Beni değiştirmeye çalışıyor!

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Kızlar az önce telefonda erkek arkadaşımla konuşuyorduk gayet neşeli bir sohbetimiz vardı geleceğimizle ilgili hayaller kuruyor kahkahalar atıyorduk.

Sonrasında bana sana siyah saç çok yakışır beyaz tenlisin ya çok hoş olur dedi tatlı bir dille saçlarımı beğendiğimi rengini değiştirmek istemediğimi dile getirdim beni kırıyo musun yani dedi evet dedim .
Daha bu konu kapanmadan saçlarını kestirme uzasınlar dedi. Neden diye sordum uzun saç sana yakışır beline kadar olsun saçların dedi.

Tersledim bende artık çünkü erkek arkadaşımla tanışalı sadece 1 ay oldu bu kadar kısa bir sürede benim saç rengimden sıkılıp bir değişiklik beklediğini düşünmüyorum
benim fiziksel özelliklerimi beğenmediği izlemini uyandırdı bende.

Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda ?

Ben de sevgilime 'Saçlarını öyle yapma,şu renk gömlek giy daha iyi olur.' diyorum bazen,normal bir şey bence..

Seninle aynı şeyi düşünürdüm.
Fiziksel beğenisini dikkate almak için 1 ay çok kısa bir zaman.

Şuan kendi zevkin ön planda, aranızdaki sevgi bağı güçlendiğinde onun zevki
senin için ön plana geçecek zaten ve sen kendin soracaksın nasıl yakışır sen nasıl beğenirsin diye..

Ne alakasi var? Adam kötü bir sey dememis. İlla yapacaksinda dememiş sadece sana yakisir demis. Bos yere terslemissiniz. Bu degistirmek degil,öneride bulunmaktir.

fiziksel özellik demeyelim bence basit şeyler istemiş yani...çok tuhaf yada seni baştan yaratmak niyetli istekler değil bunlar sadece yakışanı söylemiş.

yarın öbür gün sen de dersin saçını şu kadar kestir şu şekli verince çok yakışıklı oluyorsun falan....annelerimiz bile diyor bunları zaman zaman...

Kızlar az önce telefonda erkek arkadaşımla konuşuyorduk gayet neşeli bir sohbetimiz vardı geleceğimizle ilgili hayaller kuruyor kahkahalar atıyorduk.

Sonrasında bana sana siyah saç çok yakışır beyaz tenlisin ya çok hoş olur dedi tatlı bir dille saçlarımı beğendiğimi rengini değiştirmek istemediğimi dile getirdim beni kırıyo musun yani dedi evet dedim .
Daha bu konu kapanmadan saçlarını kestirme uzasınlar dedi. Neden diye sordum uzun saç sana yakışır beline kadar olsun saçların dedi.

Tersledim bende artık çünkü erkek arkadaşımla tanışalı sadece 1 ay oldu bu kadar kısa bir sürede benim saç rengimden sıkılıp bir değişiklik beklediğini düşünmüyorum
benim fiziksel özelliklerimi beğenmediği izlemini uyandırdı bende.

Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda ?

Yaslariniz kac canim?

Neden diyorsunuz bunu.
Demek ki size eksik gelen bir sey var ki bunu söylüyorsunuz.
Eksik gelen bir şey yok,sadece öyle daha hoş oluyor bana göre.Fikrimi söylüyorum,mesela o beyaz tenli 'açık renkkler giyme,lacivert tonları daha çok yakışıyor.' diyorum.Bana göre pek alınacak tarzda konular değil.

Ne alakasi var? Adam kötü bir sey dememis. İlla yapacaksinda dememiş sadece sana yakisir demis. Bos yere terslemissiniz. Bu degistirmek degil,öneride bulunmaktir.

iyi de ben istemediğimi dile getirdiğim halde diretmesi bende beni begenmedigi düşüncesini doğurdu.

fiziksel özellik demeyelim bence basit şeyler istemiş yani...çok tuhaf yada seni baştan yaratmak niyetli istekler değil bunlar sadece yakışanı söylemiş.

yarın öbür gün sen de dersin saçını şu kadar kestir şu şekli verince çok yakışıklı oluyorsun falan....annelerimiz bile diyor bunları zaman zaman...
İyide 1 ay cok kısa bir zaman dilimi değil mi

iyi de ben istemediğimi dile getirdiğim halde diretmesi bende beni begenmedigi düşüncesini doğurdu.

İyide 1 ay cok kısa bir zaman dilimi değil mi

1 ay evlilik planları yapmak geleceğe dair planlar yapmak için de çok kısa bir zaman.bu planları yapabiliyorsanız sevgilinizi müstakbel eş adayı olarak görüyorsunuz demektir.

e demekki sevgilinde seni müstakbel eş adayı olarak görmüş ve düşüncesini paylaşmış seninle.

1 ay evlilik planları yapmak geleceğe dair planlar yapmak için de çok kısa bir zaman.bu planları yapabiliyorsanız sevgilinizi müstakbel eş adayı olarak görüyorsunuz demektir.

e demekki sevgilinde seni müstakbel eş adayı olarak görmüş ve düşüncesini paylaşmış seninle.

Tabi ki düşüncesini rahat bir şekilde dile getirmesi güzel ben istemediğimi söylediğim halde direttiği için beni beğenmediğini düşündüm :(

Öyle sevio demekki. Benm eşim uzun saç lakısıo dio bende seviorm uzunu. Bide uçlara balyaj.. onu istemio kıskanıo... dikkt çekiomuş...

Tabi ki düşüncesini rahat bir şekilde dile getirmesi güzel ben istemediğimi söylediğim halde direttiği için beni beğenmediğini düşündüm :KK43:

yarın öbür gün seni bayıltıp kuaföre götürücenide düşünmüyorum açıkçası...sen istemediğini söyledin oda sana başka şekilde yakışacağını ve seni öyle daha çok beğeneceğini söyledi.

sonuç ; sen yine istediğin gibi kalacaksın.rahatsız olmaya başladığında da sen kendine istediğini bul deyip ayrılırsın neticede ilişkiniz sadece 1 aylık.

ve ayrıca bir erkek bir kadını baştan yaratmayı göze alamaz ama kadınlar hep erkekleri değiştirme çabası içindedir bunu da unutma ve emin ol bunu sende yapıcaksın!:cool:

Bence abartmissiniz.
Duyan da sanir ki acikken carsafa filan sokmaya kalkti. Soyle sac yakisir, bence uzat, bence kestir filan gibi laflar da edemeyecekseniz nasil sevgilisiniz ki.

çok zorlamadıktan sonra fikrini söyleyebilir...ama bu tarz şeyleri yapmanı zorlarsa o zaman fazla ileri gitmiş denilebilir...

Seni begenmemesiyle alakasi yok...

Bazen bende soylerim esime bence bunu giy , sacini boyle kestir diye...

Onu degistirmek istedigim anlamina gelmez....:)

Ben de erkek arkadaşıma diretmemiştim ama sakal bıyık modeli için"şöyle yaparsan daha çok yakışır" demiştim. 1,5 yıl oldu bilir ki ben seviyorum öyle, o da yapar İlk aydan beri :) ben de o sevdiği için saç rengimi değiştirdim 1 sene sonra. Bence normal yani ama 1 ayda da siyaha boyatma beklesin biraz daha.

Back
X