Beni çok seven ama çocuk istemediğini sandığım kocam :(:((

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
Kızlar ben 1 senelik evliyim eşim beni çok seviyor ALLAH şükür herseyimiz yolunda...ben bazen konu açılıdğında çocuk yapmayı istediğimi söylediğimde hiç oralı olmuyor,bazen ben hadi ben karar verdim yapalım die şaka takıldığımda düşünmem lazım falan diyor,bazen ciddi söyledğimde bi şeklde şaka ile karısık kalbimi kırmadan laf değişiyor..o ne kadr kalbimi kırmadığını sansada aslnda ben içten içten içleniyorum
belli etmiyrm bu kadar kafama taktığımı ama üzülüyrm..aramzda sorun olsa ona yorcam yada baska bişi olsa ..öyle bişeyde yok ama neden bu kadar tepkisiz bilmiyorum..bende yüzsüz gibi durup durup söylemek istemyrum sonçta benmde bir gururum var...ben istesem ilçlarımı içmez gene hamile kalrdım onun ruhu bile duymaz ama böyle istenmeyen mecburi bişi ASLAA yapmam...
sizce bu durum karşısında ben nasıl bir tavır takınmalyım..lütfen benmle görüşlernzi paylaşrmsnz...
bu arada annemlere kız krdeslermede bu kadr açıkça üzüldğmü anlatmak istemyrm benm adıma üzülürler..anlayacğnz çok şükr arkadas gibi benle hersyi konşan ne annmle nede 3 kız kardesmle açıkçada dertleşmym ..

ben evli değilim ama öncelikle kac yasındasınız? henüz 1sene olmus daha erken oldugunu düşünüyordur belki eşin. seninle gezip tozmak ve evliliğin tadını cıkarmak istiyordur. hemen üzme kendini canım bak seni çok seviyormus elbette ilerde ister

cnm mutlulugun daim olsun bence...

daha yeni evlisiniz.esin evliliginizin tadini cikarmaya bakiyordur.malum cocuk olunca gezip tozmak zor oluyor.

bende senin durumundaydim birzamanlar.konunu okuyunca gulumsedim kusura bakma.3.5 yillik evliyim.ilk zamanlar bende esime bebek bebek diye tutturuyordum o hep gecistirirdi.istemedigini erken oldugunu soylerdi.hatta bana muhabbet kusu aldi.bnde cok sevinmistim.evliligimizin 2 yili bittiginde hamile kaldim esimle ortak kararimizdi.simdi 1 yasinda oglum var.esim 32 de baba oldu buarada.simdilerde ogrendimki muhabbet kusumu sirf cocuk istegimi dile getirmeyip oyalanayim diye almis.biraz uzun oldu ama kusura bakma...insallah hersey gonlunce olur.eger gercekten baska sorununuz yoksa evliliginin keyfine bak.zamani gelince esin de isteyecektir...sikma canini.hayirlisi....

ayyy beni deguldurdun simdi.hadi neyse esim iste.oglum uyanacakti...

bak sende sayemde kusun seni oyalamak icin aldigini anladin...bu erkekler cok fena gercekten,,,,

ALLAH seni ve eşini bir ömür boyu meleğinizle uzun ömürler geçirmenizi nasib etsin inş..

herkes çok mutlu olsun herkesin gönlünden geçeni ALLAHIM verisn hayılı ise..

eski hayatınla bebişten sonraki hayatınızda değişiklikler oldumu?

aminnn.sende cok mutlu ol insallah.herkes mutlu olsun...

evet uykusuzluk artti bikere.simdilerde cok sukur gece uykularimiz duzene girdi gibi.ama birbirimize bagliligimiz dahada artti...ben daha sinirli tahammulu az bir insan oldum...aama sevgimiz saygimiz da artti...evin nesesi artti.ama tabiki bazi seylerden kisiyorsun.soguksa gezemiyorsun.arkadaslara gidince uyku saatlerine gore hareket ediyorsun.cnm valla herseyin ayri bir guzelligi var.ben oglum dogana kadar nerdeyse 3 sene cocuksuz dolastim.hala da yetmedi...annelik cok guzel ama bir okadar da zor...ha buarada biz 4 kisiyiz.muhabbet oglum da var ya...ama en onemlisi sevdigin insan daha bir degerli oluyor gozunde...

haklsın canım herşeyin güzellği ayrı..

biz 4 kız kardeşiz yaşlarımızda yakın belki dünyanın en şanslı insanlrı biziz(çok şükür)...kardeş gibiside yok en yakın zamnda oğluşa bi kardeşte yapın:)

Yaklasık 2 yıllık evlıyım.
Ilk aylarda esım de bende ıstemedık bebek.
Sonrasında ben ıstemeye basladım, o hep kactı.
Bır vakıtten sonra bende alıstım bu fıkre.
Bır kac ay sonra bu kez esım basladı bebek ıstemeye
Bu kez ben 'ıstemıyorum, henuz buna hazır degılım' demeye basladım
Sonunda Hazıran ayında karar verdık bebege ve ben hapı bıraktım.
Sımdı ıse hâlâ beklemedeyız, bır gun o guzel haberı esıme verecegımı hayal edıyorum hep.
Demek ıstedıgım su aslında,
belkı esınız kendısını henuz hazır hıssetmıyordur bu fıkre.
Bıraz zaman tanıyın kendınıze, bır sure esınıze bu fıkırden bahsetmeyın.
ıkı yılınız doldugunda hâlâ aynı sekılde dusunuyor olursa, o vakıt cıddı bır sekılde konusursunuz bu konuyu.
Rabbım hakkınızda hayırlısını nasıp etsın.

