğu şeyde beni kıskandığı için böyle davrandığını düşünürdüm :9: Hatta Gökhan özen yüzünde haftalarca küs kaldığımızı bilirim :1::1:
Bence bu durumdan rahatsız olduğunu sert bir dille bildir arkadaşına başka türlü anlamaz bana göre :44:

Aynı seninki gibi bi tanede benim başımda vardı. Çoğu şeyde beni kıskandığı için böyle davrandığını düşünürdüm :9: Hatta Gökhan özen yüzünde haftalarca küs kaldığımızı bilirim :1::1:
Bence bu durumdan rahatsız olduğunu sert bir dille bildir arkadaşına başka türlü anlamaz bana göre :44:

inanırmısın bazen ben de beni kıskandığı için mi böyle davranıyor acaba diye düşünüyorum çünkü düşünüdürttürüyor bunu yani kaç defa tartıştık hatta ben söylüyorum ona ben seninle karşı olduğum görüşlerde konuşmak istemiyorum çünkü sen benim arkadaşımsın tarışmak anca kötü yollara sokar arkadaşlığımızı diyorum ama anlamıyor yine bir müddet sonra aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum

inanırmısın bazen ben de beni kıskandığı için mi böyle davranıyor acaba diye düşünüyorum çünkü düşünüdürttürüyor bunu yani kaç defa tartıştık hatta ben söylüyorum ona ben seninle karşı olduğum görüşlerde konuşmak istemiyorum çünkü sen benim arkadaşımsın tarışmak anca kötü yollara sokar arkadaşlığımızı diyorum ama anlamıyor yine bir müddet sonra aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum

En samimi arkadaşınmı? Yoksa herhangi bir arkadaşınmı?
İlgilenme onunla takma kafanı boşver... Belki rahat davranırsan oda vazgeçer... Hani küçük çocuklara yapma derizde inat gibi yaparlarya :) Öyledir belkide, tek amacı seni kızdırmaktır ha ne dersin?

En samimi arkadaşınmı? Yoksa herhangi bir arkadaşınmı?
İlgilenme onunla takma kafanı boşver... Belki rahat davranırsan oda vazgeçer... Hani küçük çocuklara yapma derizde inat gibi yaparlarya :) Öyledir belkide, tek amacı seni kızdırmaktır ha ne dersin?
yani öylesine bir arkadaş değil benim için canım herşeyimi paylaştığım dost gbi gördüğüm birisi dee o görmüyor heralde artık öyle düşünüyorum ben de güzel bir örnek oldu seninki de :D sanmam canım amacının kızdırmak olduğunu baya ciddi bir şekilde yapıyor dediğini diyor yani

benim de ateist bir arkadaşımla muhafazakar bir arkadaşım çok samimilerdi ateist olan sürekli muhafazakar olanı bastırmaya çalışırdı sen salaksın gibisinden. bence bunun nedeni saygı duymayı ve empati kurmayı bilmemek belli kalıplar içinde yaşayan insanların bazı şeyleri sindirememesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. oysaki bize mantıksız gelen şeyler karşısında biz "aman boşver boş boş konuşuyor" işte der geçeriz. onların bu kadar takılması tuhaf. boşver ya neden aramaya bile değmez

Madem zevkleriniz farklı, kafa yapınız uyuşmuyo her yönden farklısınız ne diye arkadaşlık yapıyorsunuz anlamış değilim.....

Karsina alip konusmalisin bEnce.
konuştum canım kaç defa hem de ben dedim seninle bu muhabbetlere girmeyelim hani hep sonu tartışmaya varıyor zaten her alanda akrşıt görüşlere sahibiz biz arkadaşız bu konulardan da sanki fırsat bulur gibi konuşmama rağmen hep aynı şeyi yapıyor ve başlıyor tartışmaya bu durum cidden sinir bozucu

benim de ateist bir arkadaşımla muhafazakar bir arkadaşım çok samimilerdi ateist olan sürekli muhafazakar olanı bastırmaya çalışırdı sen salaksın gibisinden. bence bunun nedeni saygı duymayı ve empati kurmayı bilmemek belli kalıplar içinde yaşayan insanların bazı şeyleri sindirememesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. oysaki bize mantıksız gelen şeyler karşısında biz "aman boşver boş boş konuşuyor" işte der geçeriz. onların bu kadar takılması tuhaf. boşver ya neden aramaya bile değmez

bazen aynen din konusu bile aramıza giriyor inanabiliyormusun hani ben çok şükür elimden geldiği kadarı ile yaşamaya çalışıyorum dinimi sahip çıkyorum ama o çok serbest bu konuda ve benim bu durumum için bile eleştiriyor açıklıyorum ben de her seferinde yanlışın var o böyle değil şöyle gibisinden ama hataları hiç bitmiyor başka sefer başka sebeple yine karşımda yer alıyor ama ben istiyorum ki karşıt görüşler de olsa tartışma olmasın yanımda yer alsın çok yoruyor gerçekten bu arkadaş beni

Madem zevkleriniz farklı, kafa yapınız uyuşmuyo her yönden farklısınız ne diye arkadaşlık yapıyorsunuz anlamış değilim.....

çok sevdiğim bir arkadaşımın kuzeni kendisi yaklaşık onunla da 5 yıldır arkadaşız ben arkadaşlarıma çok sahip çıkarım sevdiğim insanlara da sadık kalırım her zaman ters durum olmasın diye evet genelde her yönde ters görüşlere sahibiz yanlış değil bu fakat ben tartışma olmadan görüşlerime saygı duysun yeter bu şekilde devam etsin diyorum tek sorun bu zaten yoksa arkadaşlığına başka türlü sözüm yok

Back
X