- Konu Sahibi papatyaozge
-
Kızlar ben 1 senelik evliyim eşim beni çok seviyor ALLAH şükürherseyimiz yolunda...ben bazen konu açılıdğında çocuk yapmayı istediğimi söylediğimde hiç oralı olmuyor,bazen ben hadi ben karar verdim yapalım die şaka takıldığımda düşünmem lazım falan diyor,bazen ciddi söyledğimde bi şeklde şaka ile karısık kalbimi kırmadan laf değişiyor..o ne kadr kalbimi kırmadığını sansada aslnda ben içten içten içleniyorum
belli etmiyrm bu kadar kafama taktığımı ama üzülüyrm..aramzda sorun olsa ona yorcam yada baska bişi olsa ..öyle bişeyde yok ama neden bu kadar tepkisiz bilmiyorum..bende yüzsüz gibi durup durup söylemek istemyrum sonçta benmde bir gururum var...ben istesem ilçlarımı içmez gene hamile kalrdım onun ruhu bile duymaz ama böyle istenmeyen mecburi bişi ASLAA yapmam...
sizce bu durum karşısında ben nasıl bir tavır takınmalyım..lütfen benmle görüşlernzi paylaşrmsnz...
bu arada annemlere kız krdeslermede bu kadr açıkça üzüldğmü anlatmak istemyrm benm adıma üzülürler..anlayacğnz çok şükr arkadas gibi benle hersyi konşan ne annmle nede 3 kız kardesmle açıkçada dertleşmym ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?