Beni değiştirmeye çalışıyor!

1 ayda gelecek hayalleri kurulabiliyorsa pekala saçına rengine falanda karisilabilir.. kaldiki sadece yakisacagini söylemiş.

1 ayda gelecek hayalleri kurulabiliyorsa pekala saçına rengine falanda karisilabilir.. kaldiki sadece yakisacagini söylemiş.

Saçlarını kestirdiğin ve aynı haliyle kullandığın sürece defalarca bu konu açılırsa sorun. Beni birine mi benzetmeye çalışıyor diye düşünürdüm o zaman ama ilk defa ve öneri şeklinde gelmiş. Saçını uzatmadığın için onu kırmış olmuyorsun, lafın gelişi söylemiş olabilir.

Istemedigin halde israrciysa ya hayalindeki kiza seni benzetmeye calisio yada unutamadigi birine

Kızlar az önce telefonda erkek arkadaşımla konuşuyorduk gayet neşeli bir sohbetimiz vardı geleceğimizle ilgili hayaller kuruyor kahkahalar atıyorduk.

Sonrasında bana sana siyah saç çok yakışır beyaz tenlisin ya çok hoş olur dedi tatlı bir dille saçlarımı beğendiğimi rengini değiştirmek istemediğimi dile getirdim beni kırıyo musun yani dedi evet dedim .
Daha bu konu kapanmadan saçlarını kestirme uzasınlar dedi. Neden diye sordum uzun saç sana yakışır beline kadar olsun saçların dedi.

Tersledim bende artık çünkü erkek arkadaşımla tanışalı sadece 1 ay oldu bu kadar kısa bir sürede benim saç rengimden sıkılıp bir değişiklik beklediğini düşünmüyorum
benim fiziksel özelliklerimi beğenmediği izlemini uyandırdı bende.

Siz ne düşünürdünüz böyle bir durumda ?

Şimdiii, tamam arada hepimizi yanımızdakilerin saçına başına karışırız ama ben " saç rengimden memnunum" diyen birine, beni kırıyor musun? diye ısrar ettiğimi hatırlamıyorum. Ha, kalkıp absürd absürd giyinirse napıyorsun hacı allah aşkına demişliğim vardır.
Bana, seni kafasındaki bir kalıba uydurmak istediği izlenimini uyandırdı. İlla eski sevgilisi falan olmak zorunda değil, bir oyun karakteri, dizi karakteri bile olabilir.
Bu seni beğenmediği veya sen de birşeyi eksik gördüğü anlamına gelir mi? Sanmıyorum açıkcası. Israrı abartmadığı müddetçe çok kafana takmaya değmez.

Back
X