Erkek İnfertilitesi beni de aydınlatabilirmisiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ciceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
57
0
86
39
Bursa
arkadaslar öncelikle herkese merhaba buda hepimiz zorlu bi süreç yasıyoruz inşallah bizlerde birgün bebegimizi kucagımıza alacagız.benim size sormaak istediğim şu: 2.5yıllık evliyim bende pko var bu sebebten cocugumuz olmuyor die düşünüyorduk ki dün doktora cocuk tedavisi için gitmeye karar verdik eşimle testler yaptırdık eşimin sperm sayısı 90 milyon ama %5 hızlı hareketli %15 yavaş hareket &20 yerinde hareket ve %60 hareketsiz ve ayrıca sol tarafında varikosel çıktı ama ürolog amaliyat olmasada olur bi iki ay bekleyelim dedi jinekolog ise aşılama yapılması gerekir ama bi kaç ay yumurtlama takibi yapalım dedi ve biz iyice sasırdık şimdi ne yapacagız hiç bilmiyoruz bu ikisi arasındaki çelişkiden çıkmış degilim hem pko hem varikosel hemde spermin hareketinde sorun sizce ne yapmalıyım umudumu yitirmek üzereyim olmayacak bişeyi oldurmaya calıyorum ama çok istiyorum...

tatlım oncelıkle gecmıs olsun
varıkosel varsa bnce kesınlıkle amelıyat olsun
hem sayınızda daha cok hareketlı spermler olacaktır 3 ıle 6 ay ıcınde
bunu destkleyen ılaclar kullanırsınız ek olarak
ayrıca amelıyattan sonra hz sorunu yasayanlar genellıkle
presed jel kullanıor tavsıye ederım
sende yumurtlama gunlerıne gore bu jellen ılıskıye gırersınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…