Son düzenleme:
Canım böyle şakayla karışık değilde ciddi ciddi konuşsan.
Lafı değiştirdiğinde de neden lafı değiştiriyorsun, bi sebepmi var desen

henüz yaşınız çok genç... biraz daha gezip eğlenmek isitiyordur. yada maddi anlamda birikim yapmak istiyordur.
çevrenizde ki bebeklere yaklaşımı nasıl?

25 yaş baba olmak için çok erken.. ama anne olmak için ideal...
benim eşimde 34 yaşında o bu yüzden istekli. ama takıntı yapmamak gerek..

Rabbim gönlüne göre verir inş. . . Bence direk olarak duygularını eksiksiz paylaşmalısın..Bu şekilde kendine zarar veriyorsun emin ol konuşunca çok rahatlayacaksın..

haklısınız kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

herşeyde bir hayır var demkki zamanı var daha..

o biraz geleceği çok düşünen ib yapıya sahip sanırım o ana eksiksiz hazırlanmak istiyor..

tekrar hepinize tşk ederim:26:

bence eşinin sevgisini çocuk istememesiyle baglantılandırma. cunku ben de oyle dusunuyordum uzuluyordum.esim istemiyor diye. 6 ay sonra tamam olsun dedi. hemen hamile kaldım. cok da sevinmedi bu kadar cabuk beklemiyordu. anladıgım kadarıyla birbirimizle daha cok vakit gecirelim aramıza bebek girmesin istiyordu. cunku erkeklerin korkusu o. karısının bebekle ilgilenip onu bırakması. gercekten dogru düşünüyormuş daha ilk aydan stresler, hormon değişiklikleri, hayatımız değişiverdi. zor bi süreç hele yeni evliyken..
ama boş gebelik oldu ve hamileliğim 1,5 ay sonra sonlandı, bu sefer de cok uzuldu. şimdi 1 yıl gecti artık nasıl bebek istiyor. ee kıymete bindi tabi:) ne oldu eskden istemiyordun diyorum. bu dogal bi surec. evlilik ilerledikçe rollere sırayla bürünüyor insan. önce cocuk sonra sevgili sonra koca sonra baba. akışına bırak.

15 aylık evlıyım bende ilk aylar cok istedım bebek -cevremdekıler ya hamıle yada yenı dogum yaptıkları için özenti belkide-ama eşim ismedi bende uzuldum haliyle.. 6.aydan sonra bazı dıs cevrelerin yuzunden çokçok uzuldum -k.validem daha doğmamıs bebegımı masraf olarak gordu- ozaman ona ınat cocuk olsun istemedim ,torun yuzu gorsun istemedim.. bu arada ben 26 eşim 28 yasında..eşim için ideal yas 30 bab olmak için oyuzden hep evlılıkten 3yıl sonra demıstı..neyse sımdı eşimin işi dolayısıyla ben bazı haftalar evde tek kalıyorum ve gecelerı uyuyamıyorum bebeğim olsa benı oyalar geceleride uyuyabılırım diye bebek istiyorum bu aralar :)) kendi menfaatım için yani :))) eşimde bana muhabbet kusu almayı teklif etti :))
demek bu erkeklerın taktikleri hep aynı oyalamak için :)) yorumlarınızı oklyunca bende yazmak istedim..
muhabet kusum olursa 1 yada 2yıl benı idare edebilir :))

Konu bana çok yakın geldi :)
Bende 3,5 senelik evliyim, ilk yıllarda bende eşimde çocuk istemedik. Daha sonra borçlarımız vardı düşünmedik derken son 1 yıldır benim annelik içgüdülerim kabardı, çocuk diye yatıp çocuk diye kalkar oldum.. Eşim hiç oralı değil, istemiyorum, erken olur ilerde boşver filan geçiştiriyodu.
Birgün ciddi ciddi sordum, bak hiç olmasa hiç istemiyosun bir tek kendi isteğinle hareket ediyosun dedim. Ben 25 eşimde 25 yaşında. Onun için erken ama benim için normal.
Bana bişey söyle, üzme beni dedim. Oda seneye bakarız ama bir daha çocuk mevzusunu açmayacağına söz ver dedi söz verdm bende.. Bende istersem kaza süsü veremezmiyim veririm ama o istemedikten sonra asla yapmam.. Ben konusunu açmadıkça o arada açar oldu bakalım kısmet nasip.
Ama konusunu açmayınca bende uzaklaşır oldum bu bebek mevzusundan ama duyduğum ilk hamile haberinde tekrar alevleniyor Rabbim ol dedikten sonra hepsi hikaye, meleklerimizinde vardır zamanı, hayırlı zamanda hayırlısıysa gelsinle inş.
Sen gene şanslısın, benim kuşum bile yok

canım tek sorum iletişim eksikliği
o hala şakayla karışık kısımda
ciddi ciddi söyle
illa ben bebek istiyorum deme ama, aşkım bana nedeni açıkla ben de ısrar etmiym de, gecerli bi nedeni vardır belki, bu seni de ikna edebilir
böyle kendini yemenin bi anlamı yok içten içe...
bırakın böyle yapmayı, aşkınızın kıymetini bilin

bence daha çok yenisiniz. erkekler, kadınlar gibi değildir. istememsi normal bence. biraz zaman tanı. kendinide yokla. hazır mısın diye:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…